![]() |
Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml
hakemleride yeneceğiz bu maçtaa... bu trabzonun liderliğini ellerinden alacağız... gooOOoOoOOLLL bassstttııı oynucaz inşallah...
|
trabzon bu hafta babayı aldı.inşallah bu hafta trbz na gereken muameleyı yapacaz.cok guzel olacak sonra gayserıye.
|
[QUOTE=FatihCan;690294]hakemleride yeneceğiz bu maçtaa... bu trabzonun liderliğini ellerinden alacağız... gooOOoOoOOLLL bassstttııı oynucaz inşallah...[/QUOTE]
Yiğido Fatihim.Duydunmu Sivasa kim geliyor...:D |
[B]TS LİLERİ KORKU SARMIŞ KENDİ SİTELERİNDE SİVAS TAN NE KADAR KORKTUKLARINI AÇIK AÇIK YAZMIŞLAR BU SİVAS BİZİ HAFTAYA DAĞITIR DİYORLAR AMA HAKLILARDA NE DİYELİM...):[/B]
|
[QUOTE=alemdarlar;690297]Yiğido Fatihim.Duydunmu Sivasa kim geliyor...:D[/QUOTE]
kimler geliyormuş yiğido :D |
[B]bu maç 3 puan maçı değil.şeref namus maçı..şerefi haysiyeti olan çıkar bu maçı alır..[/B]
|
Konyaspor ve Bucaspor yenildi Gençlerbirliğine ve Gazientepspora teşekkürler ediyoruz :) Haftaya Trabzonsporu yenerek avantaj elde edeceğiz inşallah ;)
|
Arkadaşlar Trabzon maçı gerçekten çok önemli ama bu tarz intikam v.s. gibi lafları açıkçası ben Sivaslılara da Trabzonlulara da yakıştıramıyorum.
Bunu bir spor mücadelesi olarak görmek gerekir. Herşeye genellememek lazım. |
Ölüm kalım maçı inşallah herkes bunun farkındadır trabzonsporu her konuda oyun, skor ,taraftarı da dahil ezmeliyiz!
|
[QUOTE=SivasZara585858;690306]Konyaspor ve Bucaspor yenildi Gençlerbirliğine ve Gazientepspora teşekkürler ediyoruz :) Haftaya Trabzonsporu yenerek avantaj elde edeceğiz inşallah ;)[/QUOTE]
ben gençler-buca maçı konusunda aynı fikirde değilim.. berabere kalsalar çok iyi olacaktı..gençler aşağıdaki 4 lü gruptan ayrılıyor yavaş yavaş.. hemde hiç top oynamadan..çok kötü oldu bu sonuç.. trabzon maçını çantada keklik görmemek lazım.. sonuçta mücadele etmeden maç kazanılmıyor.. onlardan daha çok istemek.. en önemlisi gol yememek lazım ki bu en büyük handikapımız..gol yemediğimiz maç yok nerdeyse.. bu durumda bizim gibi takımlar içinde maç kazanmak da imkansız gibi... çünkü golde atamıyoruz kolay kolay.. ben maçın ilk yarısını berabere bitirip ikinci devre atabilirsek gol yemeden atalım derim.. açılıp macera aramaya gerek yok.. yoksa sonu hüsran olabilir.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:07. |