![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[QUOTE=mishka;848494]
Dünkü maçta dikkatimi çeken bir konu da Grosicki'ye uygunken pas verilmeyip rakip tarafından markaj yapıldığında pas verilmesi[/QUOTE] [B]Kardesim hele sükür sonunda biri gördu agzina ve ellerine saglik.... dedin gibi bu Takim 2li oyniyorlar ve sonra bazi kisi burda diyorki Kamil yüzünden 10 kisi kaliyorus siz önce Eneramo,Ugur,Erman hatta Kadir bakin ondan sonra konusun.... [/B] |
[QUOTE=keko 58;848574][B]Kardesim hele sükür sonunda biri gördu agzina ve ellerine saglik....
dedin gibi bu Takim 2li oyniyorlar ve sonra bazi kisi burda diyorki Kamil yüzünden 10 kisi kaliyorus siz önce Eneramo,Ugur,Erman hatta Kadir bakin ondan sonra konusun.... [/B][/QUOTE] Aynen kardeşi hatta dakiika vereyim 50-55. dakikalar arasında kamil sağdan kendini gösterdi, önüne atsa adam hızlı alıp gidecek ama erman atmadı topa bastı döndü, sağa baktı sola baktı sol taraftaki adama doğru oynadı. Bir diğer pozisyonda adamın öüne atsalar herif esecek ama atmıyorlar. Pas verirken bile gerisine doğru veriyorlar. Rıza hoca seneye kalacakmıs. Seneye Rıza kalacaksa çok sevdiğim Sivasspora Rıza gidene kadar veda edeceğim. Bu yapılanları başkan nasıl kabullenebiliyor anlamaıyorum. Rızanın gittiği gün Kamil Grosicki denilen adamı yeniden transfer etmiş gibi olacağız.... |
bu hakelerle yürümü yor ya bu kadar basit faul verillirmi be
|
[QUOTE=Serdar63972;848669]Aynen kardeşi hatta dakiika vereyim 50-55. dakikalar arasında kamil sağdan kendini gösterdi, önüne atsa adam hızlı alıp gidecek ama erman atmadı topa bastı döndü, sağa baktı sola baktı sol taraftaki adama doğru oynadı. Bir diğer pozisyonda adamın öüne atsalar herif esecek ama atmıyorlar. Pas verirken bile gerisine doğru veriyorlar. Rıza hoca seneye kalacakmıs. Seneye Rıza kalacaksa çok sevdiğim Sivasspora Rıza gidene kadar veda edeceğim. Bu yapılanları başkan nasıl kabullenebiliyor anlamaıyorum. Rızanın gittiği gün Kamil Grosicki denilen adamı yeniden transfer etmiş gibi olacağız....[/QUOTE]
[B]Yorumu Imza atarim güzel Kardesim agzina ve ellerine saglik.... Evet iste budur Pas vermese yada Kamile bakmasalar Adam ne yapsin??? Kamile sevmiyorlar galiba bana öyle geliyo..:rolleyes: sonra Adamin morelin bozuliyo ve oynamak istemiyo!! Adam sonua kadar hakli!! Bizim Takim birbirine oynamiyorlar onu cok dikkatimi cektim cünkü bir kac EGOISTLERI VAR!! Bunlar sezon sonu göndermesi gerekiyo!! [COLOR="red"]NOT: Size bi sorum var.... Ugur Forvet oyncu mi oldu :mad: Kadir Forvet oyncu mi oldu :mad: Eneramo defans oyncu mi oldu :mad: Bu nasil bi is anlamadim gitti ama Eneramo konusunda gercekten iyi Defans oyncu sayabilir ama bu Adam FORVET DEYIL!!! LÜTFEN!!! Bu Ugur yada Kadir BIDAHA SUT ATMASINLAR OKADAR ZOR MU???[/COLOR] [/B] |
Maçta maraton ve kale arkasındaki taraftar grubu ile beraber standardımızın çok üzerinde bir tezahürat yaptık. Demekki mesele nicelik değil nitelikmiş,yani sayısal çokluk değil gerçek taraftar gibi davranmakmış.
Tam zamanında bir ilk gol ve sonrasında gene iyi bir zamanda 2-0'a getiriş ve rakibi sindirebilme, 70. dakikaya dek sürdü. Orada Kamil-Pedriel değişikliğiyle başlayan yanlışlar,80.'de Atıf-Adem değişikliğiyle daha da beter oldu. Adem hiç topa basmadı,ekstra birşey veremedi,hayalet gibiydi. Belki Mehmet Nas daha iyi olurdu defansif anlamda,bana sorarsanız da Piech girmeliydi,o ayrı. Buradan sonra takım geri çekilmeye başladı. Gene de gol yemiyorduk,zira taraftar coşkulu TSliler de pısmıştı ama Ümit'in verdiği fırsatı hakemin çok iyi değerlendirmesiyle penaltıdan daha güzel bir pozisyon verdik rakibe. Penaltı olsaydı,belki de Borjan kurtarırdı ama serbest vuruşta kullanılan aptalca barajda kalecimiz topu bile göremedi. Topun vurulduğu yerde duran Ziya ve Eneramo sıçramıyorlar bile topu engellemek için,kafalarını eğiyorlar. Futbolun herşeye rağmen 90+ da bittiğini unuttular. Hadi şimdi çıkın işin içinden bakalım,rakibin final umutları tükenmişken yeşerttiniz. Hakem zaten 2-0'dan sonra eyyama başlamış,birşey olsa da Sivasspor'a kart çıkarsam faul versem diye yönetmeye başlamıştı,galibiyetimizden panik halindeydi,Ümit'in ikramını geri çevirmedi.Pozisyonda Halil'e karşılık 3 defans oyuncumuz var,hiç şansları yok,biraz futbol oynamış hiçkimse o faulü çalmazdı. Yazıklar olsun diyorum. Maç içinde dikkat çekenlere gelince rakip Trabzonspor,yaptığı Sivasspor analizinde topun Atıf ve özellikle Eneramo üzerinden oynanacağını bildiğinden defans ve orta sahalarıyla o bölgeye yoğunlaşmışlardı. Bizimkiler de ısrarla Eneramo'ya topu atınca ilk yarı Atıf'ın kişisel gayretiyle pozisyon ve gol bulabildik. 2. yarı gene aynı şekilde Atıf'ın asistiyle Erman'la gole gittik. Demek ki Atıf kötü gününde olsa ya da şahsi oynasa gol bulamayacakmışız. Sivassporumuzun Eneramo'ya top şişirmek hariç,ligin sonu geldi,halen bir başka oyun taktiği,stratejisi yok.Gerisinini oyuncuların kişisel becerisi belirliyor. Bu da gelecek sezon için Rıza hoca üzerinde gene bir soru işareti olarak duruyor. Neden bu kadar becerikli oyuncu varken,yani malzeme varken halen güzel bir yemek yapılamıyor,neden yapılamadı? İstediklerimiz alınamadı falan bir yere kadar doğrudur. Ama mevcuttan birşey çıkaramıyorsanız,oyuncu zenginliğinde yapabileceğinizin garantisini nasıl vereceksiniz? Bu kupa maçının en büyük artısı ,bence, Gençlerbirliği maçına gelen taraftarla TS maçına gelen arasındaki farkın görülmesi,hangisinin daha doğru ve işbilen olduğunun ortaya çıkmasıdır. İçerideki iki lig maçımızı en azından almamız için bu son tribünler bana umut vermiştir. Kısa vadede, Rıza hocaya gelecek ceza da belli olduktan sonra gereken tepkiyi göstermemiz gerekecek. Orta ve uzun vadedeyse gelecek sezonla ilgili düşüncelerimiz,yapıcı önerilerimiz olmak zorunda. Rıza hocamız,gelecek sezon için masaya 'şartlı ' oturacağını ifade etmişti. Yönetimin 'şartları' olur mu bilmem ama biz taraftarların hocaya gelecek sezon destek vermemiz için 'şartlarımız' olmalıdır. Lig ve kupadaki durumumuz belli olduktan sonra bunların gündeme gelmesini dört gözle bekliyorum. |
[QUOTE=Serdar63972;848669]Aynen kardeşi hatta dakiika vereyim 50-55. dakikalar arasında kamil sağdan kendini gösterdi, önüne atsa adam hızlı alıp gidecek ama erman atmadı topa bastı döndü, sağa baktı sola baktı sol taraftaki adama doğru oynadı. Bir diğer pozisyonda adamın öüne atsalar herif esecek ama atmıyorlar. Pas verirken bile gerisine doğru veriyorlar. Rıza hoca seneye kalacakmıs. Seneye Rıza kalacaksa çok sevdiğim Sivasspora Rıza gidene kadar veda edeceğim. Bu yapılanları başkan nasıl kabullenebiliyor anlamaıyorum. Rızanın gittiği gün Kamil Grosicki denilen adamı yeniden transfer etmiş gibi olacağız....[/QUOTE]
yav kardeşim yok kamile pas atılmıyormuş falan bu işleri bırakın bakın atıfa pas almasına gerek varmı top sana gelmezse sen gidip alacaksın bu kadar bunlar bir futbolcu için yeterli bir sebep değil atıfta bu takımda oynuyor atıfa top geliyorda gönülsüz kamile top gelmiyormu bu soruya bir cevcap verseniz iyiy olur |
Yenilen gol içime oturdu.O gereksiz faul yüzünden umarım final elden kaçmaz.
|
[QUOTE=stain;848777]yav kardeşim yok kamile pas atılmıyormuş falan bu işleri bırakın
bakın atıfa pas almasına gerek varmı top sana gelmezse sen gidip alacaksın bu kadar bunlar bir futbolcu için yeterli bir sebep değil atıfta bu takımda oynuyor atıfa top geliyorda gönülsüz kamile top gelmiyormu bu soruya bir cevcap verseniz iyiy olur[/QUOTE] Ben Kamil'in son maçlardaki oyununu savunacak değilim. Ama bende futbol oynadım. Adam sağdan soldan basmış deparı geliyorken o adamın önüne top atmamak adamı öldürmektir. Öyle 3 boş depar atsın adam ondan sonra depara mepara çıkmaz. Bunu Kupa maçında gördüm. Adam sağdan koşuyorken kendimi Erman'ın yerine koydum Kamil hızlanınca heyecanlandım. Atacak ve gol olacak diye. Israrla diyorum, bile bile atmıyorsa eğer o zamanda futbolcu değil derim... |
[QUOTE=Serdar63972;848798]Ben Kamil'in son maçlardaki oyununu savunacak değilim. Ama bende futbol oynadım. Adam sağdan soldan basmış deparı geliyorken o adamın önüne top atmamak adamı öldürmektir. Öyle 3 boş depar atsın adam ondan sonra depara mepara çıkmaz. Bunu Kupa maçında gördüm. Adam sağdan koşuyorken kendimi Erman'ın yerine koydum Kamil hızlanınca heyecanlandım. Atacak ve gol olacak diye. Israrla diyorum, bile bile atmıyorsa eğer o zamanda futbolcu değil derim...[/QUOTE]
Futbol oynamayan bilemez ne moral bozucu olduğunu. |
Herşey iyi güzeldi de 100 tane hamsi takımını nasıl destekledi ... düşünmemiz lazım
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:56. |