![]() |
Cevap: TSL/Konyaspor-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yoru
[QUOTE=arsinli;502936]bence konya bizi yenecek ve biz çöküşe geçeceğiz[/QUOTE]
Pardonnn !.... Siz kimsiniz ?????? AYK |
sivas 2-0 alacak...
goller tum-mehmet yıldız... |
arsine geldinizmi hiç güzel memlekettir divriği çok maça geldi arsine.ben kendimi saklamak amacıyla nick almadım.merak etmeyin otel fiyatlarını 375 değil 975 de yapsanız,taraftara kontenjanda koysanız Trabzonspor sizi sivasta yenecek.arkadaşlar bakın bu bir fikir sakın ola aranızdan birileri çıkıpta küfür etmesin hoş olmaz ben bir misafir olarak kendi fikirlerimi beyan ediyorum herkeste kendi fikirlerini medeni olarak beyan etsin
|
A güzel kardeşim kimse burda olmana birşey demez... Biz terslemeyiz, herkese aramızda yer var ama adam akıllı Trabzonlu olduğunu söylesene neden "Konya [B]BİZİ[/B] yenecek ve düşüşe geçeceğ[B]İZ[/B] diyorsun... Deki Konya sizi yencek biz de size yetişeceğiz...
İkincisi Otel olayı ve bilet sayısı hakkında kulübümüzden bir açıklama geldi... Ayrıca Sivas'taki dostlarımızda gidip otelle direk görüştü... Fiyat aynı tarife ve ayrılan bilet sayısı da öbür maçlarla aynı... Ayrıca bilet fiyatı da 5 TL... Türkiye'nin neresinde 4 büyükten birisi olarak 5 TL'ye deplasman seyircisi bileti alıyorsunuz???? Sizin yöneticileriniz yalancılar ve yalan söylüyorlar hepsi başkanınız Sadri Şener kadar şahsiyetli, namuslu ve adam gibi adam olabilse keşke... Saygılar gardaş... Anadolu kardeşliğini bozmayın sakın, Sivas'a 2000 kişi gelecez basacaz felan lafları var sitelerinizde sakında öyle bir hata yapmasınlar, bozulur dostluk kazanan Bizans olur... |
[B]Konyayı yeneceğiz yenmemiz şart[/B]
|
[QUOTE=arsinli;502945]arsine geldinizmi hiç güzel memlekettir divriği çok maça geldi arsine.ben kendimi saklamak amacıyla nick almadım.merak etmeyin otel fiyatlarını 375 değil 975 de yapsanız,taraftara kontenjanda koysanız Trabzonspor sizi sivasta yenecek.arkadaşlar bakın bu bir fikir sakın ola aranızdan birileri çıkıpta küfür etmesin hoş olmaz ben bir misafir olarak kendi fikirlerimi beyan ediyorum herkeste kendi fikirlerini medeni olarak beyan etsin[/QUOTE]
küfür etmek sizin adetiniz birader...tabiki trabzonun yenmesini isteyebilirsin...buna kimse bişey demez de ne diye konya bizi yenecek gibi abuk subuk laflar etme gereği duydun anlamadım, çünkü konya sizi trabzonda yenmedi mi:) |
[QUOTE=arsinli;502945]arsine geldinizmi hiç güzel memlekettir divriği çok maça geldi arsine.ben kendimi saklamak amacıyla nick almadım.merak etmeyin otel fiyatlarını 375 değil 975 de yapsanız,taraftara kontenjanda koysanız Trabzonspor sizi sivasta yenecek.arkadaşlar bakın bu bir fikir sakın ola aranızdan birileri çıkıpta küfür etmesin hoş olmaz ben bir misafir olarak kendi fikirlerimi beyan ediyorum herkeste kendi fikirlerini medeni olarak beyan etsin[/QUOTE]
[B]Madem trabzonsporlusun neden gelip Konya bizi yenecek gibi şeyler yazıyorsun. Kimliğini saklamaktan korkma burası BMN değil sivasspor.com farkı anlamalısın[/B] |
internete girmeyi biliyorsun belli,sivassporun resmi sitesine girersen otel fiyatı ve bilet sayısı ile ilgili kulübün açıklamalarını okursun.bizde sizdeki gibi maçtan 10 gün önce ortalığı bulandırmaya çalışan yönetici bulamazsın,sivasa her takımın taraftarı geldi,maçını izledi gitti.sen de gelebilirsin,korkma trabzon da senelerce yapıldığı gibi gelenlerin otobüsleri taşlanmaz sivasta.son zamalrda trabzon da sağduyu hakim,taraftarı da geçmişte yaptığı bazı hataların kulübüne verdiği zararı gördü,umarım bundan sonra da böyle sürer,sivas-trabzon maçı da dostça oynanıp biter,ama takımımız gününde olursa trabzonsporun o maçta puan alma şansı yok. |
[QUOTE=arsinli;502936]bence konya bizi yenecek ve biz çöküşe geçeceğiz[/QUOTE]
bencede konya sizi yendi ve siz coktan çöküşe gectınız:D:D arada bir gecmısle bugunu karıstırıyor musun kardesım..cok uzuldum.. cok gecmıs olsun!! |
arkadaşlar önce şunu belirteyim eğer kimliğimi saklayacak olsaydım arsinli nick ini seçmezdim konya bizi yenecek diyerekten farklı bir giriş yapmak istedim bir bakıma espiri katmak istedim işin içine [url]www.trabzonsport.com[/url] un üyesiyim arkadaşlar şunu açıkça belirtmek isterim kendim trabzonda ikamet etmekteyim ve kendimi bildim bileli bordo-mavim 'in maçlarına giderim bu bir rekabet herkes kendi takımının başarısını ister bizimkide elbette Trabzonsporun başarısıdır.
Ben kısaca size Trabzonda sivasspor ile ilgili genel düşünce hakkında bilgi sunmak isterim burada bizim herşeyimiz Trabzonspordur (sosyal aktivite olarak herşeyimiz ) geçtiğimiz yıl yaşanan talihsiz bir olay kendi seyircimizin öküzlüğü ve sivasspor yönetiminin iş bitiriciliği sayesinde sivas lehine yazılan üç puan sürecinden beri Trabzonsporlular,Trabzonlular sivasspora hiçbirzaman art niyet beslememiştir başarısız olsun düşünceside bizde hakim değildir elbette sivasspor başarılı olsun bizans takımları pastadan fazla pay alacağına anadolu takımları pastadan fazla pay alsın düşüncesindeyiz.tabiki rekabetin olduğu bir ortamda Trabzon-sivas takımlarının çıkarının kesiştiği yerde kendi takımımın kaznmasını rakibim olan takımın kaybetmesini isterim girişteki mesajı yazmam aslında forumun nabzını tutmaktı vede başarılı oldu anlayacağınız. Bizansın ayak oyunlarının neler olduğunu biz çok iyi biliriz siz sivassporlular daha 2 yıldır kafaya oynamaya başladığınızdan beri ayak oyunlarının nasıl döndüğünü görmeye başladınız.Birde möerak ettiğim bir konu daha taraftar olgusu ve şampiyonluk havası sivasta oluşmuş değil neden ? birde sivaslılar genelde büyük takımlardan birini tutuyorlar ve sivasspor ikinci takımları pozisyonunda neden ? arkadaşlar temennim konyaya yenilirsiniz :) bizde bu hafta gençleri yener önümüzdeki haftada sizi yenerek birşeyler yapabilirmiyiz bunun hesabını yaparız sizlere kolay gelsin bizim sitemizede bekleriz |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:22. |