![]() |
--->: 2. Halı Saha Maçı
[QUOTE=titizyiğido;395962]hadi bakalım yapın maçı benim favorim kırmızı takım[/QUOTE]
hiç belli olmaz.Top yuvarlak saha düz. |
--->: -->: 2. Halı Saha Maçı
[QUOTE=FurkaN;395963][B]Maçta görüşmek üzere arkadaşlar... Rakip takıma başarılar... Pek şans vermiyorum ama neyse :)...[/B][/QUOTE]
maç saatinde görüşürüz abi.Kim yeniyor kim yeniliyor. |
KıRMıZı TaKıM ŞöYLe
[B][COLOR="Red"]1:AhMeTTuRaN90 2:YiĞiDoGeNÇLİK 3:MesutReiS 4:ABDULLAH DUMAN 5:Falçata_58 6:kırmızıbeyazlı 7:kewwel 8:FurkaN[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]MaVi TakIm ŞöYLe [B]1:Alibey58 2:FaTiHYeNiYaPaN 3:izmirligardaş58 4:furkancfc 5:ATGEÇMEZLİ 6:azgeç 7:berk 8:Said[/COLOR][/B][/B] Tamamdır Yarın Macın tarıhı saatı yayınlanacaktır |
[QUOTE=furkancfc;396056]hiç belli olmaz.Top yuvarlak saha düz.[/QUOTE]
kardeş siz en baştan atgeçmezliyi almakla kaybettiniz o adam topu görse bomba diye karakola götürür |
[QUOTE=titizyiğido;396085]kardeş siz en baştan atgeçmezliyi almakla kaybettiniz o adam topu görse bomba diye karakola götürür[/QUOTE]
abi hakketen öylemi??? Oynayışını gördünmü??? |
[QUOTE=furkancfc;396095]abi hakketen öylemi??? Oynayışını gördünmü???[/QUOTE]
görmeme gerek yok tahminlerimde asla yanılmam adam her girdiği topiçte kavga çıkarıyo maçtada çıkartacandan hiç şüphem yok ama anladığım kadarıyla özünde iyi bi insan biraz eğitime ihtiyacı var |
[QUOTE=titizyiğido;396097]görmeme gerek yok tahminlerimde asla yanılmam adam her girdiği topiçte kavga çıkarıyo maçtada çıkartacandan hiç şüphem yok ama anladığım kadarıyla özünde iyi bi insan biraz eğitime ihtiyacı var[/QUOTE]
döğüş felan çıkmaz inş.Gider güzelce maçımızı yapar gelirzi. |
[QUOTE=furkancfc;396104]döğüş felan çıkmaz inş.Gider güzelce maçımızı yapar gelirzi.[/QUOTE]
espiri yapıyom gardaş ne döğüşü |
[QUOTE=titizyiğido;396107]espiri yapıyom gardaş ne döğüşü[/QUOTE]
ne biliyim abi bende gerçek zannettim. |
HALISAHA MAÇINA GELECEK HERKEZE TEŞEKKÜRLER.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:30. |