![]() |
Cevap: Ertugral : Hedef Alt Yapı
[QUOTE=hiko58;571970]kim vizyon sahibi be allah aşkına. bülent uygun mu vizyon sahibi. sivassporun başına getirdiğimizde bu adam hoca bile değildi. yokluktan yoksulluktan verilen her görevi yapıyordu. sivasspordan başka bir yerde hocalıkmı yapmış. bir başarısımı var. kendini övmekten herkesten yüksek görmektenn başka ne yapmış. kendini kaf dağının başında görmekten başka ne yapmış. saygısız insanlara değer vermeyen birisi. bir kaç kere görüşme imkanım oldu. bırakın allah aşkına adamı ilahlaştırdınız. yazık. yeni hocamıza sahip çıkın.sizlere bizlere bu yakışır.[/QUOTE]
Bülent Uygun vizyon sahibi değilse Afrika'dan getirdiğimiz hoca değil paf takımımızı sivas demirsporumuzu bile yönetemez.Bülent Uygun'un bizi nerelere getirdiğini ne çabuk unutuyoruz.Bizim hedefimiz şampiyonluklar yada ilk 4 değilse Ertuğral fazla bile bize yönetimde bunu layık görmüş bize şimdi istediğimiz hedeflere ileleriz bu takım bank asya'ya düşerse hesabı yönetimden sorulur. |
[B]bülent uygun bu takımı bıraktı ha bülent uyguncu arkadaşlar onun yolundan gidebilir yeni hoca geldi halen neyin tartışmasını yapıyoruz başarı dediginiz olaya kafaya oynayıp şampiyonlugu iki maçda başkalarına kaptırmak mı yoksa kurulu kadroyu dagıtıp yerine işe yaramaz topçuları takıma getirttirmek mi yoksa avrupa kupası maçlarında hezimet yaşamak mı ve bunun adına da takım içi revizyon diyeceksin bu mu başarı başara kavramları insandan insana degişir ha birileri buna başarı diyorsa eksik olsun öyle başarı [/B]
|
[QUOTE=ready;572122][B]bülent uygun bu takımı bıraktı ha bülent uyguncu arkadaşlar onun yolundan gidebilir yeni hoca geldi halen neyin tartışmasını yapıyoruz başarı dediginiz olaya kafaya oynayıp şampiyonlugu iki maçda başkalarına kaptırmak mı yoksa kurulu kadroyu dagıtıp yerine işe yaramaz topçuları takıma getirttirmek mi yoksa avrupa kupası maçlarında hezimet yaşamak mı ve bunun adına da takım içi revizyon diyeceksin bu mu başarı başara kavramları insandan insana degişir ha birileri buna başarı diyorsa eksik olsun öyle başarı [/B][/QUOTE]
kendin açıklamasını yapmışssın zaten kafaya oynayıp iki maçta kaybetmek Sivasspor'lu olarak sana bundan 4-5 sene öncesinde süper lige çıkacaksın ve sadece 2 maçtan şampiyonluğu kaybedeceksin ddeseler ne düşünürdün heralde böyle bir şeye ihtimal bile vermezdin.2.olmuşuz süper ligde fb gs trabzonu geride bırakmışız bakalım bu basarı daha ne zaman gelecek bu hocayla heralde sadece hayal olarak kalır.Takımı ligde tutsun bu hoca ben basarılı kabul ederim Ertuğralı ve hepinizden özür dilerim bu paltformda biz Sivassporun hersene başa oynamasını istiyoruz gercekleri görün arkadaşlar bu hocadan bize fayda gelmez birşeyler yapalım Sivasspor'a yakışan bir hoca takımın başına gelsin gerekirse stada gidip tepkimizi koyalım |
[QUOTE=yigido Atilla;571888]Müsade edersen kardes biraz da bek ekleyim Süperligde Kaybettigimiz sempatimizi tekrar kazanacagiz hic bir takimin Süngüsü olmayacagiz,Hocamiz sadece Sivassporla ilgilenecek GS,FB,BJK Trb ,Reklamini yapmayaca, rakip taraftarlar artik sivasspordan nefret etmeyecek Sivassporun kümeye düsmesini istemeyecekler, süperlige yeni cikmis bir takim Nasil olduda nefret ediliyor bu durumlara geldigini kimse sorgulamak istemiyor. Bir takimi calistirirken kendi takimini unutup FB Borazanligini yaparken kendinden gecen süperligde hic bir hoca görmedim gibi hatirlamiyorumda..[/QUOTE]
Olay bu kadar basit ve gerçek...Özel Teşekkür ediyorum benim gibi düşündüğün içinnn |
[QUOTE=GuVeN;571901]Ümit Özat redetmiş takımıyla sözleşmesi devam ettiği için ..[/QUOTE]
Fenerbahçe sempatisi getirdi bu rezil durumlara.. O yüzden FENER Kökenkli hoca...yardımcı...topçu...popçu istemiyoruzzzz |
[QUOTE=Sivas Meydan;572124]kendin açıklamasını yapmışssın zaten kafaya oynayıp iki maçta kaybetmek Sivasspor'lu olarak sana bundan 4-5 sene öncesinde süper lige çıkacaksın ve sadece 2 maçtan şampiyonluğu kaybedeceksin ddeseler ne düşünürdün heralde böyle bir şeye ihtimal bile vermezdin.2.olmuşuz süper ligde fb gs trabzonu geride bırakmışız bakalım bu basarı daha ne zaman gelecek bu hocayla heralde sadece hayal olarak kalır.Takımı ligde tutsun bu hoca ben basarılı kabul ederim Ertuğralı ve hepinizden özür dilerim bu paltformda biz Sivassporun hersene başa oynamasını istiyoruz gercekleri görün arkadaşlar bu hocadan bize fayda gelmez birşeyler yapalım Sivasspor'a yakışan bir hoca takımın başına gelsin gerekirse stada gidip tepkimizi koyalım[/QUOTE]
Senin bu yaklaşımını tasvip etmek mümkün değil. Bülent beye kaç yıl kredi verdik. Oda geldiğinde hiç bir şeydi. Ne zaman ki bu takıma faydasının kalmadığını düşündük (kaç yıl sonra) eleştirdik ve gitsin dedik. Aynı yaklaşımı adalet anlayışı çerçevesinde Muhsin beye de göstermemiz lazım. Takım bir sahaya insin, futbolu görelim, çalışmaları ve gelişmeleri görelim, o zaman söyleyeceğimizi söyleriz. Böyle peşin hükümlü olmak aşığı olduğumuz Sivasspor taraftarlığına yakışmaz. |
[B]sizin yaptıgınız dogmamış çocuga don biçmeye benziyor adam sözleşmeyi yeni imzalamış daha takımla sahaya çıkmamamış daha bilmiyoruz neler yapıp yapamıyacagını bakalım görelim [/B]
|
[QUOTE=ready;572128][B]sizin yaptıgınız dogmamış çocuga don biçmeye benziyor adam sözleşmeyi yeni imzalamış daha takımla sahaya çıkmamamış daha bilmiyoruz neler yapıp yapamıyacagını bakalım görelim [/B][/QUOTE]
Balık baştan kokar diye br deyim vardır.Muhsin hoca maç kaybettikten sonra da görmek isterim .Savunacakmısın yoksa Ah Bülent hoca diye içmi geçireceksiniz. |
[QUOTE=Sivas Meydan;572130]Balık baştan kokar diye br deyim vardır.Muhsin hoca maç kaybettikten sonra da görmek isterim .Savunacakmısın yoksa Ah Bülent hoca diye içmi geçireceksiniz.[/QUOTE]
Birader şu aldığın kokuları bize de aktarsana... Biz Bülent bey ilk geldiğinde maç kaybettiği zaman nasıl tepki verdi isek aynı tepkiyi şu anda vereceğiz. Sende aynı tepkiyi verebilecek misin? |
[QUOTE=Sivas Meydan;572130]Balık baştan kokar diye br deyim vardır.Muhsin hoca maç kaybettikten sonra da görmek isterim .Savunacakmısın yoksa Ah Bülent hoca diye içmi geçireceksiniz.[/QUOTE]
Kardeşim bu başarıyı sadece Bülent Hocaya endekslemen bence çok saçma.Neden biliyor musun?? Bülent Hoca takımın başına geldiğinde onu kim biliyordu veya tanıyordu.Adam daha antrenörlük kursuna bile gitmeden takımın başına geçti.Bu başarıları sen tek başına mı yaptı sanıyorsun.Peki yönetimimizin bu konuda hiç mi etkisi olmadı.Sazı çalan da söyleyen de Bülent Hoca mıydı sence.El insaf diyorum biraz.Bu takım başa geldiği ilk yıl süper lige çıkaran Mecnun Başkandır unutma ve en son yakaladığımız başarının altında da Bülent Hoca olduğu gibi Mecnun Başkanın başkanlığındaki yönetimin de çok büyük payı var.Çünkü bu rahat ve kendisini geliştireceği ortamı bu yönetim verdi.Adam herşeye konuşuyordu.Görevi olsun olmasın.Bu kadar ortam her yerde bulunmaz:) Açıkçası ben yine kazandığımız başarıların tesadüfi olmadığını yine basamakları birer birer çıkmaya devam edeceğimize inanıyorum.Çünkü yönetimimize güveniyorum.Hakikaten bir teknik direktörün en çok isteyeceği yönetim anlayışı bizim klubumüzde mevcut... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:33. |