![]() |
-->: (FOTO)Denizli- Sivasspor
[B]Biz Tesekkkur ederiz.. Sira simdi sivastaki Yigidolarda... Izmirdeki Yigidolar da birarada izleyerek Sivassporumuza yurekten desteklerini verecekler;)[/B]
|
-->: --->: (FOTO)Denizli- Sivasspor
[B][QUOTE=izmirliyigido;355502]Mustafa'cım, ellerine sağlık. Resimler çok güzel. Ama esas güzel olan, bu yolculuğu bu kadar güzelleştiren yolculuğa katılan sizlerdiniz. Genç arkadaşlarıma ve ortagenç (!) :D arkadaşlarıma çookk teşekkür ederim. İnanılmaz, ve anlatılamaz kadar güzel bir yolculuktu. Yazdığımız tezahüratlar otobüsü neşelendirirken, arkadaşlarımızın canlılığı yolculuğumuzun güzel geçmesini sağladı. Herkese ama herkese (şimdilik tek tek isim yazamıyorum) teşekkür ediyorum. Bir daha ki sefere Ankara yolculuğunda da aynı güzellkikleri yaşayacağız inşallah.
.[/QUOTE] Ortagenc (!) :D arkadaslari haftasonu organizasyonumuzda da gormek isteriz henuz kendilerinden bi katilim goremedik (!)????? dimi arkadaslar[/B] |
--->: (FOTO)Denizli- Sivasspor
helal olsun beee size keske bende olabilseydim oralarda:(
|
-->: --->: (FOTO)Denizli- Sivasspor
[QUOTE=betüs58;358929]helal olsun beee size keske bende olabilseydim oralarda:([/QUOTE]
bi dahaki deplasmana bekleriz:D |
--->: -->: --->: (FOTO)Denizli- Sivasspor
[QUOTE=myway;356674][B]
konu actim arkadaslar:) gormemissiniz[/B][/QUOTE] mustafa bu konuda bi gelişme var mı?nerde izliyoruz...formalarla atkıalrla hangi mekanı sallıyoruz |
-->: --->: -->: --->: (FOTO)Denizli- Sivasspor
[B][QUOTE=basayev58;359168]mustafa bu konuda bi gelişme var mı?nerde izliyoruz...formalarla atkıalrla hangi mekanı sallıyoruz[/QUOTE]
[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18237[/url] Bu mekani salliyoruz abi hersey belli;) Isterseniz o konuya mesaj atin:)[/B] |
duygulandıran görüntüler harbiden gurur duyuyor insan sivaslı olunca :D
|
Cevap: (FOTO)Denizli- Sivasspor
[B]GECMIS BIR KONU FAKAT DEMEDEN GECEMIYCEM...
DEPLASMANA GIDEN BAZI ORGANİZECİLERDE ŞUNALRI GÖRDÜK BIRBIRLERININ BURUN DELIKLERINI UYKU RESIMLERINI CORAPLARINI AYAKKABI NUMRALARINI VE SACMA SAPAN SAHIS RESIMLERI CEKTILER.. bU ORGANIZE ISE 4X4 LÜK HARIKA RESIMLER SUPER OLMUS TRIBUN GRUP TARAFTAR GERSEY COK GUZELMIS.. TESEKKURLER İZMİRLİ YİĞİDOLAR !!![/B] |
arkadaslar sivas eski formalar lami oynadiii ? oynadisa neden eski formalar?
|
Çok güzel resimler.Sivasspor taraftarı gün geçtikte gelişiyor.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:11. |