SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   TRANSFER PAZARI ve ÖNERILERINIZ ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=964)

Bilmiyorum5 12.12.2006 15:26

--->: TRANSFER PAZARI ve ÖNERILERINIZ ?

SAVUNMANIN SAGINA KONYASPORDAN AYRILAN YASIN SUAN BOSTA VE COK KALITELI BIR OYUNCU , ORTASAHA SELCUK KIRALIK VE YA BONSERVISIYLE(FB DEKI), BU IKI OYUNCU ARTI IYI BIR YABANCI SIVASSPORA BASARI GETIRIR TABI SERVET SATILIRSA YERINE KALITELI BIR OYUNCU DAHA BULUNMALI

nejmi58 12.12.2006 16:18

en iyi transfer öncelikle elindeki oturmus kadroyu bozmamaktir. Gidecek oyuncularin yerine 2-3 kaliteli transferle bu yilda bu ligde kaliriz. Fazlasi hayal.

bycarizma2 12.12.2006 17:58

Kais ve Emrah Eren olabilir...[COLOR="Red"][/COLOR]

talha58 12.12.2006 18:13

[QUOTE=Bilmiyorum5;173797]SAVUNMANIN SAGINA KONYASPORDAN AYRILAN YASIN SUAN BOSTA VE COK KALITELI BIR OYUNCU , ORTASAHA SELCUK KIRALIK VE YA BONSERVISIYLE(FB DEKI), BU IKI OYUNCU ARTI IYI BIR YABANCI SIVASSPORA BASARI GETIRIR TABI SERVET SATILIRSA YERINE KALITELI BIR OYUNCU DAHA BULUNMALI[/QUOTE]

Yasin boşta değil arkadaşım. Ankaragücü ile anlaştı.

sivasli_boy 12.12.2006 18:35

-->: TRANSFER PAZARI ve ÖNERILERINIZ ?

kayseri erciyesspor timucin gibi bir futbolcu ile yollarini ayırdı bence bu kacılmaması gereken bir firsattır cunku timucin gercekten iyi bi futbolcu...

BAYPİPO 12.12.2006 22:46

[QUOTE=nejmi58;173806]en iyi transfer öncelikle elindeki oturmus kadroyu bozmamaktir. Gidecek oyuncularin yerine 2-3 kaliteli transferle bu yilda bu ligde kaliriz. Fazlasi hayal.[/QUOTE]

SANA AYNEN KATILIYORUM AMA TAKIMA FAYDASI OLMAYAN VE SEZON BAŞINDAN BERİ KULÜBEDE SEYİRCİ GİBİ OTURANLARIN GÖNDERİLMESİ LAZIM..

erol41 13.12.2006 08:02

Sivasspor Anderson ve Hakkı'yı erciyesspora vermemelidir, her takım kendini daha güçlü hale getirmeye çalışıyor Sivassporun en iyi iki oyuncusunu istiyor Sivasspor yönetimi İNŞALLAH bu futbolcuları başka bir takıma vermezler. Bence vermeleri büyük hata olur. Kadroyu muhafaza etmek en iyisi olur. Gereksiz oyuncu alınmamalıdır.

cebrail_58 13.12.2006 08:09

iyi şallah iyi bizim için yararlı olan futbolcuları alırız we serkan aykut timucin ömer rıza ali güneş olabilr we bnzerri ama çnce biza yarı olsun [COLOR="Red"][/COLOR]

yigido_bekir 13.12.2006 09:03

evet serkan aykut ve timuçin etkili transferler olabılır...

byCERAN58 13.12.2006 09:34

Carvalho,Ali Eren ve Hasan Yurt ile takımımızın yollarını ayırması yerinde bir karar... Bunlar ilave olarak Cem Karaca ve Gürol Azer düşünülüyormuş. Cem karaca ile yollarımızı ayırabiliriz ama Gürol Azer ile yolları ayırmak bana mantıklı gelmiyor. Gürol Azer'in ilerleyen zamanda takımımıza faydalı olacağına inanıyorum.

Hakkı vede Anderson'un satılması taraftarıyım. İkiside, ilk yarıda takımımıza hiçbir katkısı olmadı diyebilirim. Özellikle Hakkı'da bu sezon inanılmaz bir performans düşüklüğü var. tabii , iki maçta'da takımımızı 10 kişi bırakması ve puan alamamız ayrı bir konu .. Bu sezon için Hakkı ile bir defans bana hiç güven vermiyor. ne zaman ne yapacağı belli olmuyor ve çok hata yapmaya başladı.

Anderson ve Hakkı'yı Erciyese verip. Erciyes'den Timuçin vede Cenk İşler'i taransfer etmemiz daha mantıklı olur düşüncesi içerisindeyim...

Saygılarımla ..

Yiğiter 13.12.2006 12:06

bence vurduğunu kaleye sokan bir iki forvet alınlmalı m.yıldızla baliliyle bu iş olmuyorrrr

ceza_tolga_rep 13.12.2006 14:58

ANGOLALI ZE KALENGA BENCE.SAĞ KANADIN TOZUNU ALIR MUSA KUŞU KUŞ GİBİ YAPAR.SÜPER OYUNCU.
ZE KALENGAA.ANGOLALI...

Murad_Kelleci58 13.12.2006 15:53

Transfer dönemi gelince herkes kendi görüşünü söylüyor..Kimi gerçekci kimi ise hayalci... Sivasspor hangi ligde olursa olsun.. Hayalcilik ön planda..Birde bu ara dönem transferlerinde Sivasspor'un pek yüzü gülmemiştir. Ve de hep başarısız transferlerle karşı karşıya kalmışızdır..
Gündemden yola çıkarsak; eldeki mevcut kadroyu öncelikle muhafaza etmemiz en akıllıca transfer olacaktır..Hakkı ve Andersson'dan daha iyisini alabilecek ne paramız nede zamanımız var.. Gidenler için %100 doğru diye görüyorum. Gönderilmesi düşünülen Cem Karaca onada okey.. Ama Gürol Azer'i alırken harcanılan emeği ve zamanı göndermekte aceleci davranarak silmemeliyiz. Gürol için sezon sonu beklenilmeli.. Ayrıca kadroda olduğu süre içerisinde hiç bir teknik adamın buna Bülent UYGUN'da dahil planlarında ve kadrosunda düşünmediği Ertuğrul, Fatih Tutar gibi isimlerinde önlerinin açılması adına kiralık formülle kadro şişkinliğini ortadan kaldırılması mümkün gözüküyor.
Alınması gereken oyuncu varsa; öncelikle Servet'in de heran gidebileceğini düşünürsek, kaliteli bir yabancı stoper mutlaka ama mutlaka alınmalı.. Sağ kanada Beşiktaş'tan ayrılma eşiğinde olan Ali GÜNEŞ düşünülebilir.. Tabiki şartlar çerçevesinde..Birde çok iyi bir ön liberoya ihtiyacımız var.. 2- yada 3 tane nokta transfer yaparsak en azından gelecek sezonda da Sivasspor'un önü açık diye düşünüyorum.. Son sözüm en iyi transfer bence altyapıya gereken önemin verilerek ordan Türk Futbol vitrinine yeni yetenekleri sunmakla olacaktır diye düşünüyorum.. SÜPER LİG'de kalıcı bir SİVASSPOR için ... Tüm site sakinlerine saygılar.. :))

neyse ne 25.12.2006 14:56

FAZLA FUTBOLCUYA GEREK YOK ORATASAHA CEYHUN
,FORVETE SİNAN KALOĞLU,SÜPER OLUR

1967_CLUB_BOZ 25.12.2006 15:04

[B][COLOR="Blue"]EVET TRANSFER BİRAZ DAHA ARTIRIABİLİNİR
BUDA SİVASSPORUMUZA LAİK OLAN GELSİN[/COLOR][/B]

ulaşlı yiğido58 25.12.2006 16:28

ze kalenga hasan kabze ferhat mehmet topal

ulaşlı yiğido58 25.12.2006 16:31

gökhan bozkaya anderson gitmeli

Bilmiyorum5 25.12.2006 17:12

MANISASPOR ZELENKA JOHANNA YI BONSERVISINI ELINE VERDI KONYA SPOR YASINI YINE AYNI SEKILDE BONSERVISINI ELINE VERDI BU OYUNCULAR HEM KALITELI HEMDE SIVASSPORUMUZA YAKISIR DIYE DUSUNUYORUM AYRICA BJK NIN GOZDEN CIKARDIGI ALI GUNES KESINLIKLE ALINMALI

kongre 12.01.2007 17:51

Büyük revizyon

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]Kırmızı-beyazlı kulübün Yönetim Kurulu, tecrübeli orta saha oyuncusu Hakan Bayraktar'ın Türk Telekom Lig A ekiplerinden Malatyaspor'a gönderilmesini kararlaştırdı.

Fenerbahçe ve Gaziantepspor'da forma giydikten sonra geçen sezon Sivasspor'a transfer olan Hakan Bayraktar'ın, ligin ikinci yarısından itibaren Malatyaspor'un formasını giyeceği belirtildi.

Bu arada, bu sezon lig maçlarında fazla şans bulamayan orta saha oyuncusu Ertuğrul Arslan'ın Türk Telekom Lig A ekiplerinden Elazığspor'a, genç golcü Fatih Tutar'ın ise Lig B takımlarından Fatih Karagümrükspor'a sezon sonuna kadar kiralık verildiği belirtildi. [/COLOR][/FONT][/I][/B][/COLOR][/FONT]

Aturan_58 12.01.2007 18:06

SON DAKİKA

Sivassporda forma giyen futbulcularımızdan

Hakan BAYRAKTAR : MALATYASPOR A VERİLMİŞTİR.
Ertugrul ARSLAN : ELAZIGSPORA 1 YILLIĞINA KİRALANMIŞTIR.
Fatih TUTAR : FATİHKARAGÜMRÜK KLUBUNE 1 YILLIĞINA KİRAYA VERİLMİŞTİR.

talha58 12.01.2007 18:37

--->: SON DAKİKA

[QUOTE=Aturan_58;180963]Sivassporda forma giyen futbulcularımızdan

Hakan BAYRAKTAR : MALATYASPOR A VERİLMİŞTİR.
Ertugrul ARSLAN : ELAZIGSPORA 1 YILLIĞINA KİRALANMIŞTIR.
Fatih TUTAR : FATİHKARAGÜMRÜK KLUBUNE 1 YILLIĞINA KİRAYA VERİLMİŞTİR.[/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]
Ertuğrul 1 yıl değil, sezon sonuna kadardır. Çünkü sözleşmesi sezon sonu bitiyor. İnşallah orda da tekrar başarılı olur. Ben şahsen Ertuğrul için üzüldüm. Ama mutlaka Ertuğrul'un sözleşmesi yenilenmeli sezon sonu tekrar takıma dönmeli. Carvalho, Hakan Bayraktar ve Ertuğrul gidince mutlaka orta sahaya bir adam almamız şart oldu. Bu arada Galatasaray denediği gurbetçi Bilaz Aziz'i göndermiş. Bence bize çok faydalı olabilir. İzlediğim kadarıyla yetenekli bir oyuncu. [/COLOR][/B]

buloca021 12.01.2007 18:59

ben anlamıs degılım transfer yapmıyorsun ertugrul arslanı hakan bayraktarı gonderıyosun..wallahı ben bısey anlamıyorum gıdısatımız gıdısat degıl allah yardım etsın

muslu9 12.01.2007 19:59

BEnce sivasspor semih şentürk,yordanov,yusuf,bilal,ferhat oyuncuları alsın

hakandemirezen 12.01.2007 20:21

Bülent hocayla yükselişe gecen takımımız her ne olursa olsun kadro yetersizliği içinde bence futbolcu almadan futbolcu göndermek ne kadar doğru şuan için bunu kestirmek zor olsa gerek.2 yarıda herşey çok daha farklı olacak ligin dibindeki takımlar daha çok caab gösterecek ve bu lig çok çetin gececek görünen bu o yüzden sivasımıza bana kalırsa orta sahada yüksek mücadele gücü olan bir ortasaha ve bir santrofora ihtiyac var diye düşünüyorum.

Sempatik_58 26.01.2007 16:31

Sivasspor'un Bu Seneki Transferlerinde Sizce Kim Olmamalıydı ?

[B][B][CENTER][COLOR="Red"][EMAIL="hipap_imam@hotmail.com"]hipap_imam@hotmail.com[/EMAIL][/COLOR][/CENTER][/B][/B][FONT="Times New Roman"]Bana kalsa bu sene iyi transferler oldu ama bence forvet bölümüne iyi bir oyuncu alınabirdi Sivasspor sadece defans bölümüne agırlık veren bir futbol oynuyor bunu degiştirmesi lazım forvet ve orta sahayada biraz yeni yıldızlar transfer etmesi lazımdı ... sizce ???[/FONT]

ersinersin 26.01.2007 16:43

--->: Sivasspor'un Bu Seneki Transferlerinde Sizce Kim Olmamalıydı ?

bencede bir forvet almalıydı saten aldılar bulgar ıvan'ı çok yerinde bir transferdi bence bu transfer

Bilmiyorum5 28.01.2007 23:28

Yabancı futbolcuyla görüşülüyor

sivasspor bulgar ıvan dan sonra yeni bir yabancı futbolcu transferı ıcın calısmalarını surduruyor.Kırmızı beyazlı takımın ısmı sır gıbı gızlı tutulan bır ortasaha oyuncusuyla anlasmak uzere oldugu 700 bın euro ısteyen bu oyuncunun bonservısının dusmesının beklendıgı belırtıldı ilerleyen gunlerde bu oyuncuyla anlasma saglanacagı gelen haberler arasında bu arada balılı avukatı aracılıgıyla 2 yıllık sozlesmeye noter huzurunda ımza atmıstı camıamıza hayırlı ugurlu olsun en buyuk transfer balılıyı elde tutmaktır dıye dusunuyorum

kaynak:hurdogan.com

üKa 28.01.2007 23:32

--->: Yabancı futbolcuyla görüşülüyor

abi brezilyalı bir oyuncu alacaz sanırım iş bitti dedi yunan kanalı ama tam net değil sonuç.bildiniz üzere yunanlar bizim haberleri yayınlıyorlar.ligimizi gösterdikleri için onlar içinde önemli türkiye ligi.çünkü yayın yapıyorlar.benim duyduğum brezilyalı almak istiyormusuz sanırım...

ceza_tolga_rep 28.01.2007 23:42

-->: Yabancı futbolcuyla görüşülüyor

inşallah bi oyuncu daha alırız?2 gün kaldı transferlerin sonlanmasına?bana göre defans almalıyız?çünkü servet gidecek seneye ve bi defans alıp,takıma monte etmek lazım?orta sahada zaten woter var yani?bana göre gerek yok ama olursada yok demeyiz zaten????????

Engin58 29.01.2007 07:29

--->: Yabancı futbolcuyla görüşülüyor

[B][COLOR="DarkRed"]insallah hayirlisi olsun bir futbolcu daha alirsak iyi olur,Hayirli olsun.Saygilarim ile...[/COLOR][/B]

svs_çapkın_58 05.02.2007 18:35

fenerden kerim için bir başvurun kerim sivassımızda başarılı olur diyorum
kadromuz çok ii yabancı takımlardaki genç oyuncular araştırılırsa çok ii olur genç oyuculara ihtiyacımz varrrrrrrrrrrr
en ii transferler olması dileğiyle
BAŞARILAR
ANKARADAN ÇILGIN SİVASLI

svs_çapkın_58 08.02.2007 10:15

sezon sonunda reading de oynayan bir golcü oyuncu var adı:lito ilgilenirseniz sivasa çok ii olur...

alemdar_58_58 19.04.2007 15:08

FORVET GEREKLİMİ ?

SİVASSPOR YENİ SEZON İÇİN YAPTIGI TRANSFER ARAYISLARI İÇİN FORVET ALMALIMI...FORVET YETERLİMİ YOKSA GEREK YOKMU

corners19 19.04.2007 15:58

--->: FORVER GEREKLİMİ

bence yeterli cvetkov balili hilmi ve mehmet cvetkov mehmet balili önümüzdeki sezon gol yükümüzü çeker

sandal5877 19.04.2007 16:37

evet yeter ama cvetkov ve hilmiyi göremedik nasıllar
cok iyi 10 numara lazım bize. servetin yerine 1kişi, iyi bitanede kaleci alına bilir
ileriye yönelik 1de sag açık bülent hoca zaten
eksikleri biliyo. saygılar

sinan-58 19.04.2007 17:29

-->: FORVER GEREKLİMİ

yasır ın yerine orta saha servetin yerine defans musanın yerine sağ açık lazım

Del Piero 19.04.2007 17:35

eğer bu takımı bozmazlar ise servetin yerine onun gibi bir stoper ve takımda abilik yapacak birisi vee sağ açık olursa yeterlidir bence forvete gerenk yok yani

nicholas58 19.04.2007 17:43

KESİNLİKLE FORVET GEREKLİ.ÇÜNKÜ YENİ Bİ FORVET DEMEK FORVET MEVKİİ İÇİN YENİ Bİ HEYECAN VE FORMA SAVAŞI DEMEKTİR.EĞER FORVET ALINMAZ İSE BALİL VE MEHMET NASIL OLSA FORMAMIZ GARANTİ GÖZÜYLE BAKAR VE PERFORMANS SORUNU MEYDANA GELİRRRR.ONUN İÇİN FORVET ŞART

zaralım 58 19.04.2007 17:49

bize kaleci dahil 4 mevkiye transfer lazım.eğer hedefimiz büyük se yani uefa veya inter toto ise transfer şart kadro bakımından ne kadar zengin olursak o kadar avantaja sahip oluruz

hasantuan 19.04.2007 18:18

-->: FORVER GEREKLİMİ

bizim acilen bir 10 numaraya ihtiyacımız var. ayağında top tutan takımı atağa kaldıracak bir adam mutlaka alınmalı. bununla beraer servetin yerinede bir savunmacı ve en son alarakta iyi bir kaleciyle müthiş işler yaparız kardeşler....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:04.