![]() |
-->: SİVASSPOR:2 - İST.BB:1
[B]Mehmet Yıldız bugün kötüydü ancak 2. golü onun baskısıyla kazandık bunu unutmamak gerek... [/B]
|
-->: --->: -->: SİVASSPOR:2 - İST.BB:1
[QUOTE=Divriği58-;238360]EE GARDAŞ RESIM YOKMU MACI KAC KISI IZLEDI TAHMINEN TRBUNLER ODLUMUYDU TARAFTAR BAGIRDIMI BEN RADYODAN BAYA BI DUYDUM HERHALDE DOLUYDU STAD AMA RESIM OLSA IYI OLUR[/QUOTE]
stadyum hemen hemen fulldu.20:30'da kuyruğa girdik ve biz ilk golü göremedik.düşün yani..girdiğimde dakka 15 di... |
-->: --->: SİVASSPOR:2 - İST.BB:1
[QUOTE=GuNaY;238327][B]Ahh be Sivas'ım genç yaşta kalpten götüreceksin bir gün beni,
Son dakikada hem gol yedik hem attık, üzüleyimmi sevineyimmi anlamadım :) Radyodan dinlediğim kadarı ile 90 dakika alkışı hakeden bir futbol oynadık :) Birkaç haftaya kadarda tam anlamıyla gol atmayı öğrenirsek bizi tutana aşk olsun :)[/B][/QUOTE] valla bugün m.yıldız yerinde bi h.kabze olsa büyükşehiri en az beşlerdik ama bunada şükür.. 1 dakika içinde üzüntününde coşkununda en büyüğünü yaşattın sivasım bize.. bekle kadıköy geliyoz :) |
--->: SİVASSPOR:2 - İST.BB:1
sivas spor sivas spor sivas spor sivas spor sivas spor sivas spor sivas spor sivas spor sivas spor
|
-->: --->: -->: SİVASSPOR:2 - İST.BB:1
[QUOTE=Divriği58-;238360]EE GARDAŞ RESIM YOKMU..[/QUOTE]
işte tüm stadın yıkıldığı an.. [IMG]http://img251.imageshack.us/img251/3443/ozzzim7.jpg[/IMG] |
-->: SİVASSPOR:2 - İST.BB:1
daha iyilerini ekleyecekler gelene kadar bunla idare edin artık
[IMG]http://img407.imageshack.us/img407/9269/ozzz2yk7.jpg[/IMG] |
diallo bence çok yerinde bir transfer olmuş. Takıma çok faydası dokunacak trabzon macındada iyiydi.
|
Foto için ayrıca teşekkürler..
|
--->: -->: --->: SİVASSPOR:2 - İST.BB:1
[QUOTE=jakobieen;238365]valla bugün m.yıldız yerinde bi h.kabze olsa büyükşehiri en az beşlerdik ama bunada şükür.. 1 dakika içinde üzüntününde coşkununda en büyüğünü yaşattın sivasım bize.. bekle kadıköy geliyoz :)[/QUOTE]
Türkiye liglerinin en büyük golcüsü 240 gol rekorunu kırmaya hazırlanan Hakan Şükür 15 sene saç baş yoldurdu ama adını tarihe yazdırdı...Bence Mehmet Yıldız 5 tane Hasan Kabze eder...Bugünkü skor ise elbetteki güzeldi... |
Ben Devrana hayran kaldım. Diallo da süperdi ama gizli kahraman Devrandı cok kısa sürede takıma uyum sağlamış daha takımla 3 5 idmana cıkmasına ragmen cok iyiydi...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:54. |