![]() |
--->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA
1=Recep YÜKSEL
2= Emre YÜKSEL 3= Osman GÜNAY 4= Ömer COŞKUN 5= Murat SARILAR 6= Adem GÖZE 7= Hayri Mustafa POLAT 8= Orhan ÇALIŞKAN (PUAR) 9= Muhammed Ali SERHAT 10= Eyüphan AYDIN 11= Liseli Mustafa 12= sebahttin ABİ 13= Veli Bircan +1 14= yiğido_furkan 15= İbrahim Gün 16= lisemustafa 17= Karakule58 18= YuNuSPaSa58 19= Muhlis BAYRAK |
[QUOTE=GuNaY;404413][B]Asparagas haber yani, tamam Veli kızma, ajanslara böyle düşmüş haber ne yapalım :D :D[/B][/QUOTE]
Bu Haberi Yapan Arkadaşla Maç Günü Detaylı Bir şeKilde Görüşcez :D |
[B]Maç gününde fazladan forması olan var mı ? Maç günü giyip geri iade ediceğim :D
Biraz hazırlıksız yakalandık.Olan varsa benle irtibata geçebilir mi ?[/B] |
-->: --->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA
[QUOTE=EyüphanAydın;404587][B]Maç gününde fazladan forması olan var mı ? Maç günü giyip geri iade ediceğim :D
Biraz hazırlıksız yakalandık.Olan varsa benle irtibata geçebilir mi ?[/B][/QUOTE] Bari yikayipta ver :D Terli formayi nitsinler :D |
[QUOTE=EyüphanAydın;404587][B]Maç gününde fazladan forması olan var mı ? Maç günü giyip geri iade ediceğim :D
Biraz hazırlıksız yakalandık.Olan varsa benle irtibata geçebilir mi ?[/B][/QUOTE] [COLOR="Red"][B]sen YETERKİ gel Eyüphan benim formayı veririm ne de olsa ben yenisin aldım bu arada Murat abi benim formaları unutma[/B][/COLOR]:) |
1=Recep YÜKSEL
2= Emre YÜKSEL 3= Osman GÜNAY 4= Ömer COŞKUN 5= Murat SARILAR 6= Adem GÖZE 7= Hayri Mustafa POLAT 8= Orhan ÇALIŞKAN (PUAR) 9= Muhammed Ali SERHAT 10= Eyüphan AYDIN 11= Liseli Mustafa 12= sebahttin ABİ 13= Veli Bircan +1 14= yiğido_furkan 15= İbrahim Gün 16= lisemustafa 17= Karakule58 18= YuNuSPaSa58 19= Muhlis BAYRAK 20= Mehmet ALTUNTAŞ 21= Tolga ALTUNTAŞ 22= Ali BEYDAĞ |
[B][QUOTE=RECEP_YÜKSEL;404751]1=Recep YÜKSEL
2= Emre YÜKSEL 3= Osman GÜNAY 4= Ömer COŞKUN 5= Murat SARILAR 6= Adem GÖZE 7= Hayri Mustafa POLAT 8= Orhan ÇALIŞKAN (PUAR) 9= Muhammed Ali SERHAT 10= Eyüphan AYDIN 11= Liseli Mustafa 12= sebahttin ABİ 13= Veli Bircan +1 14= yiğido_furkan 15= İbrahim Gün 16= lisemustafa 17= Karakule58 18= YuNuSPaSa58 19= Muhlis BAYRAK 20= Mehmet ALTUNTAŞ 21= Tolga ALTUNTAŞ 22= Ali BEYDAĞ[/QUOTE] Recep abi Fiyatı tam olarak söyler misiniz? [/B] |
Abi benim ßi Kontürüm war. Çağrı atsam beni ararmısınız:D
|
Son Oynadığımız Kocaeli maçına gitmiştik. 2-1 yenilmiştik (2.lig).İnşalllah Cumartesi günü kazanırız.Tuzladan yaklaşık 40 dk. Sanırım Trübünü doldururuz.
|
[COLOR="Red"]oh oh maşallah arkadaşlar tribün sağlamlaşıo heee[/COLOR]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:39. |