SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   HALI SAHA MAÇI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16611)

FurkaN 07.02.2008 23:10

-->: HALI SAHA MAÇI

[QUOTE=jakobieen;317088]maç zevkli olacağa benziyor, messi, pele e bende zidane :) kim bilir ne cevherler vardır başka aramızda, bülent hocamıda çağıralımda top nasıl oynanırmış görsün biraz, belki sivasspora takviye yapar özellikle kırmızı takımdan :D

bu arada benden duymuş olmayın ama Furkan hocamdaki sol ayak bi carlosta varmış bide kendisinde :)[/QUOTE]

[B]Abi benim öyle bir iddam olmadı olmazda... Hasbel kadar topa vurur oynarız maksat muhabbet olsun diye ordayım yoksa anlamam ben futbol oynamaktan...:)[/B]

ülküm58 07.02.2008 23:14

--->: HALI SAHA MAÇI

bende izleirim gardaşlarımı daha sonraki beraberliklerin hepsine varım arkadaşlar

FurkaN 07.02.2008 23:32

-->: --->: HALI SAHA MAÇI

[QUOTE=ülküm58;317091]bende izleirim gardaşlarımı daha sonraki beraberliklerin hepsine varım arkadaşlar[/QUOTE]

[B]Buyrun bekleriz illaki oynamak sart değil bu tanışmak içinde bir vesiledir...[/B]

Güner 07.02.2008 23:32

[B]listeye bakılırsa banko beyaz takım kazanır :D

yiğiterler bu öyle fantezi futbol oyununa benzemez. anladınız siz onu :D

keşke gelebilseydim. size iyi eğlenceler.[/B]

SenSetik 07.02.2008 23:35

[QUOTE=Güner;317101][B]listeye bakılırsa banko beyaz takım kazanır :D

keşke gelebilseydim. size iyi eğlenceler.[/B][/QUOTE]

teşekkür ederiz Güner Hocam...
eeeee beyaz takımın pelesi var :D

Yiğiter 07.02.2008 23:37

[B]keşke gelseydin de yigiter-jakobieen şovu görebilseydin güner hocam...ama neyse akşam barçanın maçı var orda messi-henry şovu izle..bizi aratmayacaklarına eminim..:D[/B]

FurkaN 07.02.2008 23:37

[B]Hocam favori gösterilmemiz takımı olumsuz etkiliyor :) Şaka bir tarafa favorisi yok büyük derbinin :) ben onlar yener düşüncesindeyim... Ama bakalım kim kazanacak... Seni de seyirci olarak bekleriz hocam :) ... [/B]

FurkaN 07.02.2008 23:39

[QUOTE=yigiter187;317105][B]keşke gelseydin de yigiter-jakobieen şovu görebilseydin güner hocam...ama neyse akşam barçanın maçı var orda messi-henry şovu izle..bizi aratmayacaklarına eminim..:D[/B][/QUOTE]

[B]Sen çok iddalısın ne olacak merak ediyorum... Siz şimdi kampa girmişsinizdir... Taktik antreman yaptınız mı??* :)[/B]

Yiğiter 07.02.2008 23:42

[QUOTE=FurkaN;317106][B]Hocam favori gösterilmemiz takımı olumsuz etkiliyor :) Şaka bir tarafa favorisi yok büyük derbinin :) ben onlar yener düşüncesindeyim... Ama bakalım kim kazanacak... Seni de seyirci olarak bekleriz hocam :) ... [/B][/QUOTE]

[B]site fotoğrafçılarına siz sakın soyunma odalrının kapılarını açmayın..hadi biz olsak altından kalkarız da siz kalkamazsınız..:D[/B]

Güner 07.02.2008 23:53

--->: -->: --->: HALI SAHA MAÇI

[QUOTE=FurkaN;317106][B]Hocam favori gösterilmemiz takımı olumsuz etkiliyor :) Şaka bir tarafa favorisi yok büyük derbinin :) ben onlar yener düşüncesindeyim... Ama bakalım kim kazanacak... Seni de seyirci olarak bekleriz hocam :) ... [/B][/QUOTE]

[B]Kadrolara bakıldığında favori sizsiniz. Maçın skorunu merakla bekliyoruz. :)

Ben cumartesi sabah yolcuyum. Malum pazartesi okullar açılıyor. [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:12.