![]() |
Cevap: Transferde son nokta
vallahi hergün bu siteye icimden insallah transfer yapmisik diyerek giriyorum
ama hergün yaniliyorum ! |
yarin yeni bir gün...Insallah güzel bir haber ile karsi karsiya kaliriz
|
[QUOTE=58fil;798445][B] Gelen gelir gelmeyene uğurlar olsun az kaldı yarın sağlam kaynaktan bilgileri ulaştıracağım size arkadaşlar hemde çok sağlam merak etmeyin. [/B][/QUOTE]
Bu dedigini bir kenara yazdim haberleri bekliyoruz! :) Yani alistik artik bin bir türlü iddalari duymaya ,insallah dediklerin cikar.... |
gelenler bunlar olsun, biri Jude Aneke digeride bizim transfermarkt den transfer ettigimiz Ndouasel, bizi kimse durduramaz ozaman
|
Aynen ilk olarak ndouasseli alabilsinler sonra Star oyuncuyu almaya calissinlar. Ama bu yönetim aneke gibi oyuncuyu imkani yok getiremez gibi geliyor bana
|
transferde birak noktayi dah virgul asamasina bile gelmemisiz
|
[QUOTE=sivasheroe;798552]gelenler bunlar olsun, biri Jude Aneke digeride bizim transfermarkt den transfer ettigimiz Ndouasel, [B]bizi kimse durduramaz ozaman[/B][/QUOTE]
[B]:D:D hadi bakalim Kale ve Defans düsüniyormusun???? SIVASSPORUN en büyük Problem budur!!!! Bu Ugur bizim Takim ne is var??? Hic anlamiyorum adami sevmiyorum hatta Kadir Adam oynadi zaman bazen kendi kendi nerde oldunu bilmiyor :rolleyes: bide yeni Saison Hayrettin oyniyor pardo Hayrettin deyil KARATE KID :D:D[/B] |
Stoper sart! Alex Ferguson hesabi, sampiyon olmak icin o sezonda kadronda en iyi stoper ve en iyi forvete sahip olmalisin isin sirri bu, gazetecinin sorusuna basarinizin sirri nedir diye sordugunda aldigi cevap.
|
[img]http://www.24dakika.com/images/news/26636.jpg[/img]
GÖZDE KİRALIK ALANZINHO Trabzonspor'a sezon içinde sözleşme uzatan ancak hazırlık kampında gösterdiği performansla takım içi rekabette geriye düşen Brezilyalı oyuncu Alanzinho, bordo - mavililerde listenin ilk sırasında yer alıyor. Alanzinho için Mersin İdman Yurdu Trabzonspor'a kiralık veya bonservisiyle almak için başvuruda bulundu. Sivasspor'un de menajerler aracılığıyla teklif ilettiği ancak resmi olarak henüz başvuru yapmadığı belirtildi. Teknik Direktör Şenol Güneş'in oyuncu transferi yapılmadan başta Alanzinho olmak üzere hiçbir yabancı oyuncunun gitmesine onay vermediği için bu tekliflerin şimdilik askıya alındığı belirtildi. Sivasspor'un ayrıca bordo - mavililerde bekleneni veremeyen Vittek için de Trabzonspor'a resmi teklif ilettiği, Trabzonspor'un Vittek'e karşılık Murat Akça ve bir miktar para istemesi üzerine görüşmelerin sürdüğü vurgulandı. |
[QUOTE=citothehan58;798615][img]http://www.24dakika.com/images/news/26636.jpg[/img]
GÖZDE KİRALIK ALANZINHO Trabzonspor'a sezon içinde sözleşme uzatan ancak hazırlık kampında gösterdiği performansla takım içi rekabette geriye düşen Brezilyalı oyuncu Alanzinho, bordo - mavililerde listenin ilk sırasında yer alıyor. Alanzinho için Mersin İdman Yurdu Trabzonspor'a kiralık veya bonservisiyle almak için başvuruda bulundu. Sivasspor'un de menajerler aracılığıyla teklif ilettiği ancak resmi olarak henüz başvuru yapmadığı belirtildi. Teknik Direktör Şenol Güneş'in oyuncu transferi yapılmadan başta Alanzinho olmak üzere hiçbir yabancı oyuncunun gitmesine onay vermediği için bu tekliflerin şimdilik askıya alındığı belirtildi. Sivasspor'un ayrıca bordo - mavililerde bekleneni veremeyen Vittek için de Trabzonspor'a resmi teklif ilettiği, Trabzonspor'un Vittek'e karşılık Murat Akça ve bir miktar para istemesi üzerine görüşmelerin sürdüğü vurgulandı.[/QUOTE] Aslinda Murat Akcanin yerine Ermani istiyorlarmis! Vitteki almamaliyiz Ermani da Murati da asla vermemeliyiz. Ancak Alanzinho Transfer pek kötü olmaz bence. TS fazla verim alamiyor ondan bizde is yapar. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:40. |