![]() |
Cevap: GS`den Sivas`a Teklif
[QUOTE=SivasSpor.Com;463917][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/kupafor.JPG[/IMG]
[B][COLOR="black"] GEREK YOK FİKRET BAŞKANA AYNEN KATILIYORUZ.KUPANINDA SAHİBİ SİVAS OLACAK [/COLOR][/B] |
Cevap: Sivas'tan Aslan'a yanıt geldi
[QUOTE=GokhanTurna;464150]Fikret ünsal böle bişi demedi uydurma kardeş[/QUOTE]
şaşırmış arkadaş galibaa:D gs yöneticiyi yazaçak tı galiba:D:D |
arkadaşlar bu akşam kanal 7 spor haberlerinde gs nin izmirde maç yapılması teklifine sivasspor yönetiminin olumsuz yanıt verdiği son dakika açıklaması olarak geçti içinizi ferah tutun maçlar sivasta oynanacak bilginize
|
[QUOTE=DOCKA;464204]arkadaşlar bu akşam kanal 7 spor haberlerinde gs nin izmirde maç yapılması teklifine sivasspor yönetiminin olumsuz yanıt verdiği son dakika açıklaması olarak geçti içinizi ferah tutun maçlar sivasta oynanacak bilginize[/QUOTE]
EVET SİVASPOR BU TEKLİFİ REDDETMİŞ... |
bi günde izmire gelse sivas ne olur yane hiççççç anlamıyorum hem diyosunuz sivas başka yerde oynamasın hemde maçlara gitmiyosunuz böle takım sevgisi olmazz ben sivasta olcam sivasspor için stad da yatar gene her maçını izlerim seni seviyorum sivas ve izmire bekliyoruz ama ne zaman?????????????:(
|
[B]yav bosuna cenenizi yormayın.maçlar sivasta oynanacak..bu kadar basit.[/B]
|
sayın gese yöneticisine söylenecek tek söz var " de getttt...." başka söylenecek laflar da var ya....neyse....
|
kesinlikle sivasta oynanması gerekir bu bir oyun
|
Cevap: Sivas'tan Aslan'a yanıt geldi
[B]Haftasonu Sivasspor'umuzu öyle güzel bir destekleyelim ki adamlar neye uğradıklarını şaşırsınlar.
Taraftar gurupları haydin görelim sizi bu maçta çok iş düşüyor sizlere....[/B] |
[B]kale arkası 5 ytl olsaydı cok güzel olcaktı..:([/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:42. |