![]() |
Cevap: Sivasspor-Eskişehirspor maçı tahmin ve yoru
hakem furyasının sivasspora bakış açısını biliyoruz biz hem bu adamlarla hem rakiple mücadele ediyoruz trabzon fatihi kuddüsi ile nasıl başa çıkarız bilemiyorum rakip sorun değil yeneriz
|
[b]eskişehir hem iyi takım,hemde golcüleri bizden iyi,rafikin bu maçta oynayamacak olması kötü,utaka patlama yapamazsa işimiz zor,burhan ve atıfa çok iş düşecek,rakipte necati,bienvenü,kamara engin varki yakaladılarmı affetmezler,ben yinede sivassporun kazanacağına inanıyorum,[/b]
|
[QUOTE=adıge26;875600]Öncelikle herkese merhaba İlk 7 hafta bizim acımızda zor bi fikstür Bursa fb ve gs ile oynadıktan sonra sırasıyla sivas deplasmanı antalya ile içerde kasımpaşa deplasmanı sonra beşiktas ile içerde oynuyacaz.
Eger hedef kovalanılacaksa sivas deplasmanından mutlaka 3 puan ile dönülmesi İçerde antalya ve beşiktaş maclarını kazanırsak saten hedefin tam ortasında oluruz.Allah herkesin gönlüne göre versin hakeden degilde eskişehirsporun kazanması dilegiyle hepinize iyi gunler[/QUOTE] hoş geldin arkadaş size sivasta artık puan yok. siz bize tarihimizin en agır küfürünü ettiniz şahsına alma ama es es gerçekten çok berbat taraftara sahip biz ne iyiligi nede kötülügü asla unutmayız bizim en kötü rakiplerimizden birisiniz digeri laz rumlar bir digeride konya ve kayseri bjk danda dost olmaz diger takımların başımızın üstünde yeri var.iyi oynuyanda kazananda sivas olacak ahada buraya yazıyom p.tesi görüşmek üzere. |
yenılırsek işler azda olsa kotuye gıder ınsallah yenerız allahın yardımıyla
|
***cok zor mac hakem gene berbat ,eskişehir oturmuş takım biz yeniyiz,biz ancak 5 hafta sonra güclü takım oluruz.milli mac boşluğunda en az 3 hazırlık macı oynamamız gerekirdi ,ancak ayakta uyuyoruz.bu macta kesinlikle kalede korcan olmalı.
|
Bu sene kadromuz gerçekten çok iyi. Neredeyse her mevkinin alternatifi var. Eskişehirspor da iyi takım, ama biz daha iyiyiz. Kazanmamamız için hiçbir neden yok.
Ben de kalede Korcan'la başlanması gerektiğini düşünüyorum. Inşallah yarın gülen taraf biz oluruz! |
arkadaslar carlos rıza hocadan taktık alsın yazdım bazı arkadaslar rıza hocadan taktık alırsa kume duser dedıler son aldıgım haber gazıantep 2 rızespor5 yavas yavas haklılıgımız ortaya cıkıyor herkese selam
|
kalede korcan oynuycak bakalım nasıl olucak
|
Sizce Erman yarin oynar mi?
|
Yenmemiz gereken Bir Karşılaşma Zor bir maç olacağı kesin ama yenilirsek ilerki haftalar İşimiz zor olur Düşmemek için mücadele ederiz benimde korkum bu.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:44. |