![]() |
Cevap: Hani Nerde Anadolu Kardeşliği
Önemli olan bu atmosferi yaşamak değerli arkadaşlar. Biz küçükken bırakın şampiyonluğu Sivas 1'inci lige çıkacak deseler heralde o söyleyeni hayalperestlikle suçlardık. Allah'ın bugününe sonsuz şükürler olsun. Sabır ve dua edelim inşallah hayırlı olacak. Herkese saygılar....
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. |
dün akşam bi topic açılmıştı Antep taraftarına sitem diye.oraya yazmıştım biraz ama galiba tamamı ile silinmiş konu.buraya da aynısını yazmak zorundayım..
şimdi öyle şeyler yazılmışki edilen hakaretler küfürler satışlar vsvs. 1. si Genclik 27 olarak stadın altındaki lokalimize uğrayan sivaslılara misafirperverlikte sorun yaşandımı??hayır gelenler bilir.. 2.si şehirde gezmediğiniz yer kalmadı en ufak bi tepki oldumu?hayır 3.sü Genclik 27 olarak maçtan önce ''Bu sene şampiyon Anadoludan diye bağırdığımızı duymadınızmı??beşiktaşa ettiğimiz küfürleri? 4. sü taraftar ister bişeyleri sizin lehinize olsun yada olmasın hiç bişey farketmez topcu çıkar oyununu oynar iyi olanda kazanır! 5.si hiç bi zaman savunulmayacak bişey olan ;sizin şampiyonluğunuz hakkındaki aleyhte tezahüratları duydukca tiksindim o bağıran antepli ********lerden.şunu da belirteyim gecen sezon ki sivasda oynanan maçda antep kümeye diye bağıran ********lerden ayrıca tiksinmiştim.. 6. sı Genclik 27 olarak sivasın şampiyonluğu hakkındaki olumsuz tezahürat yapılmadı o tezahüratları atan gercek gaziantepsporlular deildir.sizin hemen yan tarafınızdaki antep tribununde bulunan hayata siyah beyaz bakan antepli köpek lerdir antepli beşiktaş taraftarıdır. 7. si sivasa ne yaşandıysa antepte de aynısı yaşandı.burdaki maçtan önce misafir perverliğimiz .maç içerisinde köpeklerin attığı tezahüratlar.. sivasdaki maçta ise yiğido genclik deki bi kaç elemanın bizim servisin önünü keserek hoşgeldiniz deyip atkı paslaşması yapmaları sıcak bi şekilde karşılamaları maç içerisinde ise bazı kendini bilmez sivaslıların antep kümeye diye bağırması dikkat edin 2 maçtda aynı olaylar.. 8. cisi sivas golü attığında zıpladım sevindim kendi takımım gol atmışcasına .bu yüzden kendi grubumdaki kardeşlerimle bi kaç arkadaşımla papaz oldum ufak çaplı.stadı terkedip takımım yendiği halde moral bozuk bi şekilde eve geldim fb-bjk maçını izledim ve biraz olsun içim rahatladı..5 parmağın 5 i hiç bir zaman bir olmamıştır..kimisi gercekten Anadolu adına istemiştir sivasın galibiyetini yada şampiyonluğunu..kimisi kıskanmıştır trabzondan sonra bu ihtilali ilk biz gercekleştirelim diye. kimisi de bjk li köpekler mesala yaşadığı şehrin takımını tutmaz ekmeğini yer sonra maça girer gaziantepsporluymuş gibi .... ortalık karıştırır. Son olarak bazı sivaslı arkadaşlar antep taraftarı sivasa geldiğinde şöyle olacak böyle olacak çıkamayacak vs yazmış.bu sene nasıl geldiysek gelecek sezon aynı şekil geleceğiz her şey olacağına varır. Bu Sene Şampiyon Anadoludan inş!! |
[QUOTE=gazikentlee;513625]dün akşam bi topic açılmıştı Antep taraftarına sitem diye.oraya yazmıştım biraz ama galiba tamamı ile silinmiş konu.buraya da aynısını yazmak zorundayım..
şimdi öyle şeyler yazılmışki edilen hakaretler küfürler satışlar vsvs. 1. si Genclik 27 olarak stadın altındaki lokalimize uğrayan sivaslılara misafirperverlikte sorun yaşandımı??hayır gelenler bilir.. 2.si şehirde gezmediğiniz yer kalmadı en ufak bi tepki oldumu?hayır 3.sü Genclik 27 olarak maçtan önce ''Bu sene şampiyon Anadoludan diye bağırdığımızı duymadınızmı??beşiktaşa ettiğimiz küfürleri? 4. sü taraftar ister bişeyleri sizin lehinize olsun yada olmasın hiç bişey farketmez topcu çıkar oyununu oynar iyi olanda kazanır! 5.si hiç bi zaman savunulmayacak bişey olan ;sizin şampiyonluğunuz hakkındaki aleyhte tezahüratları duydukca tiksindim o bağıran antepli ********lerden.şunu da belirteyim gecen sezon ki sivasda oynanan maçda antep kümeye diye bağıran ********lerden ayrıca tiksinmiştim.. 6. sı Genclik 27 olarak sivasın şampiyonluğu hakkındaki olumsuz tezahürat yapılmadı o tezahüratları atan gercek gaziantepsporlular deildir.sizin hemen yan tarafınızdaki antep tribununde bulunan hayata siyah beyaz bakan antepli köpek lerdir antepli beşiktaş taraftarıdır. 7. si sivasa ne yaşandıysa antepte de aynısı yaşandı.burdaki maçtan önce misafir perverliğimiz .maç içerisinde köpeklerin attığı tezahüratlar.. sivasdaki maçta ise yiğido genclik deki bi kaç elemanın bizim servisin önünü keserek hoşgeldiniz deyip atkı paslaşması yapmaları sıcak bi şekilde karşılamaları maç içerisinde ise bazı kendini bilmez sivaslıların antep kümeye diye bağırması dikkat edin 2 maçtda aynı olaylar.. 8. cisi sivas golü attığında zıpladım sevindim kendi takımım gol atmışcasına .bu yüzden kendi grubumdaki kardeşlerimle bi kaç arkadaşımla papaz oldum ufak çaplı.stadı terkedip takımım yendiği halde moral bozuk bi şekilde eve geldim fb-bjk maçını izledim ve biraz olsun içim rahatladı..5 parmağın 5 i hiç bir zaman bir olmamıştır..kimisi gercekten Anadolu adına istemiştir sivasın galibiyetini yada şampiyonluğunu..kimisi kıskanmıştır trabzondan sonra bu ihtilali ilk biz gercekleştirelim diye. kimisi de bjk li köpekler mesala yaşadığı şehrin takımını tutmaz ekmeğini yer sonra maça girer gaziantepsporluymuş gibi .... ortalık karıştırır. Son olarak bazı sivaslı arkadaşlar antep taraftarı sivasa geldiğinde şöyle olacak böyle olacak çıkamayacak vs yazmış.bu sene nasıl geldiysek gelecek sezon aynı şekil geleceğiz her şey olacağına varır. Bu Sene Şampiyon Anadoludan inş!![/QUOTE] aynen katılıyorum gardasım...lokalde de antep genelınde de bırakın antepsporu bır kısı bıle berabere kalalım dahı demedı...macdan once bende cogu kısıden duydum bjklılern maca gelıp kıskırtma yapacagını bunun ıcın onlara uymamamızı soyleyen cok anteplı oldu...kuzenımın arkadası da genclık 27 den ama geldı sıvas trıbunden sıvassporu destekledı... kısacası cogu sıvas macına gıtmeyen ama bır heves gezmek ıcın antepe gelenlerle veya tv basında ızleyıp buraya antepe kotu laf soyleyenlere sız kafanızı takmayın... gercek yıgıdolar herseyın farkında... |
Gardaslarim Gaziantep Uni de okuyorum ve Gazikentlee arkadasimla mac oncesi 5 dk oturup konustugumuzda samimi dileklerde bulundu. gercekten gaziantepli olan icerisinde siyah-beyaz kimligi bulundurmayan insanlar Sivasi destekledi ben buna gunlerdir sahit oluyorum..Ayrica Gaziantepin icsaha maclarinda da Sivasspor formami giyip taraftar27 ile birlikte Antepe tezahuratta bulunacagim. Artik sari-kirmizi,sari-lacivert,siyah-beyaz kimliklerden burunme vakti... Sivasta da ayni durum soz konusu...Misafir trubunlerin yarisi Sivasli oluyor buyuk maclarda... taraftar27 ye tesekkur etmek gerekir bu konuda. bence kale arkasindaki siyah beyaz formali insanlarin yaptigini Antepe mal etmeyelim. Resmen gaza getirdi Besiktaslilar kalearkasini... Zaten orasi da Cocuk Trubunu,buyukler ne dediyse cocuklar da onu dedi...
|
Ayrica sunu da soylemeliyiz: takimimiz kotu oynadi... Trabzon macinin yildizlari sag ve sol beklerimiz bu macta kayboldular. ilk golde Abdurrahmanin hatasi ikinci golde ise Hayrettinin hatasi barizdi. son 5 haftaya lider giren takim bu basit hatalara dusmemeli. Besiktasin da kaybetmesi bize bir firsat dogurdu hatalarimizdan ders cikartmamiz icin.
|
[QUOTE=sergio1989sivas;513456]sivasımıza bulaşmıyan takımlar
ankaragücü denizlispor fenerbahce ama bunların en iyisi fb çünkü ismail kartal bülent uygun fenere maal olmuş oyunxcuların sivasımıza hizmetleri büyük olmuştur[/QUOTE] [B] Eski ile yeniyi neden karıştırıyorsun anlamıyorum geçen sene trabzona maçı vererek ilk üç sıraya istanbul takımlarını getirtmedimi bana fbyi övmeyin kimlerin ne olduğu ortada[/B] |
[B]bizim sözümüzde zaten antepspor stadında beşiktaş yalakaları [/B]
|
Antepspor çıktı oynadı kazandı. Ama 27 grubu demekki antepte sozu gecmeye bir gurup. 3 5 Sekiztaş yalakasını susturamadıysa orada durmlarının anlamı yok zaten.
|
[B]Diyorum ya adamlar önce satılmış antep diye bağırıyorlar sonrada o galibiyete seviniyorlar acıdım valla[/B]
|
Arkadaşlar Ben Gaaziantepliyim Şunu Belirtmek İsterimki ANADOLU KARDEŞLİĞİ Demek Maç Satmak Değildir!! 2. Yarı Güzel Oynadı Şike Var Diyoruunuz G.Antebin İyi Oynadığı Zaman Maçı Kaybediyorsanız Ve Bu Şekil Diyorsanız Nasıl Şampiyon Olacakınız.. Anlınızın Teriyle Alabilirdiniz Değilmi :confused::confused: g.antebe ve g.anteplilere edilen hakaretleri kınıyorum sizin gibi büyük kulube yakışmıyor..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:46. |