![]() |
Cevap: Trabzonspor-SİVASSPOR
[QUOTE=MeXeS58;649061][B] maç kesin tarihi belli mi 13'unde mı oynayacagız[/B][/QUOTE]
[B]evet 13.09.2010 pazartesi saat 19.00 da[/B] |
bursa bizi nasıl oynamadan yendi ise, biz de gidip trabzon'u bir şekilde yenebiliriz.
hem trabzon'dan alınacak bir galibiyet ile mesut hoca ve futbolcular için taraftarın gönlünü alma fırsatı doğacak, bunu bi zahmet değerlendirsinler. |
Kimin kime karşı nasıl bir kadro çıkaracağı önemli değil,her maç zorludur,herkes herkese karşı maçı kazanacak konumdadır;velev ki fenerin antalya ya 4 atması akabinde trabzon'dan 3 yeyip'te 2 atması ve sonrasında trabzon vede antalya'nın 0-0 berabere kalması mantık ve de takımların gücüyle alakalı değil ' yani sonuçları kadro kalitesi değil sahada ortaya konan oyun belirliyor.yani geçen sezon hariç trabzona yenilmedik ve de inanıyorum ki Y E N İ L M E Y E C E Ğ İ Z. Saygılarla bi de BARSELONA' nın bile bir sezonda 5-7 yenilgisi olabiliyor.
|
[B][COLOR="Green"]Kanatları sağlam tutduğumuz da daha doğrusu sol açık ve sol bek sağlam olursa puansız gelmeyiz[/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="Black"]1-)Antalya macinda ki gibi lakait davranip maci ciddiye almazsak
suana kadar iyi oynayan Sivas bizden puan/lar alabilir. 2-)Bugünkü oyunumuzla oynarsak puan kaybederiz,sivas bursa karşısında iyi oynadı. 3-)Artık 1-0 olsun bizim olsun modundayım. 4-)Artık şu 5 atarız söylemlerinden ne zaman vazgeçeceğiz bilmiyorum. 5 atınca 6 puan vermiyorlar. Bende 1-0 olsun bizim olsun derim her zaman. Sivas geçen seneye kadar hep bize ters geliyordu neyse ki geçen sene bu durumu tersine çevirdik. Karşılaşma Sivas'ta olsa işimiz biraz zordu ama evimizde iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Sivas'ta tek bir adam var o da Ceyhun Eriş. Onu kilitledik mi düğümü çözeriz. Şenol Hoca zaten Ceyhun'la çalıştığı için onun zaaflarını biliyordur mutlaka. 5-)Çok zor maç. Mesut Bakkal'ın hocası olduğu takımlarla genelde maçlarımız zor geçiyor.[/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]Forum sitelerinde gözüme çarpan yorumları ...[/COLOR][/B] |
hocam artık şu oyuncu değişikliği canımızı sıkmaya başladı nerde bizim KEİTAMIZ MURAT SÖZGELMEZİMİZ DİALLOMUZ KEİTA FORMSUZ OLAMAZ GEÇEN YILIN YILDIZI
|
BU MAÇTA HOCAM KEİTA İLE BAŞLAMALISIN ORTA SAHADA RAKİBE BASAN BİR KADİR VAR ODA NEREYE KADAR
|
[B]Zor bi maç ama bu maçta gerçek gücümüzü göstermeliyiz...[/B]
|
[B][CENTER]Trabzonu Epeydir İzlemiyorum.İyi Bir Hava Yakalamışlardı Liverpool ve Antalya'daki Puan Kayıplarıyla Biraz Dengeleri Bozuldu...
Burdan Son 2 Maçtır Söylediğimi SÖylüyorum , Hayri İyileşmezse Solda Ferhat'ı Koyma Hoca Allahını Seversen Burdan Bi Yerimizi Yırttık Artık...Sağdan Duman Ederler Bizi Yoksa Karışmam... İlk Yarım Saat Oyunu Dengede Tutarsak En Kötü Beraberlikle Ayrılırız Gibi Geliyor Bana... Duruma Göre Özellikle Son 20-25 Dk Pedrieli Almalı Hoca.Eğerki Skor Eşitliği Olursa Bu Dakikalarda Trabzon Yüklenecek Pedriel Forvette İyi İş Çıkarabilir... Orta Sahada Hacimli Bir Takım Trabzon Onların Pas Trafiğini Kesersek 3.Bölgeye Top Aktaramazlar , Uzun Top Denerler Uzun Toptada Bizim Defansımızın Hata Yapmayacağına İnanmak İstiyorum... Oyun Planımız Oynamaya Yönelik Değilde Rakibin Oyun Planını Bozmaya Yönelik Olmalı.Atarsak Atarız Atamazsak Yemeninde Alemi Yok... Berabere Bitecek Herhalde Bu Maç...[/CENTER][/B] |
Trabzonun kadrosunu biliyoruz bizimde kadromuz belli hep ümidimiz yenmek ama trabzonda bu maç zorlu geçer berabere kalırsak sevinirim. Ama herzaman şu kelime aklımdadır top yuvarlaktır bakarsınız kendi kendine trabzon ağları ile buluşur olurmu olur.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:13. |