![]() |
-->: Tahmin Yarışması 24. Hafta
sivasspor bu hafta kesin alacak maçı
|
Vestel Manisaspor-Trabzonspor...2
Galatasaray-Samsunspor............1 Ankaragücü-Diyarbakırspor..........1 SİVASSPOR-Kayseri Erciyesspor...1 Malatayaspor-Gençlerbirliği..........0 Gaziantepspor-Denizlispor...........0 Konyaspor-Çaykur Rizespor.........1 Beşiktaş-Ankaraspor..................1 Kayserispor-Fenerbahçe.............0 MİDDLESBROUGH F.C |
Vestel Manisaspor-Trabzonspor :0
Galatasaray-Samsunspor :1 Ankaragücü-Diyarbakırspor :0 Sivasspor-Kayseri Erciyesspor :2 Malatyaspor-Gençlerbirliği :1 Gaziantepspor-Denizlispor :0 Konyaspor-Çaykur Rizespor :0 Beşiktaş-Ankaraspor :1 Kayserispor-Fenerbahçe :2 |
[B]V.Manisaspor-Trabzonspor 0
Galatasaray-Samsunspor 1 Ankaragücü-Diyarbakırspor 1 [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]-[COLOR="Navy"]K. Erciyesspor [/COLOR]1 Malatyaspor-Gençlerbirliği 0 Gaziantepspor-Denizlispor 2 Konyaspor-Ç. Rizespor 1 Beşiktaş-Ankaraspor 1 Kayserispor-Fenerbahçe 2[/B] |
24. Hafta Fikstürü:
Vestel Manisaspor-Trabzonspor 0 Galatasaray-Samsunspor 1 Ankaragücü-Diyarbakırspor 1 Sivasspor-Kayseri Erciyesspor 1 Malatyaspor-Gençlerbirliği 2 Gaziantepspor-Denizlispor 0 Konyaspor-Çaykur Rizespor 0 Beşiktaş-Ankaraspor 1 Kayserispor-Fenerbahçe 2 |
Vestel Manisaspor-Trabzonspor :1
Galatasaray-Samsunspor :1 Ankaragücü-Diyarbakırspor :2 Sivasspor-Kayseri Erciyesspor:1 Malatyaspor-Gençlerbirliği :2 Gaziantepspor-Denizlispor :0 Konyaspor-Çaykur Rizespor :2 Beşiktaş-Ankaraspor :1 Kayserispor-Fenerbahçe:1 |
Vestel Manisaspor-Trabzonspor 0
Galatasaray-Samsunspor 1 Simdilik bu ikiyi yazayim aksama diyerleri gelecek.. :) |
[I][FONT="Georgia"]Ankaragücü-Diyarbakırspor 1
[COLOR="Red"]Sivasspor-Kayseri Erciyesspor 1[/COLOR] Malatyaspor-Gençlerbirliği 2 Gaziantepspor-Denizlispor 2 Konyaspor-Çaykur Rizespor 2 Beşiktaş-Ankaraspor 1 Kayserispor-Fenerbahçe 0[/FONT][/I] |
2 DE 2YİM BE BEN 1. OLACAM..BENİ KİMSE GEÇEMES
|
7 de 7 yaptım varmı bana yan bakan be kalan 2 maçıda bilirsem 9 da 9
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:45. |