![]() |
Cevap: ANKARAGÜÇLÜLER
[B]bu sene sahasında ilk kez ,üstelikte seyircisiz oynadığı maçta kazanarak camiayı sevindiren takımı kutluyorum
seneye 100. yılını kutlayacak bir klübün yeri asla ve asla buralar olmamalı Ankaragücümüze önümüzdeki haftalarda başarılar diliyorum...[/B] |
NİHAYET ANKARAGÜCÜ YENDİ MAŞALLAH BÖLE TARAFTARA SAHİP TAKIMLAR HER ZAMAN ZİRVE MÜCADELESİ VERSİN... BAŞARILAR ANKARAGÜCÜ
|
galibiyetinizi kutlarız bu lig siz olmadan olmaz
|
ANKARAGÜCÜ LİGDE KALACAK SİVASSPOR ŞAMPİYON OLACAK
3'ÜN 1'İ DEĞİL ŞAMPİYON SİVASSPOR |
[COLOR="Blue"][B]BU SEZON SAHALARINDA İLK KARSILARMALARINI ALDILAR BU KÖTÜ BU BASARI AMA BU SENE LİGDE KALACAKLARDIR İNS
ANKARAGÜCÜ OLMAZSA OLMAZ BU LİG 100 YILLARI YAKLASIRKEN BASARILAR ANKARAGÜCÜ[/B][/COLOR] |
istanbul belediye galibiyetinizi yürekten kutluyorum..
|
arkadaslar tebrık ederım gelen yıgıdoların ayagna saglık sıwastan gelenler olduysa kazasız belasız yolculuklar
|
[B]Maç sonu Sivasspor'umuzu alkışlayan bu sene şampiyon anadoludan diye bagırarak bizleri inanılmaz gururlandırıp mutlu eden büyük Ankaragücü Taraftarlarına sonsuz teşekkurler.[/B]
|
[B]Maç öncesi ve sonrası bize sevgi gösterilerinde bulunan Ankaragücü taraftarına teşekkürler.Bundan sonraki maçlarında başarılar.Taraftarları çok şeyi hakediyor[/B]
|
[QUOTE=Cley;491568][B]Maç öncesi ve sonrası bize sevgi gösterilerinde bulunan Ankaragücü taraftarına teşekkürler.Bundan sonraki maçlarında başarılar.Taraftarları çok şeyi hakediyor[/B][/QUOTE]
cley saolasın arkadasım rica ederiz bız bunu haketmıyoruz ama yonetım konusamıcam k.bakma gozlerım yaslı suan:confused: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:27. |