![]() |
--->: BEŞİKTAŞ ÇARK ETTİ!!
DEMİRÖREN
delikanlı olunmaz delikanlı doğulur erkeğin ağzından çıkmışsa laf orada durur 8 tane yiyip geri dönmekle olmaz mecnun başkan gibi olmaktır gurur ben yine söylüyorum yapamayacan işi söylemeyeceksin bizim için farketmez çıkarız topumuzu oynarız ve demirören ertuğrul ve sinan engin e mendil sallarız çarşıyı pazar yaparız |
ARKADAŞLAR 3 büyütülmüşLERİN YAPTIĞI EN İYİ İŞ GÜNDEM DEĞİŞTİRMEK...
|
Bir Türk olarak ben 8-0'lık mağlubiyeti içime sindiremiyorum. Bunu unutturmanın yolu, Beşiktaş'ın Sivasspor'u farklı yenmesi değil, Sivasspor'umuzun Eziktaş'ı yenmesidir.
Düşünsenize Sivasspor Eziktaş'ı İnönü'de yendiği zaman, tüm spor kamuoyu bu mağlubiyeti konuşacak ve 8-0'lık yüz karası olay unutulacaktır. Bence Eziktaş'lılar akıllı olsunlar bu maçı bize versinler... :D |
Haa.... Sivas Haa... Liverpool Ne farkederki atan hep aynı
|
-->: BEŞİKTAŞ ÇARK ETTİ!!
[QUOTE=SivasSpor.Com;270965][IMG]http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/19024demiroren.jpg[/IMG]
Fenerbahçe derbisi sonrasında maçın hakemi İsmet Arzuman'a ve Federasyon'a tepki olarak Sivasspor maçına PAF takımı ile çıkacaklarını açıklayan Beşiktaş Yönetimi, bu kararından vazgeçti.. Siyah beyazlı yönetim, Serbest Piyasa Kurulu (SPK)'nın "Sivasspor maçına PAF Takımı ile çıkacağız" açıklamasını manüpilasyon olarak değerlendirebileceği ve bu nedenle kulübe büyük para cezası verebileceği nedeniyle bu kararını askıya aldı. Kararı Kenan Öner açıkladı Havaalanında açıklama yapan genel sekreter Kenan Öner, Sivasspor maçına PAF takımla çıkmayacaklarını söyledi. Öner, "Bu takım Sivasspor maçında sahaya çıkıp, bu ayıbı temizleyecek" dedi. Siyah-beyazlıların, Serbest Piyasa Kurulu (SPK)'nın Sivasspor maçına PAF takımla çıkacağız açıklamasını manüpilasyon olarak değerlendirebileceği ve bu nedenle kulübe büyük para cezası verebilecek olması nedeniyle PAF takımla çıkma kararını askıya aldığını belirtildi. Fenerbahçe maçındaki yönetimi nedeniyle hakem İsmet Arzuman'a büyük tepki gösteren Beşiktaş Yönetim Kurulu, siyah-beyazlı takımın Sivasspor maçına PAF takımla çıkması yönünde görüş birliğine varmıştı.[/QUOTE] BİR KULÜP BU KADARMI YÖNETİLİR ÇEK GİT GAZINI SAT |
Sivasspor 1. lige ilk çıktığında, artık dört büyükler devri bitmiştir, artık dört büyükler yok, tek büyük var, o da Sivasspordur demiştim. Bunu söylerken duygusal davranarak değil, gerçekten inandığım için söylüyordum. Sivassporun inanmışlığını, mücadele azmini ve dünyanın dörtbir yanındaki yiğidoların Sivisspora verdiği desteği görerek söylüyordum. Bugün haklı olduğumu görmekten son derece mutluyum gururluyum. Türkiye liginin, dünya liglerinin Sivasspordan öğrenecekleri çok şey var.
Bekle Avrupa, ders vermeye geliyoruz. Selamlar hepinize, Öner ÖZBEK |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:55. |