![]() |
-->: BİLETLER SATIŞTA
[QUOTE=myway;306319][B]
ayrica fotograf makinalari falan tam tekmil gelin .. Site fotografcisini ekmeginden edelim:) :) :) [/B][/QUOTE] anaaa ne çok ekmeğimde gözü olan varmış arkadaş :) sen önce elini cebinden çıkarıp hareket ettirde soğuktan, sonra foto çekersin belki :D yigiter nasıl çekmiş peki dersen ona soğuk işlemez olmuş, nede olsa erzurumdan geldi yeni :D |
[QUOTE=jakobieen;306347]anaaa ne çok ekmeğimde gözü olan varmış arkadaş :) sen önce elini cebinden çıkarıp hareket ettirde soğuktan, sonra foto çekersin belki :D yigiter nasıl çekmiş peki dersen ona soğuk işlemez olmuş, nede olsa erzurumdan geldi yeni :D[/QUOTE]
[B]izmirden geldigimi caktirmadan fotograflarimi cekerim ben:) Burasi 15 derece su an... bi anda -30 lara ... 45 derecelik sicaklik degisimi olamazz:D Sivas ugruna katlaniriz orda gorusmek uzere...:) [/B] |
--->: BİLETLER SATIŞTA
MaraTon BiLetleri Bitmek üzere
|
musatafa umarım bilet işini halletmişsindir. tekrar kusura bkma sanada mahçup oldum yardımcı olamadığım için.. neyse bi çayımı içmeye beklerim Sivasta :)
|
[QUOTE=myway;306358][B]izmirden geldigimi caktirmadan fotograflarimi cekerim ben:)
Burasi 15 derece su an... bi anda -30 lara ... 45 derecelik sicaklik degisimi olamazz:D Sivas ugruna katlaniriz orda gorusmek uzere...:) [/B][/QUOTE] yok kardeş ne -30u..o kırk yılda bi denk geldi..hava şuan gayet iyi rahat ol.. |
--->: -->: BİLETLER SATIŞTA
[QUOTE=yigiter187;306316]güner,myway,yigiter187,jakobieen ve furkan maraton a da olacağız.. hatta p sırasının 5inici koltuğundan itibaren..:D[/QUOTE]
ben,yunusgskaya ve tekin_42 holiday de sıcak çay yudumlarken izliyecez bu sefer. canınızı yiyim ben hataylıyım buz beni de ısırır sonra:) |
--->: -->: BİLETLER SATIŞTA
[QUOTE=jakobieen;306347]anaaa ne çok ekmeğimde gözü olan varmış arkadaş :) sen önce elini cebinden çıkarıp hareket ettirde soğuktan, sonra foto çekersin belki :D yigiter nasıl çekmiş peki dersen ona soğuk işlemez olmuş, nede olsa erzurumdan geldi yeni :D[/QUOTE]
kardeş maraton A blokta olacakmışsınız. yer söylerseniz sizinle gelip tanışmak isterim. bende maratonda olacam. sıra ve koltuk numarası verirsen. gerçi mustafanın tel var bende ama o gürültüde telefon duyulmaz heralde... inşallah maçta görüşürüz.. |
-->: --->: -->: BİLETLER SATIŞTA
[QUOTE=stsy21;306379]ben,yunusgskaya ve tekin_42 holiday de sıcak çay yudumlarken izliyecez bu sefer. canınızı yiyim ben hataylıyım buz beni de ısırır sonra:)[/QUOTE]
gardaş canını yiyim kaç yıldır sivastasın o kadar maça geldin hala yiğido olamadın mı yaaa :D |
-->: --->: -->: BİLETLER SATIŞTA
[QUOTE=sensetik;306385]kardeş maraton A blokta olacakmışsınız. yer söylerseniz sizinle gelip tanışmak isterim. bende maratonda olacam. sıra ve koltuk numarası verirsen. gerçi mustafanın tel var bende ama o gürültüde telefon duyulmaz heralde...
inşallah maçta görüşürüz..[/QUOTE] hocam ben jakobien güner abi ve myway maraton a triübünü p sırasındayız..gelirsen tanışırız.. |
Yiğido gibi olalım,Yeter.
Herkes bizden birşeyler görsün birşeyler öğrensin |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:32. |