![]() |
-->: Akın'mı Petkoviç'mi?
Sivasspoprumuzun kaleci yönünden şanslı her iki kalecimizde bir birininden üstün her ikiside formda allah nazardan saklasın hangisi olursa olsun hiç fark etmez ikiside sivassporun kalesini aslanlar gibi korur
|
--->: Akın'mı Petkoviç'mi?
ben kalecimiz akin diyorum cunku petkovic kaleye gectiginde akin hic oynamadi ve bizi en önemli maclarda yardim etti bize ve bence onun oynamasi gerek bize cok yardim etti ama petkovic de akin kadar iyi bir kaleci ama gercekten benim icin akin
|
akın....akın.....akın.....sadece akın.....
|
petkovic forvette de oynayabilir :):):):):):):) hahaha
saka kardesler hihi |
AKINNNNNNNNNNNNNN AKINNNNNNNNNNNNNNN
|
AKIN AKIN AKIN AKIN AKIN AKIN AKIN AKIN AKIN AKIN AKIN AKIN AKIN AKIN AKIN AKIN
|
öncelikle s.abence kalede petkov olmalı çünkü akında daha mazı şeyler eksik herşeyden önce kendini yıldız olarak görüyor.ama dışardan gördüğüm kadar petkov biradaha insan ilk devrede sivas ankara spor maçında takımın yıldızı sayılan mehmet yıldız muhammed v.s orta sahadan taraftara geldiler ama bir akın arkasındaki taraftara gelmedi neden artislik için taraftarı muhattab almadığı için.petkov yine ilk 11de olmalı..
saygılarımla |
yaw tmm arkadaşlar akın kaleye geçsin petkoviçte mehmetle beraber forvet oynasın olmazmı bi degaj yapar goooo o oo oo l llll l:)
|
ikiside birbirinden muhteşem hangisi geçerse geçsin sorun olmaz
ben akın diyorum |
GÖNLÜMDEN AKIN GEÇİYOR OYUMUDA ONA VERDİM. AMA PETKOVİÇİN MANİSA MAÇINDA KALEDE GÜVEN VEREN DURUŞUNU GÖRDÜKTEN SONRA ..................?????? KARAR VEREMİYORUM.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:06. |