![]() |
[size=6][color=blue][b]ve geldi cattı mac zamanı 8) 8) 8) alem taraftar ve takım görsün 8) 8) 8) 8) [/b][/color][/size]
|
KARDEŞ M.KÖY HALA BOŞ YA:(:(
|
sivasspor :1
bjk:2 |
[size=6][color=blue][b]bak simdi ben gideyim dolar oralar :lol: :lol: :lol: birazdan senin yanınada ugrarım isyerinde olursan... ordan ben baska biyere gececegim ve sonra stadaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size]
|
BENİM YANIMAMI 8O
|
[size=6][color=blue][b]evet ugrayacaktım ama simdi tel geldi ugrayamayacagım... macta gorusmek üzere... ben kapalıda olacagım :lol: [/b][/color][/size]
|
beşiktaş:0 sivasspor:2
|
Rıza Çalımbay, akşamki Sivasspor maçı kadrosuna şu oyuncularımızı aldı: Murat Şahin, Ramazan Kurşunlu, Emre Aşık, Fatih Sonkaya, Ahmet Yıldırım, İbrahim Toraman, Koray Avcı, Berkant Göktan, Tayfun Korkut, Ahmet Hassan, Daniel Pancu, Veysel Cihan ile PAF Takımı’ndan Sezer Sezgin, Adem Büyük, Ergin Aydın, Bahadır Sekizkardeş, Nail Tilbaç, Mehmet Sedef, İbrahim Kaş, Rıza Şen
|
[color=darkblue][size=6][b]GARDAŞLAR BEN ORDA OLACAM İNŞALLAH
SİTEMİZİN PANKARTIBENDE ONUDA GÖTÜRÜYORUM GELEN ARKADAŞLAR [url]WWW.SİVASSPOR.COM[/url] PANKARDININ YANINDA BULUŞALIM [/b][/size][/color] |
KAPALIDAMI OLACAK
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:25. |