![]() |
--->: SİVASSPOR/V.Manisaspor Maçı Tahmin ve Yorumları
çok sayın SİVASSPOR'lular
öncelikle yakşanlar SİVASIMIZIN bükünkü maçında yanlız bırakmayan SİVAS'daki yigido taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. benim tahminim SİVASSPORUMUZ : 2 ..........V.MANİSA : 0 SİVAS GOL ATIP GERİ ÇEKİLMESSE FARKDA ARTAR. ANKARADAKİ YALNIZ YİGİDO SİVASSPORUMUZA BAŞARILAR. |
[QUOTE=puar;160545]sivasım bu akşam manisayı yenerek yine kendini kanıtlayacak kamu oyunda sivas kaybeder bu macta diyenlerin yüzünü kara çıkartacak[/QUOTE]
demiştim vede oldu sivasım yenilsende yensende biz seni seviyoruzz |
[QUOTE=MOS-BY-58]Sivasspor: 0
V.Manisa: 2 (genelde tahminlerim tutmadigi icin umutluyum)[/QUOTE] tebrik ederim :) yine tuttu..!! sen hep Sivasspor yenilir de :) |
[QUOTE=birisi58;159572]alıcaz abi bu macı
banko Sivas 3 1[/QUOTE] banko dedıysek banko ne diosak o ;) ;) ;) bi golde artık olsun |
[QUOTE=GuNaY;159894][CENTER][B]İnşallah Bende maçta olacağım, Kendi Evimizdeki ilk Galibiyetimize Şahit olmak nasip olur :rolleyes: :rolleyes:
[img]http://www.resimload.com/141231/3X8_446.gif[/img] [COLOR="Red"]SİVASSPORUM: 3[/COLOR] [img]http://www.resimload.com/141231/z4l_449.gif[/img] v.manisa: 2[/B][/CENTER][/QUOTE] [B]Reklama gerek yok herşey ortada ;) [/B] |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;159560][COLOR="Red"][B]SELAM VE SAYGILAR BEN SKORDA YAZIYORUM SİVASSPOR - 3 - V.MANİSA - 1 - GOLLER BALİLİ - HAKKI - VE GÖKHAN
KIRMIZI BEYAZ EN BÜYÜK SİVAS [/B][/COLOR] [COLOR="red"][B]UMUTLAR BİTTİĞİ YERDE HAYAT BİTER BEN UMUT BİTİRENLERE SESLENİYORUM SİVASSPORUM İLKLERİ SEVER MANİSAYI DA YENER[/B][/COLOR] [COLOR="Navy"][B]ZARALIX1968""""""""""""""""""""RECEP YÜKSEL[/B][/COLOR][/QUOTE] [COLOR="Red"]umutlar bitmez işte sivassporum bu umutsuzlar unutmayın oynamadan yenilmek zayıfların işi bizler zoru severiz ve sevdik [/COLOR] [COLOR="Navy"][B] UMUT HAYATTIR UMUT YAŞAMDIR UMUT VARSA HEYACAN VARDIR TEŞEKÜRLER SİVASSPORUM SANA[/B][/COLOR] |
[QUOTE=GuNaY;160755][B]Reklama gerek yok herşey ortada ;) [/B][/QUOTE]
sende bilmişin bende tebrikler gardas :) |
[QUOTE=puar;160758]sende bilmişin bende tebrikler gardas :)[/QUOTE]
[B]Sağol gardasım senide tebrik ederim :D[/B] |
skor tahimden yazılı gunay benimki bunlar sivası ne sandıııı konuşssun bakalım sivas güçsüz sivas yenilir diyenler...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:28. |