![]() |
-->: --->: G.ANTEP:0 SİVASSPOR:0
[QUOTE=cahar;318157][B]Maç Gaziantep ile Akın arasında geçti,neyseki Akın muhteşem
kurtarışları maçıda kotardı,Antep Nurullah Sağlam'ın gelmesi ile canlanmış,deplasmandan 1 puan ile dönmemiz de başarıdır. Oftaş maçına daha iyi hazırlanmalıyız ve puan yada puanlarla ile dönmeliyiz.[/B][/QUOTE] [B]onalrın ilk hafta havası bizim de stersimize denk geldi..haftaya kayseriden kaç yiyeceklerini herked görecek[/B][B]sanki her maçta böyle oynayacaklar.[/B] |
-->: G.ANTEP:0 SİVASSPOR:0
[COLOR="Red"][B]sedat,yasir ve balili....[/B][/COLOR][B]bu takım için olmazsa olmaz olduğu birlkes daha ortaya çıktı..
hava toplarından çok poisyon verdik...sedat lazımdı... orta sahada çok boş alan verdik..yasir lazımdı.. ve balili...onun varlığı bile lazım..[/B] |
--->: G.ANTEP:0 SİVASSPOR:0
Çok kötü bir masc izledik.
Tek kale oynayan antep farkı kaçırırken hak edilmeyhen 1 puanı aldık. Konuşalacak tek şey Mehmetin bu kadar değişken vede stresli olması gereksiz itirazlar oyunla alakası olmayan bencil hareketler şunu gösterdiki fbye tranfer olamaması onda bayaı bir stres yaşatmış. |
fener 4 gol atıyorda antep neden atamıyor.haksızlık deği mi fenere açık olan kale bu hafta şansında yardımıyla kapandı antepe maç adamların hakkıydı.ayrıca hayrettin artık yeter birader adam gibi oyna.mehmet ve m.ali de dahil.sizden fazla bir şey istyenmiyor
|
bence balili hemen düzelmesi lazim yoksa cok büyük bir problem olur forvet oyuncu da almadik
|
sivasspor g.antepspor 2 puan çok iyiyiz...
|
[B]Belli ki Sivasporumuz hala Fenerbahçe yenilgisinin şok'undan çıkamamış. Bugün berbat,korkak,kendine güveni olmayan bir Sivasspor seyrettim. İlk yarı Mehmet Yıldız takımı sırtladı,İkinci yarı takım şaha kalkmaya başladı Mehmet Yıldız ve Mohammed beceriksizleşti. Takımın en berbat futbolcusu bence Hayrettin'di. Sanki toptan korkuyor,gelen topu rakibe kaptırıyor.taç atışları bu kadar berbat atılmazdı heralde,bence 2-3 kaç hafta yedekte kalırsa kendine gelir. Bence bugün Maçın ve yıldızı ve Sivassporun yıldızı kesinlikle AKIN'dı. Bravo Akın takımımızı farklı bir yenilgiden kurtardın.
Bir Fenerbahçe maçı sonra bir takım nasıl böyle berbat bir duruma düşüyor anlamıyorum. Bülent hoca 2 haftada mental yorgunluklarını atmak için adeta beyin yıkadım dedi maç öncesi...Hocam acaba çok mu yıkadın beyinleri. Çünkü ne ruh kalmış nede başka bir şey. Ne olur şu basını ve rakip taraftarlarını haklı çıkartmayın.Sivas zaten düşecekti düştü dedirtmeyin.[/B] |
antep cok kaliteli takim olmus
ah ah musa aydin o golü atsaydin macin yildizida bence kalecimiz AKIN VARDAR beypinarli yigido58 |
FENER MAÇININ KOPYASI DİYEBİLİRİZ.KABUGUNA ÇEKİLMİŞ BİR SİVASSPOR VE ÜSTÜNE GELEN BİR GAZİANTEP.BİRAZ ŞANS,BİRAZ KALECİ VE BİRAZ ANTEPİN BECERİKSİZLİGİ BUGÜN BİZE ALTIN DEGERİNDE 1 PUAN GETİRDİ.AMA NERE KADAR GİDECEK BİLMİYORUM.TAKIMA KALİTELİ TAKVİYE ŞART.YADA 5,SIRADA LİGİ BİTİRMEYE RAZI OLURSUN.
|
ya bu takım böyle deildi bi durgunluk war ama çözemedim hayırlısı ?
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:26. |