SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BİLETLER SATIŞTA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16096)

jakobieen 23.01.2008 12:24

-->: BİLETLER SATIŞTA

[QUOTE=myway;306319][B]
ayrica fotograf makinalari falan tam tekmil gelin ..

Site fotografcisini ekmeginden edelim:) :) :)
[/B][/QUOTE]
anaaa ne çok ekmeğimde gözü olan varmış arkadaş :) sen önce elini cebinden çıkarıp hareket ettirde soğuktan, sonra foto çekersin belki :D yigiter nasıl çekmiş peki dersen ona soğuk işlemez olmuş, nede olsa erzurumdan geldi yeni :D

myway 23.01.2008 12:34

[QUOTE=jakobieen;306347]anaaa ne çok ekmeğimde gözü olan varmış arkadaş :) sen önce elini cebinden çıkarıp hareket ettirde soğuktan, sonra foto çekersin belki :D yigiter nasıl çekmiş peki dersen ona soğuk işlemez olmuş, nede olsa erzurumdan geldi yeni :D[/QUOTE]
[B]izmirden geldigimi caktirmadan fotograflarimi cekerim ben:)
Burasi 15 derece su an... bi anda -30 lara ...

45 derecelik sicaklik degisimi olamazz:D

Sivas ugruna katlaniriz orda gorusmek uzere...:)
[/B]

ilhan581 23.01.2008 13:06

--->: BİLETLER SATIŞTA

MaraTon BiLetleri Bitmek üzere

SenSetik 23.01.2008 13:10

musatafa umarım bilet işini halletmişsindir. tekrar kusura bkma sanada mahçup oldum yardımcı olamadığım için.. neyse bi çayımı içmeye beklerim Sivasta :)

Yiğiter 23.01.2008 13:12

[QUOTE=myway;306358][B]izmirden geldigimi caktirmadan fotograflarimi cekerim ben:)
Burasi 15 derece su an... bi anda -30 lara ...

45 derecelik sicaklik degisimi olamazz:D

Sivas ugruna katlaniriz orda gorusmek uzere...:)
[/B][/QUOTE]

yok kardeş ne -30u..o kırk yılda bi denk geldi..hava şuan gayet iyi rahat ol..

stsy21 23.01.2008 13:26

--->: -->: BİLETLER SATIŞTA

[QUOTE=yigiter187;306316]güner,myway,yigiter187,jakobieen ve furkan maraton a da olacağız.. hatta p sırasının 5inici koltuğundan itibaren..:D[/QUOTE]

ben,yunusgskaya ve tekin_42 holiday de sıcak çay yudumlarken izliyecez bu sefer. canınızı yiyim ben hataylıyım buz beni de ısırır sonra:)

SenSetik 23.01.2008 13:33

--->: -->: BİLETLER SATIŞTA

[QUOTE=jakobieen;306347]anaaa ne çok ekmeğimde gözü olan varmış arkadaş :) sen önce elini cebinden çıkarıp hareket ettirde soğuktan, sonra foto çekersin belki :D yigiter nasıl çekmiş peki dersen ona soğuk işlemez olmuş, nede olsa erzurumdan geldi yeni :D[/QUOTE]

kardeş maraton A blokta olacakmışsınız. yer söylerseniz sizinle gelip tanışmak isterim. bende maratonda olacam. sıra ve koltuk numarası verirsen. gerçi mustafanın tel var bende ama o gürültüde telefon duyulmaz heralde...

inşallah maçta görüşürüz..

Yiğiter 23.01.2008 13:37

-->: --->: -->: BİLETLER SATIŞTA

[QUOTE=stsy21;306379]ben,yunusgskaya ve tekin_42 holiday de sıcak çay yudumlarken izliyecez bu sefer. canınızı yiyim ben hataylıyım buz beni de ısırır sonra:)[/QUOTE]

gardaş canını yiyim kaç yıldır sivastasın o kadar maça geldin hala yiğido olamadın mı yaaa :D

Yiğiter 23.01.2008 13:38

-->: --->: -->: BİLETLER SATIŞTA

[QUOTE=sensetik;306385]kardeş maraton A blokta olacakmışsınız. yer söylerseniz sizinle gelip tanışmak isterim. bende maratonda olacam. sıra ve koltuk numarası verirsen. gerçi mustafanın tel var bende ama o gürültüde telefon duyulmaz heralde...

inşallah maçta görüşürüz..[/QUOTE]

hocam ben jakobien güner abi ve myway maraton a triübünü p sırasındayız..gelirsen tanışırız..

yyucepur 23.01.2008 13:42

Yiğido gibi olalım,Yeter.
Herkes bizden birşeyler görsün birşeyler öğrensin

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:32.