SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   CÜSSKB (Üniversite) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   2. STANDIMIZI AÇIYORUZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14192)

1967_CLUB_ÖZGÜR 21.11.2007 16:20

--->: -->: --->: -->: 2. STANDIMIZI AÇIYORUZ

[QUOTE=NAUGHTYBOY58;276629][B]
:D MErkez-67 Otobüs Koltuklarında Artık Anladın Sen Onu ÖZqür ;) :D[/B][/QUOTE]

:D laaa gardaş laaaa :D Hocanın elınden Kalemı Aldık Otobuste destan YAzdık :D... >Taraftar Heryerde Taraftar GArdas:))

CÜSSKB_Emirhan 21.11.2007 16:33

--->: 2. STANDIMIZI AÇIYORUZ

HERŞEY MÜKEMMELLLDİ GÜMBÜR GÜMBÜR GELİORUZ.....HERŞEY SİVASIMIZ İÇİN....

CÜSSKB-Aynur 21.11.2007 17:01

-->: 2. STANDIMIZI AÇIYORUZ

[QUOTE=NAUGHTYBOY58;276623][B]Ewet ßuqun ßizde Ordaydık ßülent Hocanın ve Futbolcuların Standa qElmesi qÜzel ßi Olay Taßi ama Liqin İkinci Yarısı Olacak NErdeyse Ünüwersite Yeni Harekete qEçiyor Ve Stand Acıyor Teknık Dırektor ve Futbolcular Standa qElior ßizler Yıllardır ßu Takımın Peşindeyiz Fakat Deplasmanda Dahi ßizim Halimiz ßi Kere Sorulmadı ßen Üniwersiteyi Yaptığı İşten Dolayı Kutluorum Ama Teknık Direktor ve Futbolcuları qEtirdim Die Lakayıit HAreketlerde ßulunanları Kınıyorum Umarım Msj ım Ulaşmıştır (Yaptığın İşi Öveceksin Ama Şımarmıyacaksın;))[/B][/QUOTE]
[B]
Burada yaptığı işi abartmayanın övmeyenin kimler olduğunu herkes biliyor.

Sağlam ve emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. [/B]

Ertugrul 21.11.2007 17:06

CÜSSKB üyelerini ve özellikle Sivasspor için Üniversite bünyesinde birlik açılması için çalışan ve
bunu başaran Aynur ablayı ayrıca kutluyorum.
CÜSSKB'nin standına Bülent hocanın ve futbolcuların gelmeside çok güzel olmuş,elbette gelecekler Üniversite Sivas ve Sivasspor için çok önemli bir kuruluş,
bu büyük yapının içinde Sivasspor!a da yer verilmesi gayet doğal,geçen yılda Başkan katılmıştı her yıl bir başka güzellik...

TracyMcGrady58 21.11.2007 17:06

Futbolcular ve teknik direktör gelmis, süpriz konuklar bunlarmiydi, yoksa baska gelende oldu mu ??:D

CÜSSKB-Aynur 21.11.2007 17:11

[QUOTE=TracyMcGrady58;276659]Futbolcular ve teknik direktör gelmis, süpriz konuklar bunlarmiydi, yoksa baska gelende oldu mu ??:D[/QUOTE]

[B]Daha ne olsun?:D
*****************************[/B]

CÜSSKB-Aynur 21.11.2007 17:12

[B]BÜLENT KOMUTAN VE ASKERLERİNE :D
sonsuz teşekkürler,[/B]

çirkinkral 21.11.2007 17:15

--->: 2. STANDIMIZI AÇIYORUZ

[B]Cüsskb yöneticilerini tebrik ederim. Bülent hoca akıllı adamdır gideceği yeri bilir. Demekki üniversiteli arkadaşlar iyi işlere imza atıyor ve atacaklar.
Tebrikler Aynur hanım,sizin bu azminiz ve inancınız taktire şayan bir başarıdır.[/B]

TracyMcGrady58 21.11.2007 17:17

[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;276660][B]Daha ne olsun?:D
*****************************[/B][/QUOTE]

Olabilir ya abla, belki bir süpriziniz daha vardir sandim :D. Futbolcularin hepsi mi geldi ??

CÜSSKB-Aynur 21.11.2007 17:28

[QUOTE=TracyMcGrady58;276664]Olabilir ya abla, belki bir süpriziniz daha vardir sandim :D. Futbolcularin hepsi mi geldi ??[/QUOTE]

;)

[B]Sürprizlerimiz inşallah devam edecek ama,
farklı etkinliklerde:D
Bülent Hocamız ve 6 futbolcumuz geldi. [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:55.