SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hedefteki Forvet (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32211)

58DK 19.06.2011 21:04

Cevap: Hedef deki Forvet

[QUOTE=nightmare58;725568]Kayseri ile anlaştı diye biliyorum[/QUOTE]

Kayseri Engin Bekdemir'le anlasti diye biliyorum, Porto'dan.

DaNGeR0uS 20.06.2011 01:47

Cevap: Hedefteki Forvet

[QUOTE=59yigido58;725573]bize en yararlı forvet bence ariza makakuladır arkadaşlar rıza hocam inşallah düşünür bu konuyu.[/QUOTE]

Riza hoca dusunurde makakula dusunurmu sivasi?
Cocuklarinin egitimi icin manisayi kabul ettigini unutmayalim
Ayrica riza hocaya guveniyorum ben gerekli oyuncuyu takima kazandiracaktir

SivassporunSesi 20.06.2011 07:46

Cevap: Hedef deki Forvet

[QUOTE=58DK;725580]Kayseri Engin Bekdemir'le anlasti diye biliyorum, Porto'dan.[/QUOTE]

İkisi ilede anlaştı.
Engin Bekdemir
Nadir Çiftçi
Hatta Okan Alkan

eyuphulagu 21.06.2011 22:46

Bazı g.s.taraftar sitelerinde sivasspor ve M.İdmanyurdu ve Antalayasporun M.Battal ile ciddi olarak ilgilendiği haberlerin,i okudum..Yalnız bu haberlerin çoğu Sivasspor Attilla ile anlaşmadamn önce çıkana haberler..Bugünkü gazetelerde M. Battal'ın F.Terim ile bir görüşme yaptığı sonrasında Terim'in M.batta ı yurt dışı kampına götürüp oradaki durumuna göre değerlendireceği yazıyor..Be haber .çok sayıda gazete ve diğer spor sitelerinde mevcut...

kadirakin58 24.06.2011 21:50

Bazı yorumcuları okuyorum da, "beklediğimiz oyuncu bu muydu" demişler. İsim sahibi oyuncu için haberler çıkınca da "başarıya doymuş oyuncu Sivas'a gelip ne fayda verecek, bize başarıya aç genç oyuncu lazım" diye yorumlar geliyor.

aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık..

akifesk 24.06.2011 21:58

ben oyuna ve skora etki edecek transferler bekliyordum ama olmadı galiba olmayacak da.

efendigardaş 26.06.2011 19:58

Mehmet BATDAL ENCE İYİ SEÇİM

50sekiz 30.06.2011 12:25

[B]MEHMET BATDAL İÇİN GİRİŞİM[/B]

Bu arada transfer çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor, Galatasaraylı Mehmet Batdal için temasa geçti. Bu futbolcunun transferi için kulübe başvurulduğu öğrenildi.

akifesk 30.06.2011 12:43

[QUOTE=50sekiz;727919][B]MEHMET BATDAL İÇİN GİRİŞİM[/B]

Bu arada transfer çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor, Galatasaraylı Mehmet Batdal için temasa geçti. Bu futbolcunun transferi için kulübe başvurulduğu öğrenildi.[/QUOTE]

-rize alamaz batdal ı boşuna uğraşmasın

effenberg 30.06.2011 12:45

M.Batdal GS ya gelmeden önce yanilmiyorsam TS veya BJK yanisirasina bir cok Anadolu külüpleride istiyordu ama GS da istedigi sansi bulamadi ve kiralik olarak gönderildi simdi satalrlar sanirsam Sivasspor(Bizim icin) hic de fena sayilmiyacak bir transfer olur.
Bazi arkadaslar agiz burun ediyorlar kimi bekliyorlarki Drogba,Semih,Gomez,Raul yoksa C.Ronaldomu..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:31.