![]() |
Cevap: Ertuğral'ın Maç Değerlendirmesi
mehmet geldikten sonra bu maçta fena deildik ilk yarı ama forvet alması lazım şu son günde artık göremiyorlar mı sorunu forvet yok mal bi kamanan var halen katlanıorz bursaa gidecek haberleri çıktıında çok sevinmiştim ama olmadı bize acil forvet lazım alınırsa rahatlar bu takım kamananı gönderin alın ii birisini
|
ben bakıyorum tum yorumlar evet bireysel hata yapıyoruz ama biireysel başarıdayok kimseyi suçlamayada gerek yok takımın kapastesi bu bana göre 1 gol yedikmi paramparça oluyoruz takım oyunu die birşeyyok yadımlaşma yok sonumuz bank asyagibi görünüyor hocada hermaç aynı hataları yapıyor önlem almıyor
|
Rıdvan dilmenin yorumu Takımın Direnci yok mücadele etmiyor ve helva gibi dağılıyor Sper ligin mücadele etmeyen takımı diyor haklıda Denizlispor bile mücadele ediyor bu takımla bırakın süper ligi bank asyada bile sona oynarız
|
Bence Takım İyi Ama Hocada Bi Taktik Anlayışı Yok Sanki Futbolculara Çıkın Kafanıza Göre Oynayın Demiş. Durum 3-1 Olduktan Sonra Kamananı Oyuna Alıyor Felan Filan İnşallah Düzelecek.
Zarar Versende Bize Müptelayız Sana ! YİĞİDOGENÇLİK |
Hesaplara göre 8 haftası kaldı. Sezon sonuda beklene bilir. GÜLE GÜLE deriz hocaya. Bülent hocayada aynı yorumu yapmıştım. Ama hocanın tek avantajı keklik gibi 3 puan alacağımız maçlarımız var. İç saha kurtarabilir hocayı. Bu saatten sonra zaten futbolculara yalvarıyoruz. Muhsin hocaya değil. Hadi Mehmet oyna, hadi Apo oyna gibi... Hoca zaten bizim gibi el kol sallıyor kulübede. Hani Hayronun davranışı affedilmzdi. Nolduuuu...
|
Bu nebiçim oyun sistemi,bireysel hatalardan bahsediliyor bireysel hata olabilir ama 3 golün uzun toplardan yenmesinin tek sebebi oyun sisteminin iyi kurulamamasıdır.Orta saha yok,müdafa anlayışı çok zayıf,mücadele hiç yok bunları teknik drektör sağlayacak.İşte Denizlispor,takım nekadar zor yeniliyor,maçın sonuna kadar mücadele ediyor,bizim takım kadar dirençsiz takım görmedim,teknik drektör bence takımı oynatamıyo.Hiçbir bahanesini kabul edemiyorum.Mahalle takımı bile daha iyi mücadela ederdi.
|
[B]Muhsin Ertuğral'ın açıklaması:
"İlk yarıda çok iyi futbol gördük, ikinci devredeise konsatrasyonumuz bozuldu. Hakemin verdiği uzun toptan gol yedik. 3. gol ise başlangıçtan orta sahaya geçerken yedik. İç dünyamızda 1 gol yedikten sonra kendimizi kaybediyoruz.." xD hakem yüzünden yenildik ya xD[/B] |
[B][COLOR="magenta"][COLOR="Sienna"]ah sivassporum ah ahhh
allah yardımcımız olsun hoca sanada güvendik ve halada sonuna kadar güveniyorum bir yanlışlık var ama nerde bir an önce bulun artık[/COLOR][/COLOR] [COLOR="Magenta"]bülent efendi bir taş attı kuyuya bizimkiler 40 kişi çıkartamıyorlar sonumuz hayrola[/COLOR][/B] |
[QUOTE=mucahitbaba58;604455][U]cogu bizi bu hale dusuren adami geri istiyor buyuk ama buyuk bir sacmalik DILERIM O BULENT UYGUNA BU TAKIMIN BASINA GECMEK NASIP OLMAZ INSALLAH .......AMINNNNNNNNNN[/U]TARAFTARLARIN BAZILARI COK GERI KAFALI[/QUOTE]
[B][I]ARKADAŞIM BURDAKI HERKES AMA HERKES SİVASSPORUN BAŞARISINI İSTİYOR HERKESİN BU KONUDAKİ DÜŞÜNCESİ ORTAK GÖRÜŞLER FARKLI OLABİLİR SENDEKİ GİBİ SEN MUHSİN DERSİN BİRİ BÜLENT DER DİĞERİ SAMET DER BU SADECE BİR GÖRÜŞTÜR DÜŞÜNCEDİR SAYGILI OLMAK LAZIM HEPİMİZ SİVASIN BAŞARISINI İSTİYORUZ O YÜZDEN HİÇ KİMSEYİ GERİ KAFALILIKLA YARGILAMA [/I][/B] |
[B]Bir takım kendı sahasında 5 gol yiyip birde oyunun en iyisi kalecisi seciliyorsa burda cok ciddi sorun var demektir Muhsin Hocam artık buna göre değerlendirmeni yap ![/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:48. |