![]() |
Cevap: Kayserispor 4-1 Sivasspor
MESUT BAKKAL IS-TI-FA !!!!!!!!
|
bence mesut bakkal hemen istifa etmeli yoksa çok geç olabilir önümüzdeki haftalarda alt sıralardaki takımlarla 6 puan değerindeki maçlara çıkacaz
|
gelen 3 giden 4 bazılarından 6 yeyeye bune kardeşim avaraj takımıolduk 2 senedir yönetim sözümsize yapamıyorsanız bırakın hoca biran önce istifa et sende kurtul bizde senden kurtulalım
|
bülent uygun adlı şahsiyeti aratıcak günlere mi giriyoruz biz ya nasıl bi tramva bu,galatasaray galibiyeti bayram şkeri oldu çocuk gibi bununla mı avunucaz biz..!!
|
Cevap: Kayserispor 3-1 Sivasspor
[QUOTE=karşıyakalı;659889]KARDEŞİM SANA AYNEN KATILIYORUM.YAPILAN YANLIŞ TRANSFERLERİN SONUCUNUN BU OLACAGINI TARAFTAR GÖRDÜ AMA BASİRETSİZ YÖNETİM VE YÖNETİME ŞİRİN GÖRÜNMEYE ÇALIŞMAK İÇİN TAKIMIN YETERLİ OLDUGUNU SÖYLYİP TRANSFER İSTEMEYEN YALAKA HOCA GÖREMEDİ.[/QUOTE]
Geçen yıldan yaşananlar karşısında bilği birikimleri olan bir yönetim vardı.Bu tecrübeler değerlendirilmedi. Yalnış icraatlara bir yeni yanlişlar eklenmemeli.Onursuz ve gurursuz yaşamaktansa hiç yaşamamayı tercih ederim. |
hoca ya yazacak coksey var ben tek kelime yorumyapmiyorum hoca gidenedenkte yazmiyacam
|
yorum yazıyım diye sayfayı açtım. 20 dakkadır aptal aptal bakıyorum....galiba durumumuzun özeti bu........
|
iki sene önce sivasta darmaduman ettiğimiz trabzona bakın 3lemiştik oysaki bu sene 6ladılar bu hafta da 7 attılar adamlar mantıklı hareket ederek takımı yükseltirken bizim yönetim gençleşiyoruz adı altında takımı batırdı şu anki futbolcular 2 sene öncekilerden daha genç di mi?
|
hoça taraftar olara bizde seni istemiyoruz artik git başimizdan.
|
SİVAS GECEN SENE O KÖTÜ HALİYLE KAYSERİDE 2-2 BERABERE KALMISTI... SİMDİ 4 GOL OLDU AMA ONLARDAN...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:55. |