SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Gaziantep - Sivasspor maçı tahmin ve yorumlarınız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31367)

aydındaş 28.02.2011 16:55

Cevap: Gaziantep - Sivasspor maçı tahmin ve yoruml

bir puanla dönersek iyidir... antep iyi oynuyor ama sivas da havaya girdi en azından kaybetmez diyorum...

Respect58 28.02.2011 16:55

[B]Bunu buradada başka ortamlardada sürekli söylüyorum bizim elimizde Erman ve Grosicki gibi ikitane sağlam silahımız var..Kontra atağın babasını yaparlar..Onun için Antepte önce 1 puanı cebe koymamız lazım en azından koymaya calışmamız lazım..Kendi sahamızdan çıkmayıp rakibin üzerimize gelmesini bekleyeceğiz topu kaptıkmıda Allah Allah deyip hızlıca gole gideceğiz.Şuanki durum itibari ile deplasmanlarda kendi oyununu rakibe kabul ettirmek biraz zor en azından antep deplasmanında böyle.

Antep inşallah gsyi eler kupadan..Eğer elerse rehavete kapılacaklarını düşünüyorum.Ayrıca dünyanın neresinde olursa olsun iyi giden takımlar mutlaka bir yerde takılırlar.Gaziantepde bayadır iyi gidiyor bir yerde takılacaklar bu neden biz olmayalım..[/B]

stain 28.02.2011 16:57

[QUOTE=mm1970;697396]yav bu kadar gözünüzde büyütmeyin antebi biz güçlü takımlarla oynadık bize rakip olamazlar 5 atacaz 3 grosiçki 2 de enaramo tamamdır[/QUOTE]

bizim oynadığımız takımlar isimde büyük sahada silik takımlardı ki bunları antep hallaç pamuğu gibi kaldırıp atıyor mesela gs ye gelip gçip atıyor bursa yı 4-1 eziyor esesi üflüyor anlayacvağınız kolay değil

ben 1 puan alırsak 3 puan almış kadar sevinirim

bana sorarsanız antepin kadrosu süperligin en iyi 5 kadrosundan biri derim fazla havaya girmeyelim

sinyor 28.02.2011 17:46

Buradaki yorumları okuyunca mactan pek umudum kalmadı.
Neden mi?
Çünkü 4-2 yendik diye gözlerimiz kör olmuş. Herkes zafer sarhoşu. Eğer futbolcularımızda böyle olursa vay halimize.
Bu takım değil mi 23 macın 22 sinde gol yiyen.
Bu takım değilmi deplasmanda en cok gol yiyen ve hiç galip gelemeyen.

Hele 5 atarız diyenler var. Ben 1-0 a razıyım.Hiç yoktan en azından beraberliğe razıyım.
Neden mi?
çünkü takımımı tanıyorum yukarıdaki saydıgım istatistikleri de takımım yaptı. Az daha Manisaspor macı cevirecekti. Hiç rahat mac izleyemiyoruz.

Tekrar diyorum yok 5 atarız yok hesabımız var anteple dersek kendi kendimizin hırsının kurbanı oluruz.
Hepimiz yenmeyi istiyoruz ama amac önce yenilmemek. 1 puan bile cok önemli.Zira averajla bile ligde kalınıyor.

sinyor 28.02.2011 17:49

[QUOTE=stain;697830]bizim oynadığımız takımlar isimde büyük sahada silik takımlardı ki bunları antep hallaç pamuğu gibi kaldırıp atıyor mesela gs ye gelip gçip atıyor bursa yı 4-1 eziyor esesi üflüyor anlayacvağınız kolay değil

ben 1 puan alırsak 3 puan almış kadar sevinirim

bana sorarsanız antepin kadrosu süperligin en iyi 5 kadrosundan biri derim fazla havaya girmeyelim[/QUOTE]

pardon arada sizin gibi takımı tanıyan taraftarları es geçmeyeyim. Yani haddimizi bilelim ona göre amac güdelim. 5 atıcaz hesap görücez dersek 5 yer geliriz.
1 puan alsak kim sevinmeyecek?
kaldıki gaziantepsporu gaziantepte hiç yenememişiz

sinyor 28.02.2011 17:52

[QUOTE=ozledımeskıyı;697815]Bakın biz iyi oynadığımız maçta 2 gol yedik galibiyet önemli ama antebe karşı bunlara dikkat etmeliyiz bu galibiyeti bir tarafa bırakıp defansın biraz daha üstüne düşmeliyiz şunu söylüyorum DEFANS BİR MEVKİİ DEĞİL TAKIM İŞİDİR[/QUOTE]

evet aynen katılıyorum iyi oynadık diyoruz ama hikmet karaman makakulayı erken alsaydı acaba ne yapardık?
Ben hikmet karamanın makakulayı son 10 dk kala almasını sansımız olarak görüyoruz. zira 3-1 ken 2.golü yiyince dagılabilirdik morallenmişti manisa.

sinyor 28.02.2011 17:59

[QUOTE=hiko58;697764]bu işin haddi yok arkadaşlar haddimizi bilelim diye bir şey yoktur. sivasspor iyi top oynuyor. bana göre gaziantep1 - sivasspor 3 maç sonucu bu. yeterki futbolumuzda düşüş olmasın.[/QUOTE]

buyur burdan yak. Haddimizi bilmeden takımımızı bilmeden hurra yüklenelim.Kardeşim sen biliyormusun bizim takım şuan deplasmanda en çok gol yiyen 26 golle takımı. Galiyet alamadık deplasmanda.
Kaldı ki oynadığımız 23 macın 22 tanesinde kalemizde gol gördük.
buda demek oluyorki gaziantepspor büyük ihtimalle gol atacak. Ne yapıp edip bizimde gol bulmamız lazım.

Kaldıki Gaziantepsporda formda CENK TOSUN var. her hafta 2 gol atıyor.
Cenk Tosun Wagner popov ismael sosa gibi çok süraatli adamları var.
Kalecileri Karcemarskas ve Defansları cok saglam.Zenci bir tane.Dany miydi ne cok saglam

sinyor 28.02.2011 18:00

STAT: Kamil Ocak
HAKEMLER: Barış Şimşek ***, Serdar Diyadin ***, Mehmet Cem Hanoğlu ***
GAZİANTEPSPOR: Karcemaskas ***, Yalçın ***, Murat *** (Zurita dk. 66 *), Şenol ***, Ivan ***, Dany ***, Sosa *** (Olcan dk. 65 **), Cenk *** (Muhammed dk. 86 ?), Wagner ***, Hürriyet ***, Popov ***

gaziantepsporun son mactaki kadrosu.

Tamam bizim oyuncularda da iyi oyuncular var ama ben yine de takımımızı bilip rakibin gücünü bilip oynayalım

tek şansımız Gaziantepsporun kupada g.saray ile oynayacak olması

Mamadou Diallo 28.02.2011 18:12

[QUOTE=58MUAMMER58;697610]BİZ BU LİGİN EN AĞA TAKIMLARIYLA başabaş oynadık,antepspor,fbden bursadan,trabzondan dahamı iyi, sanmıyorum,küçümsemiyorumda,sonhaftalarda çok iyioynuyorlar,golcüleri çok formda,kalecileri çok iyi,defansda çok hata yapmıyorlar,ayağa pas yüzdeleri, ara pasları çok iyi,kontrada yakalanırsak,cenki durduracak adamımız yok,ancak sivassporumda çok iyi takım ,belki defansda çok inanılmaz hatalar yapıyoruz ,eger kontrollü,ortasahayı kalabalık tutup,sabrederek oynarsak puan yada puanlar çıkartmamız çok zordegil,üstelik yorgun çıkacaklar,buda bizim için avantaj olacak,inşallh kazanırız,kazanırsak zaten ligede iyi kazık çakmış oluruz.[/QUOTE]

Bir kere trabzonla içerde oynadık bu 1.Ayrıca bir galibiyet aldık hemen Barcelonaya dönderdiniz takımı arkadaş.Şu anda GAZİANTEP ligin en iyi futbolunu oynayan iki ekipten biri.Diğeri Fener.Beraberlik alırsak çok iyi.Galibiyet harika olur.Ama hemen galibiyet aldık diye yüksekten uçmayın

Mamadou Diallo 28.02.2011 18:14

İki takımında kadrosu belli sanki bir tek Bizde kaleci kim olacak.Bir de onlarda stoperde yalçın mı emre mi oynaycak o kesin değil.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:20.