![]() |
--->: Sitemizde Ünlü Var Mıdır??
[B][QUOTE=davulcu;380889]biz hepimiz ünlüyüz ama demi nede olsa sivaslıyız[/QUOTE]
Tamam seni ünlü şeçtik :D Madalyayı vericeğiz :)[/B] |
-->: Sitemizde Ünlü Var Mıdır??
Sivassporlu olan vardir belki, ama bize sevmeyenler burada yoktur, olmasinda.
|
Halen iyi bir sitemizde ünlü bulunamamakta,bu gidişlede hiç bulunamayacaktır.
|
ben baskanin siteyi takip ettigini yorumlari okudugunu dusunmuyorum hangi onerinizi uygulamaya tasidi soylesenize
|
adam kendi bildigini yapiyor birakin oylede kalsin
|
evet ya bi kere c.ronaldo girmişti hatta bana özelden dediki what is your name dedi bende yalanda yok hılafta yok :D :D :D
|
[B][QUOTE=bhdr5858;402592]evet ya bi kere c.ronaldo girmişti hatta bana özelden dediki what is your name dedi bende yalanda yok hılafta yok :D :D :D[/QUOTE]
Çok komiksin gerçekten :rolleyes: bir ara hatırlat gülelim.Olmassa buz dolabına sakla bu ' espiri ' ısınmasın dolapta soğusun lazım olunca çıkartırsın :mad:[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;375114][B]
Fazla Merak İyi Değildir Yusuf Gardaş :D İnşallah İleride Öğreniriz.[/B][/QUOTE] yav alem adamsın eyüphan :) konuyu açan sen, her 4 mesajda "ünlü varmı merak ediyorum" diyen de sen :) adama fazla merak iyi değil diyorsun.. işte ben seni bu yüzden seviyorum ;) |
[B]Ünlü ünlü sitemizde ünlü aranıyor ! :D[/B]
|
[B][QUOTE=sensetik;402605]yav alem adamsın eyüphan :)
konuyu açan sen, her 4 mesajda "ünlü varmı merak ediyorum" diyen de sen :) adama fazla merak iyi değil diyorsun.. işte ben seni bu yüzden seviyorum ;)[/QUOTE] Abi alem adam olmak bambaşka :) Sonuçta oda merak ediyor ,bende.[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:41. |