![]() |
Cevap: İzmirli Yiğidolar Manisa'ya
resim yok mu gardaşlarım...
|
hepinize teşekkürler.tribünde döktürdünüz.:D
|
Tribünler gerçekten çok iyiydi. İzmirli Yiğidolar'a, çevre illerden gelenlere ve İstanbul'dan gelenlere teşekkürler. Pankartlar çok güzel görünüyordu.
|
Atmosfer güzeldi izmir istanbul balıkesir manisaya akmıştı bize ayrılan yerlerin tamamına yakın taraftarımız vardı maçtan önce mesir macunu şenliklerinide izleme şansımız oldu manisayada üzüldük
|
Manisa´nin küme düsmesinden sonra bilhassa Izmr´de yasayanlar icin Sivasspor´u desteklemek diye birsey olmiyacak ,cünki ege´nin süperligde takimi kalmamis oldu.Buda cok aci birsey.
|
[B][QUOTE=yigidolar06;776715]Atmosfer güzeldi izmir istanbul balıkesir manisaya akmıştı bize ayrılan yerlerin tamamına yakın taraftarımız vardı maçtan önce mesir macunu şenliklerinide izleme şansımız oldu manisayada üzüldük[/QUOTE]
tvden izlerken herhalde az seyirci gitmiş diye hayıflanırken uzaktan bizim tribünleri genel gösterdi baktım tamamen dolu..Eeee dedim bu kadar seyriciyi boynu bükük göndermek olmaz haydi Sivassporum dedim ve çok iyi oynamasak da büyük takım gibi kritik anda golü atıp maçı lehimize çevirmeyi bildik..zaten manisa bjk maçından puan alıp dönseydi bu maç bizim için daha da zor olurdu ama orada belleri kırlmıştı...[/B] |
[QUOTE=B.DUMANLI;776760]Manisa´nin küme düsmesinden sonra bilhassa Izmr´de yasayanlar icin Sivasspor´u desteklemek diye birsey olmiyacak ,cünki ege´nin süperligde takimi kalmamis oldu.Buda cok aci birsey.[/QUOTE]
Sana katılıyorum. Önce Can sonra Canan misali. Önce SİVASSPOR'um 3 puanı alsın ilk 8'i garantilesin istedim oldu çok şükür ama diğer yandan İzmir'de Sivas'lılar için SİVASSPOR maçına gidecek Ege takımı kalmamasına ben de üzüldüm, bu hafta değil taa haftalar öncesinden Manisaspor'un düşmemesi hatta Bank Asya 1.Ligden Buca, Karşıyaka veya Göztepe'nin gelmesini çok istedim o da olmadı. |
Takımı destekleyen herkeze helal olsun. Maçı izlerken bende hayıflandım ilk dakkalarda taraftarımız yokmu diye koskoca izmirde akamamışmı diye ama ilk kulağa gelen sesler yanıltmıştı. sonradada baktıkkı hemen hemen doluydu. Saolun yiğidolar. Bizim maçlarıda tvden izlemek çok sıkıcı her daim spikerler rakibimize yalakalık yapmaktan başka birşey yapmıyor:mad:
|
Manisa'yı,Buca'yı,Denizli'yi yolladınız..
Bakalım seneye Sivasspor'u nerde izleyeceksiniz! Size de takım dayanmıyor..:) |
Akhisar belediyespor bank asyada liderliğin en büyük adaylarından.Yeni sezonda süper lige çıkabilir,böylelikle süper ligde ege temsilcisi olabilir.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:24. |