![]() |
Cevap: Mersin İ.Y 0-1 Sivasspor
dk. 35 Mersin tek kale oynuyor, orta sahayı bile geçemiyoruz şaşırmamak elde değil
böyle devam ederse kesin yeniliriz. hayırlısı |
***hoca takımı geri cekti gene bir sıfıra yatacak
***solda atak yapamıyoruz ziya maymunla mucadele ediyor |
Koçum Erman 2 oyuncunun içinden çıkıp son çizgide ortayı açtı ve kıvanç tamamladı hadi yiğidolarrr
|
sezonun en zor maçını oynuyoruz mütiş zorlanıyoruz tamamen kendi sahamıza hapsolduk hiç katkı yapmayan oyuncular var kamil grosciky fizik olarak iyi değil markajdan çıkamadan bence acilen dinlendirilmesi lazım kamlilin yerıne pedrielle başlamakta fayda var 2.yarıya çok zorlandıgımız bir karşılaşma
|
Beyler hoca tamamen defans oynatıyor bizim özelliğimiz ofans bunların üstüne gitsek atarız 2 tane daha hoca ne yapmaya çalışıyor anlamadım
faty rajnoh navratil 3 ü 1 arada :D |
***uğur ve mehmet nas oyuna dahil olmalı feti tosun gibi cok agır kalıyor
***2 yarıda oyunu orta saga yüklememiz gerekir |
[B] golden sonra cok gerı cekıldık ılerıde bastıgımız zamn top yapamıyor mersın ılerıde basmalıyız ama ılerde basarkende tisdell'i kontrol etmelıyız cunku uzun toplarla onu kukullanmaya calısıyorlar[/B]
|
[B]Golü attıktan sona gereksiz yere defans yapmaya başladık. Rıza Hoca ne yapmaya çalışıyor merak ediyorum. Böyle ne kadar daha dayanırız bilmiyoum.
Ziya'nın kat görmesi kötü oldu Tisdel çok süratli ikinci yarı Ziya'nın üstüne çok gelecektir. Grosicky'i sağa Cerny'i sola çekmeli Cerny defansa daha çok yardıma geliyor. Aksi taktirde Ziya atılabilir. [/B] |
[QUOTE=ozledımeskıyı;766346]Beyler hoca tamamen defans oynatıyor bizim özelliğimiz ofans bunların üstüne gitsek atarız 2 tane daha hoca ne yapmaya çalışıyor anlamadım
faty rajnoh navratil 3 ü 1 arada :D[/QUOTE] ***bunu hangi hoca yapacak bir sıfır rıza hoca sorsan o 3 sıfır der ondeyiz der |
grosicki out- pedriel in
erman out-mehmet nas in |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:19. |