![]() |
Bu siteyi cok seviyorum, cünkü burdaki ortam cok sicak. Bilmiyorum baska taraftar sitelerinde bu sicaklik varmi? Ben göremedim.
|
BU SITEYI EN IYISI OLDUGU ICIN SEVIYORUM VE DE BU SEVGIMI MADDI HICBIR SEYLE DEGISMEM!..
|
bu siteyi seviyorum çünkü...... madımak kokuyoooooooo (olsada yesek :) )
|
[B]bu siteyi seviyorum, aşığım, çünki; altta yazan neredeyse bütün yazılanlara imzamı koyarım... çünki; internet denildiğinde aklıma gelen www. ile başlayan ilk site... çünki ;bacası olmayan, minik bir ekrana sığan evim, ocağım :)[/B]
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]ÇÜNKÜ SİVAS VE SİVASSPOR BENİM HAYATIM.....[/FONT][/B]
|
bu siteyi seviyorum...
B siteyi seviyorum çünkü; kimse birbirini kırmıyor. Sivas ve Yiğido kokuyor bu site.
|
SEVİYORUM İŞTE VARMI DİYECEGİN
|
selam
hakkı abi bu siteyi bende çok seviyorum bu anlaşılmıyor herande:D aynı zamanda neden sevdiğim ise BÜTÜN GERÇEK ARKADAŞLIKLAR VE GÜZEL DOSTLAR BURDA birlik ve beraberlik çok güzel bu sitede ortam harika bizi kıskalanlar çatlasın ne diyebilirim
|
BU SİTEYİ SEVİYORUM ÇÜNKİ;
[CENTER][COLOR="Red"][B]ANLATILAMAZ, TIKLA SENDE ANLARSIN :)[/B][/COLOR][/CENTER]
|
BU SİTEYİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ; Bu sitede Sivasımla ilgili, Sİvassporumla ilgili herşeyi bulabiliyorum sanki Sivas ta gibi hissediyorum Sivas gibi kokuyor aile den biriymiş gibi v.s. o yüzden çok seviyorum.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:59. |