SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Gençlerbirliği 7-1 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34677)

babapiton 11.08.2012 19:39

Cevap: Gençlerbirliği 7-1 Sivasspor

Belki böylesi hayırlı olur bu maçtan ders çıkarırsak stopere defansif orta saha olarakta 1'er adam alırsak kadromuz iyi...

DoomsDay58 11.08.2012 19:40

Yuh be yazıklar olsun!!

münihliyigido58 11.08.2012 19:42

masallah... bu kadarini beklemiyorduk heralde

Çılgın Türk 11.08.2012 19:43

Forumda ceza alan Akifesk simdi ne düsünüyordur acaba diye merak ettim :D

Bosluk 11.08.2012 19:43

ilklerin takımıyız :)

erhan 10 11.08.2012 19:44

Rıza Hoca bu turnuvaya giderken tüm oyunculara şans vereceğim bizim için önemli olan Antep maçı demişti ama bu kadar önemsememiş olması takımda bir disiplinsizliğin(başta hoca olmak üzere) olduğunu gösterir.Bu saatten sonra oyuncu gelir de takımı düzeltir diye umutlanmanın manası yok.

cemahmety 11.08.2012 19:44

Yazıklar olsun rezil oluyoruz her hazırlık maçında olacak iş değil. Bu arada stoperden daha önemlisi kadirin yanına defasnsif özellikleri çok yüksek bir ön libero almak zorundayız. Ön tarafımız çok iyi ve bu iyi oyuncularımız geri dönmüyor mevcut geri oyuncularımızı da düşündüüğümüzde kaleci ile beraber 7 kişi savunma yapmamız gerekiyor. Yoksa daha çok böyle maçlar oynarız.

ozledımeskıyı 11.08.2012 19:45

Maçın adı ne olursa olsun sıfatı ne olursa olsun Sivasspor un 7 yemeye hakkı yoktur ligin açılmasına 1 hafta kamlışken bu maça gerei kadar önem vermeyen Rıza hoca ya yazıklar olsun

etlidöktürek 11.08.2012 19:45

rıza hocanın lig tvde haberi vardı : 'bu sene işimiz çok zor'...... doğru söylüyorsun hoca bu sene la ligada oynayacak sivasspor.... neyin zorluğu ben anlamıyorum lig başlamadan başlıyoz yakınmaya,adam akıllı bır iki topçu alın lütfen HASTA ETMEYİN ADAMI lütfen...

58MUAMMER58 11.08.2012 19:48

[b]zannedersem sivasspor tarihinde aldığımız en farklı mağlubiyet oldu belki hazırlık maçı niteliğinde birçok futbolcunun girip çıktığı bir maç belki takımlarda as oyuncuların birkısmı oynamıyor belki oyuncular maçı önemsemiyor bunların hepsine eyvallahda burdaki siteden 11 kişi sahaya sürsek 7 tane yemezdik değil yedeklerle oynamayı a2 sahaya çıksa böyle gol yemezdik öncelikle adam gibi transfer yapmayan fb yalakası çingene pinti mikrop burnunun pisliğini yiyen beceriksiz yönetimi kınıyorum:mad:koca dünyada koca türkiyede bula bula erhanı doğayı bulabilen bednarı yüksek uğraşlarsonucu alabilen mehmet nas uğur hayrettinde ışık bulan rıza hocayı kınıyorum :mad:avusturyada yeyip içip yan gelip yatmış hazırlık maçlarında utanmadan dünya kadar gol yiyen maçlara önem vermeyen giydiği formanın hakkını vermeyen terletmeyen oyunculara hakkımı helal etmiyorum hepsini kınıyorum :mad:35 yıldan beri takip ettiğim sivasspor çok mağlup oldu çok yendi berabere kaldı ancak hiç sahada ezilmedi farklı yenilse bile mücale etti hoca ve futbolcular olarak affetmeyeceğim 2 maç var ts ye 6-1 yenildimiz maç ve bu maç yazıklar olsun hepinize lanet olsun diyorum başkada bişey demiyorum:mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:01.