![]() |
Cevap: Panatinhaikos - Sivasspor
[QUOTE=mayhos58;732461]maçı sonuna kadar izledim.abatmayalım beyler..bu yunan takımı tam kadro değil ...aldanmayyın.geçen seneden fark takım top perşinde koşuyor bu iyi.amaaaa... uğur yine mal yine mal..bu adam nasıl sivasta oynuyor şaşıyom valla torpilli mi ne anlamadım.grosiçki yine yok.cihan ı beğendim.bu takıma forvetin şart olduğu kabak gibi ortada.pedrielle bu iş olmaz aslaaaaa.eneramo çok tek kalıyor.eksikler mutlaka görülüyordur.. gerçi 2 senede görmeyen yönetim bakalım görecekmi.zeki müren gördü onlar göremiyor hala...ha bu arada faty iyi kalecide eh işte bekleyip görecez...[/QUOTE]
mal dediğin uğur takımın kaptanı ve bugün de kapasitesi dahilinde gayet iyiydi. eneramo tek kalıyor da sanki mükemmel bir santrfor bugün aldığı topların çoğunu ezdi. bir ikinci konu burada herkes görüşünü bildiriyor senin beğenmen için yazmıyor kimse katılmaya bilirsin taş atmaya,laf vurmaya haddin yok! |
[B]yw benim anlamadigim biz sanrodan kurtulmak isterken adam 9 nr giymis deli etti beni arkadas :))))[/B]
|
PANATİNHAİKOS küçümsenecek takım değil defansı sağlam takım eğer bu takımdan gol yememişşek takım iyi yolda demektir tabi iyi oynamak yeterli değil gol atmak lazım bu sorunu çözersek çok iyi takım oluruz izlemek kısmet olmadı maçı inşallah hayırlı olur herşey
|
Bizim takım felsefemiz gol yememek olmalı zaten gol yemezsek ligte gol atarız.
|
[url]http://www.youtube.com/watch?v=SmUXiH5Mg6E[/url] maçın özeti
|
Okudugum kadarıyla oyun vasat eksıkler aynı defansta cıkamıyoruz forvette top tutamıyoruz .takım degıstı sorunlar degismedi.insallah kalan sürede eksikler tamamlanır
|
macin özet görüntülerine baktim süper oynamisiz ataklari hep biz gelistirmisiz cok rahat pozisyona giriyoruz göründogo kadariyla
|
bende izledim maci sivasspor cok üstün oynadi adamlar iki defa geldi direge takildi ama cok kaliteli oynadilar helal olsun
|
arkadaslar takimda yeni forvetimiz olsaydi pana yi 2-1 yenerdik (onlar da bir frikik kacirdi) :D
unutmayin yunasitan liginin 2. takimi panatinaikos yani kok sokturduk adeta ama bu hazirlik maclar olcu maclar degildir ligde belli olur hersy ilk 6 hafta cok onemli bence |
[QUOTE=sivaslihakan;732488]macin özet görüntülerine baktim süper oynamisiz ataklari hep biz gelistirmisiz cok rahat pozisyona giriyoruz göründogo kadariyla[/QUOTE]
Gardas,herhalde ayni özet görüntülere bakmadik. Benim baktim videoda yunanlar bizden üstün görüküyor ve daha çok pozisyona girmis görüküyor. Bir özet bir sey ifade etmez fakat bu maç 2 yada 3 0 yunanlarin üstünlügüyle de bitebilirdi (direkten toplari saydim). Son olarak, bu bir hazirlik maçi oldugunu unutmayalim. Maçi izlemedigim için pek fazla yorum yapmiyacagim. Saygilarla |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:04. |