![]() |
Cevap: Kamil Güven Vermiyor..!
[QUOTE=ankastre;822642]yapma rıza hocam kamil gönderilirmi bi daha düşün beş daha düşün onu gönder bunu gönder takımı gönderdin o zaman topyekün takım sıfırdan kurak daha eyi[/QUOTE]
[B]Çok doğru bir tesbit, Kamil konusunda bir "bit yeniği" olabilir. Çok iyi analiz edilerek değerlendirilmesi lazım diye düşünüyorum. Kamil'in varsa bir problemi (muhtemelen uyuşmazlık-anlaşmazlık) konuşulmalıdır. Kumaşını kimse tartışmıyor, kalitesi belli bir futbolcunun böyle olmasında vardır bir problemi diyerek, o problemi iyi tesbit edip tedavisine gitmek lazım.[/B] |
Grosicki genel olarak iyi oynamıyor, tam da konu başlığında yazıldığı gibi kaçak güreşiyor bunların hepsine katılıyorum ama bu sezon son haftalara baktığımızda önceki dönemlerine göre de bir yükseliş var. Bir de şöyle bir durum söz konusu acaba Grosicki mi oynamak istemiyor yoksa teknik kadro onu maçlara konsantre etme görevini mi yerine getiremiyor mu ?
|
riza hoca kendine gel problem sende grosickide degil gitte takimda rahatlasin sehirde yeter artik
|
Pazar günü karşılaşacakları Sanica Boru Elazığspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay,Kamil Grosicki'nin özel bir durum nedeniyle muhtemelen kadroda olmayacağını dile getirdi.
[B]Rıza hocanın bugünki basın toplantısından Grosicki hakkında kısa açıklaması. Sakat olmadığına göre özel durum ne acaba...[/B] |
[QUOTE=Salim58;822776]Pazar günü karşılaşacakları Sanica Boru Elazığspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay,Kamil Grosicki'nin özel bir durum nedeniyle muhtemelen kadroda olmayacağını dile getirdi.
[B]Rıza hocanın bugünki basın toplantısından Grosicki hakkında kısa açıklaması. Sakat olmadığına göre özel durum ne acaba...[/B][/QUOTE] kamıl sorunu kumar batagına saplanmıs olması ve aılesıyle arasının acılmasıdır |
Cevap: Güven Vermiyor..!
[QUOTE=eyuphulagu;822429]Rıza Hoca ne yapmak istiyor ;anlayan var mı?Daha düne kadar Kamil'in arkasında duran Rıza Çalımbay ne oldu da birdenbire Kamil'e güvenmiyorum;belki de devre arasında Kamil'le yollarımız ayırabiliriz...Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...Acaba Kamil'e iyi bir talip var da transfere bütçe ayırmak için Kamil'i gözden çıkarmak mı istiyorlar?..Rıza Hoca Eskişehir'den ayrıldığı yılda başarısız suçlar üzerine bazı oyuncularla(Youla gibi)sorunlar yaşamış hatta mahkemelik bile olmuştu...Umarım Kamil olayında da buna benzer sorunlar yaşanmaz... Takımda sadece Kamil mi kötü oynuyor ki bütün suç bu oyuncunun üstüne yıkılmaya başalandı..Kadir,Erman,Erhan gibi oyuncular son oynadıkları ,kaçırdıkları,yedirdikleri gollerle saç baş yoldururken ;sadece Grosecki nin günah keçisi ilan edilmesi gerçekten çok ilginç...Bakalım başka hangi oyuncular başarısızlığın sorumlusu olarak ortaya atılacak...Umarım Rıza Hoca ve yönetim ne yaptığını iyi biliyordur...Taraftar şimdilik susuyor;bizim de konuşacağımız zamanlar gelecek..[/QUOTE]
ellerine sağlık eyüp hocam.sonuna kadar yazdıklarına katlılıyorum.ayrıca rıza hoca şunu görmek istemiyor.sahada kamile TOP ATAN YOK. biz adama top atmıyorlar diye kendimizi yerken bunlarıda görsün.takımda gruplaşma var.vee bunun sadece rıza farkında değil.özellikle takımda kamil ve pedriele top atan pas veren yok.. |
rıza hocam antep maçında gayet iyi oynayan kamili karabük maçında kurban ettin sen karabük maçında takım tamamiyle kötüydü bence okları kamile çeviriyorsun her zaman söyledim yine söylüyorum kamil bizden giderse onu başka takımda izlerken dudağımızı ısırırız bu benm fikrim he elbette oyuncu satılabilir normaldir ama şu an bizim oyuncumuzsa kullanması senin görevindir fener maçınsa kadıköyde kamil ölüsü bile oynardı kimse kusura bakmasın
|
[QUOTE=Salim58;822776]Pazar günü karşılaşacakları Sanica Boru Elazığspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Rıza Çalımbay,Kamil Grosicki'nin özel bir durum nedeniyle muhtemelen kadroda olmayacağını dile getirdi.
[B]Rıza hocanın bugünki basın toplantısından Grosicki hakkında kısa açıklaması. Sakat olmadığına göre özel durum ne acaba...[/B][/QUOTE] hoca kamili kurban seçti hepsi bu ,yazık ediyor bu oyuncuya |
[B]Rıza hocanın bugünki basın toplantısından Grosicki hakkında kısa açıklaması. Sakat olmadığına göre özel durum ne acaba...[/B][/QUOTE] Rıza hoca kafasına koymuş anlaşılan abi gönderecek Grosickiyi ama ikinci yarı onun gibi orta yapan adamı çok arayacak haberi yok ya da arayacak kadar uzun kalamayacak takımın başında. |
bazı arkadaşlar diyo grosickiyi arıycaz allah aşkına grosicki bu takımda 2-3 maç iyi oynadı diger maçlarda ne yaptı sahada ruh gibi dolaştı adam sivası istemiyo zorlamı tutcaz bize balili gibi adam lazım baliliye sormuşlar büyük takımda oynamak istermisin diye demiş zaten ben büyük bir takımdayım.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:23. |