SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Gollerden Sonra Statta Çalan Müzik? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28023)

LosTie58 18.02.2012 17:49

Cevap: Gollerden Sonra Statta Çalan Müzik?

Ai se eu te pego çalsın bence :D :D Zaten Mersin maçında Eneramo ve Kıvanç dansını da yapmışlardı :D

slasher//z 18.02.2012 17:51

[QUOTE=selimdelen;768844]Tamam her ne kadar bu sene fazlaca gol attığımız söylenemesede >!!!!!!!!! bu sene ligde en fazla gol atan 3 . takımız :) müzik konusunda yenilikci olmak bencede iyi bir fikir sivasspor la özdeşen bir çoşku müziği yakışır saygılar[/QUOTE]

arkadaşın bu konuyu nezaman açtığına bakmadın galibaa?
2009da yazmış adam :))

yiğido58sinan 19.02.2012 08:13

kapatın şu konuyu ya yeter artık. Millet bir gol fazla nasıl atarız diye düşünüyor biz gol müziğinin derdine düşmüşüz. 1 atacağımıza 2 atalım, 2 atacağımıza 3 atalım. Bir gol fazla olsun tek müziksiz şarkısız olsun. Bulmuşunuz bunamışınız kardeşim illa eleştirecek birşey bulmak zorundamısınız? Kapatın lütfen daha fazla görmek istemiyorum bu konuyu..

Mustafa58Ağa 19.02.2012 14:11

geçen sene gol atarkan oleyden başka bi müzik daha çalıyordu neydi o müziğin adı

Mustafa58Ağa 19.02.2012 14:13

[QUOTE=yiğido58sinan;769090]kapatın şu konuyu ya yeter artık. Millet bir gol fazla nasıl atarız diye düşünüyor biz gol müziğinin derdine düşmüşüz. 1 atacağımıza 2 atalım, 2 atacağımıza 3 atalım. Bir gol fazla olsun tek müziksiz şarkısız olsun. Bulmuşunuz bunamışınız kardeşim illa eleştirecek birşey bulmak zorundamısınız? Kapatın lütfen daha fazla görmek istemiyorum bu konuyu..[/QUOTE]

Burası Sivasspor'un taraftar sitesi herşey konuşulur görmek istemiyorsan konuya girip yorum yapma ve görmezden gel bu konuyu

Mustafa58Ağa 01.03.2012 16:01

[QUOTE=ünisivas;768604]YİĞİDOLAR bunun çözümü yönetimdir. MECNUN BAŞKANIMIZ geri gelsin hepsi hallolacak inşallah..[/QUOTE]

başkanımızda geldi

Mustafa58Ağa 01.03.2012 16:06

konu açma yetkim olmadığı için ve buranın konusu müzik olduğu için buraya yazıyorum maç öncesi ve devre arasında müzik çalmasın tezahürat sesi gelmiyor ve biz konsere değil stada geliyoruz konserde müzik stadda tezahürat

G Ü N E R 01.03.2012 20:57

[QUOTE=selimdelen;768844]Tamam her ne kadar bu sene fazlaca gol attığımız söylenemesede >!!!!!!!!! bu sene ligde en fazla gol atan 3 . takımız :) müzik konusunda yenilikci olmak bencede iyi bir fikir sivasspor la özdeşen bir çoşku müziği yakışır saygılar[/QUOTE]

evet bu sene ligde en çok gol atan 3. takımız ama bu yazının ilk yazıldığı 23.12.2009 tarihinde, tekrar bakmadım ama düşmemeye oynuyorduk ve pek gol attığımızda söylenemezdi, eleştirmeden önce biraz daha dikkat edelim ;) ve işin enteresanı sene 2012 müzik hala aynı :)

58CeZa58 01.03.2012 21:42

[QUOTE=G Ü N E R;771732]evet bu sene ligde en çok gol atan 3. takımız ama bu yazının ilk yazıldığı 23.12.2009 tarihinde, tekrar bakmadım ama düşmemeye oynuyorduk ve pek gol attığımızda söylenemezdi, eleştirmeden önce biraz daha dikkat edelim ;) ve işin enteresanı sene 2012 müzik hala aynı :)[/QUOTE]

aynen sana katiliyorum 2 sene gecti diyenler var ama
müzik halen ayni

bence michel telo nun müzigni koysunlar bu aralar cok moda

eyupk 02.03.2012 09:17

kaç aydan beri bu konuyu tartışıyoruz ama bi türlü yönetimimiz dikkate almıyor bu konuyu.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:06.