![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
beyler nefesinize yazık saten sivaspor bu seyirciye sivasa fazla geliyordu mehmet yıldıza eşek mehmet dediniz bülent uyguna 5 hafta küfretiniz takım kaptanına ana avrat gitiniz ftboldan anlamayan bukadar insanı bir arada görmek mümkün olamaz gelenelere bakın gülüyorum ya hepsini toplasan bi diallo etmez nabil balon hayretinin yerine oynayan cocuk yazık o yapamaz bu ligde van herden iyi adam bizim takıma göre degil kayseride yada gecen yılki sivasta olsa star olurdu kamanan oynamdı diyor bazıları senin hücüm gücünmü var kaledeki topu cıkaramıyon sen pasa yaparsan ozaman saten golde olur macta kazanılır ben 3 pas bile göremedim burası afrika liği değil hocam kurtlar sofrası
|
trabzonsporu tebrik etmekten başka söyleneyek bir şey yok bence...
|
Maçın en kötüsü kimdi ?
[B]Muhsin hocaydi. Korkak oynatti.[/B] Maçta göze çarpanlar ? [B]Trabzonsporlularin delikanli yigidolari gormesiydi.[/B] Mağlubiyetin Nedeni ? [B]Orta saha.[/B] Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? [B]Trabzona 1-2 birde benimki.[/B] |
Maci izledik idmanda ne yapiyor bizimkiler. En az beraberlik böyle kritik macta hayrettinin olmamasinin nasil gol yedik yazik. Bu gidisat gidisat degil. Kümeye degil acil önlem trabzonu tebrik ediyor patron eksiklerimizin giderilmesi lazim...
|
[B]Maçın en kötüsü kimdi ? Muhsin Ertuğral
Maçta göze çarpanlar ? Takımdaki isteksizlik. Mağlubiyetin Nedeni ? Hocanın çıkarmış olduğu yanlış kadro ve oyun düzeni.Kamanan,Elrio,Nabil,Erman,Musa bu isimle top rakipteyken hiç bir şey yapmadılar. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Rakibimiz dediğimiz takımlar Denizli,D.bakır,Manisa,A.gücü bizden çok çok iyiler.En azından mücadele ediyorlar.Bu takımla ve bu oyunla liğde kalmamız Allaha kalmış. |
sahada ne yaptığını bilmeyen bir takım vardı yazık çok kötü oynadık
|
takımın iyisi kötüsü kim demiyeceğim malesef toptan kötüydüler erman hariç
|
maçın en ene ennnn kötüsü erman dı şu lanet adamı hala oynatıyolar yuh diorm ! :mad:
|
Macin degrlindirecek hic bir yani yok TS rebrik etmek gerek..
Bize gelince TS macini ölcü olarak görmek istemiyorum eger ölcü olarak görmek istersem durum vahim.Saha da ne yapmak istedigini bilmeyen bir Sivasspor vardi kisacasi insallah en kisa zaman da düzelir rakip takimlari yeneriz.Bu hafta yine zor bir mac var her ne kadar FB eksik gelsede yine FB dir tek avantajimiz kendi sahamizda olmasi ve hava sartlarini iyi kulanirsak kendi lehimize neden olmasin. |
Böyle bir defans ve savunma anlayışı görmedim,hocanın taktiği değildir mutlaka,kimse kızmasın ama mahalle takımı bile daha iyi savunma yapardı.Hiçbir topu ileri çıkaramadık,bukadar mahkum oynanırmı ?Kaleci olmasa çok gol yerdik.Erman çok bencil oynuyor,şut atmayıp Kamanana pas verseydi 2-2 olabilirdi.Bu şekilde oynamaya devam ederlerse alt sıralardan kurtulamayız.Fener maçında ne yapacağız,şimdiden beni korku aldı.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:19. |