![]() |
--->: BOMBA TRANSFERLER!!!
mehmet birazda ondan istemiş zaten yahu dayak hoşuna gitmiş diyorlar ne kadar yakın olursam o kadar çok yerim zihniyeti olsa gerek :D:D:D
|
[QUOTE=kral585858;366627]Yalan haberdir yaw hemen gaza gelmeyin yiğidolar :D[/QUOTE]
bencede gaza gelmeyin arkadaşlar. |
[QUOTE=cizemliiii;366632]mehmet birazda ondan istemiş zaten yahu dayak hoşuna gitmiş diyorlar ne kadar yakın olursam o kadar çok yerim zihniyeti olsa gerek :D:D:D[/QUOTE]
espiri yapılacak durum mu bu. Yıldızımız mehmetimiz gidiyor. Birisi dur desin bu işe olamaz |
[QUOTE=murteza;366624]İnşallah dediğin doğrudur ama adamlarda para var bizim kulüp gibi mesaj atın transfer yapalım demiyorlar[/QUOTE]
ve yanılmıyorsam yeni başkanları da çok iddialı ve bu transfer işine çok önem veriyor. |
[QUOTE=abdurrezzak58;366636]ama anelkalar,roberto karloslar, var :D[/QUOTE]
ama artık yoklar. Yoksa mehmetimdemi olmayacak :( |
eğer mehmet de giderse var ya ki ama gidecekmiş ya niye gidiyor anlamadım ama iyi para vermişler dayak hoşuna gitmiş adamın bir çok sebebi varmış ya ama ben ben ağlamak istiyorum ne iş yaaaa hem uefaya göndermiyorlar bizi hem mehmetisatarlar off offf:mad:
|
:Dtelefon açtım şimdik yola çıkmış trabzona doğru :D:D
|
Umarım iyi paraya satmışlardır. ASlında intertotoda oynayıp avrupada oyuncuşlarımız tanındıktan sonra çok iyi paraya satabilirdik ya...
|
Resmi sitede çıkmadan nasıl inanırsınız . ne alem adamlarsınız ya :D
|
2 milyonun üstüne yattara ve hüseyini verirseler evet derim :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:14. |