![]() |
Cevap: İstanbul B.B 4-2 Sivasspor
Her maç hakem+rakipten sıkıldık yahu tek tek gelin .. Trabzon Bölgesi Hakemlerinden çektiğimizi rakiplerden çekmedik.. Trabzon bölgesi hakemi birdaha verilirse Sivasspor o maça çıkmasın en azından ben o maçı izlemiycem.. Yönetim niye bu kadar suskun ALLAH'ın cinconu açıklama yapıp resmen Cüneyt Çakırı bizim maçlarımıza vermeyin diyorsa bizde TRABZON BÖLGESİ HAKEMLERİNİ İSTEMİYORUZ DİYELİM! BİZİM MAÇLARA DÖNÜŞÜMLÜ OLARAK TRABZON BÖLGESİ HAKEMLERİ VERİYORLARKESİNLİKLE ORTADA ART NİYET VAR!
|
hakem hatalarının arkasına sığınmayın.
eneramo iki gol attı ama bu kadar amatörce penaltı kullanılmaz be arkadaş göstere göstere kaçtı penaltı atacağı yeri bellı edıyor. bi daha penaltı atmasın eneramo bursa maçında da aynı hatayı yaptı. o maçta 4-0 ondeydık neyse bu maçta pahalıya patladı. yazık. |
Penaltı kullanılmadan kaleci 2-3 adım ileri çıktı. Bize hemen hemen her pozisyonda kart çıkaran hakem bunu görmedi . Neyse bunun çarşamba telafisi var....
|
OYUNDAN KOPMAYAN KENDİ EVİNDE VE DEPLASMANDA HER HERDE HER ZAMAN SİVAS SPORU YENMEYİ BAŞARAN ARİF ERDEM VE OYUNCULARINI KUTLUYOR AYAKTA ALKIŞLIYORUM.BROVO SİZE İŞTE FUTBOL İŞTE TAKIM YAZIKLAR OLSUN KÖTÜ YÖNETİM,YAZIKLAR OLSUN İŞE YARAMAZ TEKNİK HEYET,YAZIKLAR OLSUN SİZİ FUTBOLCU DİYE BU TAKIMDA OYNATANLARA:mad:
|
ibb nelerin bizi yenmeleri için her şeyi yapıyoruz takım teknik olarak çok düşük
belediye bizi yenecek takım degil rıza hoca |
Böyle oynarsak playy off ta sonuncuyuz bu nasıl bir oynayış şekli
|
SİVAS daki maçta bu ibb yi SİVAS ın çimlerine gömüp bazılarının KARİZMA sını çizeceğiz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:56. |