![]() |
Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
sacma sapan yazan bırısı varsa sensın gardas...bu takımı bulent hocadan baska 2 kısı daha calısdırdı pecze ve lorant ıkısıde ne yapdı takıma soylesene ? pekı bunlardan sora bulent hoca napdı onada bak ? super lıgde entecrubesız en genc ama en basarılı ıstıkrarlı hoca bulent hoca bunu ben degıl sorsan tum medya onu gecdım sokakdan az bısey futboldan anlayan ınsanda bılıyor sen anlamak ıstemıorsan senın sorunun...
|
şu ersen martine verilen para haram haram bi adam bütün topları kaptırır mı ya.. balili herve tum gibi oyuncuları hangi akla mantığa gönderirsin hocam ersen martin cacıık olmaz...
|
bunlar tecrubedir önemli olan burdan çıkarılacak ders ki birdaha böle durumlar yaşanmasın yada minimize edilmesi lazım ;)
|
utandım ... lütfen böle oynaycaksa gitmeyelim evimizde kalalım . sadace utandım .... amatör takım dahi bizden iyi mücadele eder..
|
böyle futbol olmaz olsun,insanda biraz gayret hirs ve inanc olur.bizi kirdiniz artik cabuk toparlanin yoksa ligdede bu futbola kümede zor kaliriz.ersen martin birak futbolu futbolculuk sana göre degil.yasin fenerde yatmayi iyi ögrenmissin insan biraz olsun savasmasini bilir.yenildigimiz takimda takim olsa icim gam yemez ama bu takim gecen sene bayern münihten kendi sahasinda 5-0 yenildi.cekebilecegimiz en kolay takimi cekiyoruz ama 5-0 yeniliyoruz.ya shakter donezk,celtic glasgow ciksaydi skor ne olurdu onu bilmek bile istemem
|
Suç sanamı ait,yok yok suç bize aitki inandık güvendik ama senin böyle güçlü bir takıma karşı böyle bir oyun oynatacağın hiç kimsenin aklına gelmemişti.Bir takım bir defa bile olsa bir eski futbolundan küçücük bir oyun sergileyemez ya nerde geçen seneki SİVASSPOR nerde bu seneki valla dün gece sabaha kadar uyuyamadım.Bu takım ve bu taraftar bunu hak etmiyor hoca gitmez böyle haberin olaaaaaaaaaa.......
|
daha iyi yabancı oyuncular alacağız havası ile sergio-balili-tum-slya-diallo ve bilica yı sattılar ala ala mbemba yı aldılar.top yapacak bir adam yok.3.ligden beri maçları seyrederim bu kadar aciz oynadığımız maç hatırlamıyorum
|
çok teşekkürler ederim tüm dünyaya biz sivaslıları rezil ettiniz :mad:
|
4 kere üst üste pasımız yok bülent hocam astronomik her skordan sonra suc bana ait diyip işin içinden çıkma rezil olduk resmen uyumu falan bi kenara bırak önlerindeki topa vuramadılar ya ben boyle bi şey gormedım
|
inandik güvendik sonunda hayal kirikligi
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:25. |