![]() |
[QUOTE=Onur Büyükdere][b]16. Hafta Fikstürü:[/b]
[color=blue]K.Erciyesspor 2 Fenerbahçe Samsunspor 1 Malatyaspor Gaziantepspor 1 Ankaragücü Gençlerbirliği 1 Diyarbakırspor Denizlispor 0 Ç.Rizespor Trabzonspor 1 B.B.Ankaraspor Galatasaray 1 Beşiktaş [/color] [color=red][b]Sivasspor 1[/b][/color][color=green][b] Konyaspor[/b][/color][/QUOTE] [COLOR="Blue"][CENTER][U]3 DE KALDIM GİBİ BU HAFTA ÇOK UĞURSUZ GEÇTİ..[/U][/CENTER][/COLOR] |
gardaş bu hafta hep süpriz oldu bende ya iki bildim ya üç en fazla:((((
|
havam söndü vallaha :))om kadar maçtan sade ce tek bitane blmiişim vay be yazık ettim kendime ühü ühjü üjhüh :((
|
hiç süpriz beklemediğm hafta tam süpriz bi hafta oldu
trabzon 2-1 önde götürdüğü maçı 10 kişi kalan ankaraya 3-2 yenildi neyse böyle bi haftadan 4 doğru çıkardım |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][U]3 DE KALDIM GİBİ BU HAFTA ÇOK UĞURSUZ GEÇTİ..[/U][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][U]son oynanan maçla birlikte bu hafta 4'te kaldım..:([/U][/CENTER][/COLOR] |
8 de 4 yine bu hafta 6,7,8 hayal oldu bu gidişle sivasım 5 haftadır mahcup etti hepimizi
|
Bende dörtte kaldim,digerlerine bakmak lazim...
|
[QUOTE=eren1]ERCIYES FENER 0
MANİSA KAYSERİ 1 SAMSUN MALATYA 1 ANTEP AGÜCÜ 0 GENCLER DIYAR 0 DENİZLİ RİZE 2 TRABZON BBANKARA 1 GALATA BJK 1 SİVAS KONYA 0[/QUOTE] 3 TE KALDIM |
[QUOTE=casus84]K.Erciyesspor - Fenerbahçe 2
V.Manisaspor - Kayserispor 2 Samsunspor - Malatyaspor 1 Gaziantepspor - Ankaragücü 0 Gençlerbirliği - Diyarbakırspor 1 Denizlispor - Ç.Rizespor 1 Trabzonspor - B.B.Ankaraspor 1 Galatasaray - Beşiktaş 2 Sivasspor - Konyaspor 1 Hadi sivasım kazan şu konya maçını[/QUOTE] 4'te kalmışım yawww.olsun buda iyidir bu uğursuz haftada |
bende 3 te kaldım :) onumuzdeki maclara bakacaz artık :)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:44. |