![]() |
Cevap: İHALE TAMAM
[B]Ihaleyi hangi firma kazandi bilmiyorum ama artik statü olarak insaat asamasi olarak gösteriyor...[/B]
Sivas 25.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi Altyapı ve sosyal donatı İnşaat aşamasında %0 |
[QUOTE=Çılgın Türk;793971][B]Ihaleyi hangi firma kazandi bilmiyorum ama artik statü olarak insaat asamasi olarak gösteriyor...[/B]
Sivas 25.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi Altyapı ve sosyal donatı İnşaat aşamasında %0[/QUOTE] Bu kadar duyarsız bir medya olabilir mi ya. Sivas medyası kadar saçma sapan bir medya ben görmedim bir sürü gazete televizyon var ama toplasan bir tane bile düzgün medya etmez. İnsan takip eder açıklar durum ne kim kazandı. Bu kadar duyarsızlık olur mu bu kadar önemli bir projeye |
Arkadaşlar bir ihalenin değerlendirme aşamasında olan ihaleler kısmından kaldırılması o ihalenin sonucunun belli olduğunu yani ihaleyi hangi firmanın kazandığını gösteriyor..Umarım sonucu yakında açıklarlar..Bakalım ihaleyi kim kazanacak?Yerel basında ihaleyi Can-Yıldırım ortakalığının kazanacağı üzerine durulmuştu...Kayserili Can-Yıldırım ortaklığı ihalede 82.000.000 tl. lik bir teklif sunmuşlardı...Sonuç açıklandıktan sonra sırada itiraz süresi var..Eğer ihaleye belli bir sürede itiraz olmazsa o zaman ihaleyi kazanan firma yer teslim edilip temel atılacak..Yakında her şey belli olur...
|
[QUOTE=nuri_58;792440]
Projeye eklenme ihtimali olabilirse Shalkenin sahasındaki gibi bi sistem çok iyi olur . normal zamanda çimler stadın dışına çıkıyor güneşleniyor ;) maç günü geri içeri giriyor. buyuk stadlarn zemininden şikayet edenlere iyi bir çözüm :) internetten inceleyin derim... (bi duyum : tahminen 2 hafta içinde temel atılcak) ... [/QUOTE] stadın yapılacağı yerde herhangi bi inşaat tabelası felan yok . düzenli çalışmayla beklenenden daha kısa sürede bitebilir ve inş avrupa maçlarımızı orda oynayacağız 2 seneye :D |
toki stadı 33.000 kişilik olarak açıkladı.
Sivas 33.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum, 1000 seyirciliolimpik yüzme havuzu, 1000 seyircili kapalı spor salonu, 2 adet 500 seyircili sentetik çim yüzeyli futbol sahası,60 yatak kapasiteli güreş eğitim merkezi, müstakil halter salonu, gençlik merkezi binası, 10 daireli lojman Can İnş. San. Ve Tic. A.Ş. & Kahraman İnş. Ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı [url]http://www.toki.gov.tr/programlar/ihale/c_illist.asp?x_ilkodu=58[/url] |
[QUOTE=oner162;794961]toki stadı 33.000 kişilik olarak açıkladı.
Sivas 33.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum, 1000 seyirciliolimpik yüzme havuzu, 1000 seyircili kapalı spor salonu, 2 adet 500 seyircili sentetik çim yüzeyli futbol sahası,60 yatak kapasiteli güreş eğitim merkezi, müstakil halter salonu, gençlik merkezi binası, 10 daireli lojman Can İnş. San. Ve Tic. A.Ş. & Kahraman İnş. Ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı [url]http://www.toki.gov.tr/programlar/ihale/c_illist.asp?x_ilkodu=58[/url][/QUOTE] stad 33 bin kişilikmi oldu ? |
Sivas 33.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum, 1000 seyirciliolimpik yüzme havuzu, 1000 seyircili kapalı spor salonu, 2 adet 500 seyircili sentetik çim yüzeyli futbol sahası,60 yatak kapasiteli güreş eğitim merkezi, müstakil halter salonu, gençlik merkezi binası, 10 daireli lojman Can İnş. San. Ve Tic. A.Ş. & Kahraman İnş. Ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı [url]http://www.toki.gov.tr/programlar/ihale/c_illist.asp?x_ilkodu=58[/url][/QUOTE] Hatali bildiri yayinlamislar. Ihaleye 25 seyirci olarak cikti. Firmalar ona göre teklif verdi. Tekrardan 33 bine cikmasi imkansiz. Yakinda hatalarinin farkina varip o bildiriyi düzeltirler. |
[QUOTE=Çılgın Türk;794966]Hatali bildiri yayinlamislar. Ihaleye 25 seyirci olarak cikti. Firmalar ona göre teklif verdi. Tekrardan 33 bine cikmasi imkansiz.
Yakinda hatalarinin farkina varip o bildiriyi düzeltirler.[/QUOTE] Burası Türkiye her an herşey olabilir :) |
Sivas 33.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum, 1000 seyirciliolimpik yüzme havuzu, 1000 seyircili kapalı spor salonu, 2 adet 500 seyircili sentetik çim yüzeyli futbol sahası,60 yatak kapasiteli güreş eğitim merkezi, müstakil halter salonu, gençlik merkezi binası, 10 daireli lojman Can İnş. San. Ve Tic. A.Ş. & Kahraman İnş. Ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı [url]http://www.toki.gov.tr/programlar/ihale/c_illist.asp?x_ilkodu=58[/url][/QUOTE] [B][COLOR="red"]Evet 33.000 kişi olarak yazıyor sitede. umarım hatalı yazım yaptık deyip sonradan düzeltme yapmazlar. en azından uluslararası turnuvalarda sahamızın kullanılma imkanı ortaya çıkarda belki 1 kez de olsa milli takımımız şehrimize gelir böylece :)[/COLOR][/B] |
25.000 lik projeye göre spor salonu yüzme havuzu filan iptal edilmişti şimdi yeniden yazmışlar :)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:32. |