SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Sivasspor Transfer Haberleri 2016-2017 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39973)

jitem58 09.06.2016 12:08

Cevap: Sivasspor Transfer Haberleri 2016-2017

[QUOTE=adres58;977470]Alındığı zaman yerden yere vurdular, şimdide giderse ah alıyor. Ben bu mantığıda anlamadım. Dersen ki kalmasını istiyormusun. en fazla istediğim oyunculardan birisi Gökhan ama adam üç kuruş para almadan 3-5 maç çıkardı başkan ona kucağını açtı. Kararı kendisi verecek ve bizde saygı duyacağız. Profesyonel hayat budur. Ki benim tahminim kalacağı yönünde. Defans orta saha kanadı her yere koy joker gibi oynasın. Böyle adamı süper ligde bile bulamayız o ayrı bir konu...[/QUOTE]

her şey profesyonellik değil birazda vefa yahu birazda sana kucak açan seni tekrar hayata döndüren kulübe vefanı göster bizde sana vaay adammış diyelim bunu yaparsan önün açılır zaten ama yapmasan unutlur gidersin beykana gelince ilk transfer oldugunda bile çok sevinmiştim cok yetenekli oyuncu oldugunu zaten biliyorum ptt liginin kalburüstü oyuncusu olur giderse bizi satmış olur ah alır

Murad_Kelleci58 09.06.2016 12:08

[QUOTE=Murad_Kelleci58;977460]Bana pek inandırıcı gelmedi ama.. Wowturkey'de iki paylaşımı aktarmak istedim..

Öylesine işte.. :D

Sivassporun yeni Teknik Direktörü Adana Demirspor dan Emrullah Şalk Samsunspor dan Mehmet çakır Altinordudan Murat Yılmaz Fenerbahçe den Ramazan çivelek ve Beşiktaş tan Furkan akbulutun gorusmelere başlanmasını istedi .Transfer. Komitesi yeni sezon öncesi kadroya katmak istiyor.

Sivassporun dış transferde Teknik Direktörü karar verdiği oyuncular Brezilyalı Orta saha Elvis,Etien Velikonja Liersden Makedon oyuncu İvan Trickovski Arjantinli David Teprinis Alexander Gorgon Austria wienden ve Fortuna Düsseldorfdan Gurbetçi oyuncu Kerem Demirbağ Dış transfer olarak istediği oyuncuları Sivassporun yönetimine verdi.[/QUOTE]

Şayet bu isimler üzerinde duruluyorsa, bizi Süper Lig'e çıkarabilecek ve çok yönlü oyuncular .. Özellikle İvan olsun, Etien olsun ve hatta Alexander da dahil kumaş olarak bu formayı taşıyabilecek kapasitede olduklarını söylemek için kahin olmaya gerek yok..

Gelirler mi, gelmezler mi..? Doğru haber midir? asparagas mıdır.? Olur mu, olmaz mı..? Ama olursa da tadından yenmez gibiler.. :D

TM'de gördüğüm kadar da bu üç futbolcu maliyet noktasında bir Aatıf bile etmiyor..

Umarım camia için hayırlısı ne ise o olsun..

Djamoka 09.06.2016 15:52

[QUOTE=çorluluyiğido;977463][FONT="Arial Black"][I]osman hocanın geleceğini ilk açıklayan ekrem önder çiftçi.:

Sivasspor'da Cicinho, John Boye, Kone, Beykan Şimşek, İbrahim Akın, Erkan Kaş ve Gökhan Süzen yeni sezonda kadroda yer almayacak.
Kaleci Ernestas Setkus ile anlaşma zemini aranacak. Olmazsa yerine kaleci transferi yapılacak.
[/I][/FONT][/QUOTE]

Ben Setkus la görüşmem de 1 sene daha sözleşmesi olduğunu ve durumunu yeni hocanın düşüncesinin belirleyeceğini söyledi.
Peki sen ne düşünüyorsun dediğim de kalmak istediğini söyledi.

adres58 09.06.2016 17:54

Ernastas Setkus Yönetimle görüşmek üzere Sivasa geldi. Kalıp kalmayacağı görüşmeler sonucu belli olacak.

Morten58 09.06.2016 17:56

[QUOTE=adres58;977492]Ernastas Setkus Yönetimle görüşmek üzere Sivasa geldi. Kalıp kalmayacağı görüşmeler sonucu belli olacak.[/QUOTE]

Bence kalmali, sonuc itinbariyle savunma ve takim olarak kötüydük...

Tek suclu Setkus degildi.. Hatalari oldu ama bence Piyasadaki ucuz yerli kalecilerden bir gömlek üstün..

Bugünde sosyal medya hesabinda perfomansina dair Video paylasmis.. Video'da yaptigi kurtarislar Klib halindeydi.. Sivasspor'da kalmak isteyecektir bence..

jitem58 09.06.2016 18:07

Setkus ptt ligi icin bile yetersiz bi kaleci inşallah gider yoksa ptt liginde bile abuk subuk gollere hazir olalim

çorluluyiğido 09.06.2016 18:33

süper ligde iken istediğimiz stoper barış başdaş serbest kaldı.26 yaşında.

34yigido34 09.06.2016 18:48

Burhan eşer hakkında bilgisi olan varmı? Bu arada beykan takimda kalcakmi

tavatir 09.06.2016 20:08

[QUOTE=çorluluyiğido;977496]süper ligde iken istediğimiz stoper barış başdaş serbest kaldı.26 yaşında.[/QUOTE]

İnşallah Barış Başdaş ve o tarz oyuncular almayız diye düşünüyorum. Hadi Hakan Çinemre gelirse yedekte falan belki olabilir diye ihtimal veriyorum ama Barış Başdaş falan olmaz bize.

çorluluyiğido 09.06.2016 20:21

[QUOTE=tavatir;977498]İnşallah Barış Başdaş ve o tarz oyuncular almayız diye düşünüyorum. Hadi Hakan Çinemre gelirse yedekte falan belki olabilir diye ihtimal veriyorum ama Barış Başdaş falan olmaz bize.[/QUOTE]

Oyun anlamında mi ? Yoksa karakter mi? Oyun anlamında ADS de çok iyi sezon geçirdi ve ptt için ustun bir stoper.ama karakter anlamında ise bilemem.fazla havaya girmeyin diyorsunuz ama hakan gibi bunun gibi adamları da begenmiyorsunuz .anlamadım gitti.aldığımız hasan bunlardan iyi mi?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:47.