SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Serbest Kürsü (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8856)

konya58 28.04.2008 21:56

--->: 12 nci Dev Adam ve Centilmen Yiğidolar !..

BENCE DEĞERLENDİRİN YİGİDOLAR AVATAR VEYA İMZA RESMİ HESABI

GLoBe-Y-Gençlik 29.04.2008 13:11

Dj VaRmı

Arkadaslar Sıtemızde Dj Olan Arkadaslar Varmı Sivassporun Remıxlerını Beklıyoruz Sımdıden Emegı Gecen Herkeze Tskler

buca5835 29.04.2008 14:38

UYUYAN TARAFTAR ISTEMIYORUZ...

UYUYAN TARAFTAR BIZANSIN BORAZANLIGINI YAPAN TARAFTAR ISTEMIYORUZ...BU KADAR PUAN ALAMAMIZA RAGMEN SES GETIREMEYEN BI TARAFTAR HERALDE TURKIYEDE YOKTUR...IZMIRDE MILLETE ALAY KONUSU OLDUK...AMATORDEKI GOZTEPE BILE DAHA COK SES GETIRIYOR VAALLAAA....

HaSiVasLıM58 29.04.2008 19:29

Abdüllatif Şener Kafaları Karıştırdı!

[FONT="Arial"][B]Abdüllatif Şener, memleketi Sivas'ta büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Yüzlerce araçtan oluşan konvoyla, şehir merkezinde tur atan Şener kafaları karıştırdı

Devlet eski Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener siyasete ara verdiği dönemden sonra ilk kez geldiği memleketi Sivas'ta büyük bir coşkuyla karşılandı. Şener'i karşılama üzere yüzlerce araçlık bir konvoy yapıldı. Önüne kırmızı halılar serildi.

TOBB Ekonomi ve
Teknoloji Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Abdullatif Şener, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın davetlisi olarak bugün memleketi Sivas'a geldi. Bölge Trafik Şubesi önünde davul- zurna ve kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından çiçeklerle karşılanan Şener, kendisini bekleyenlerle uzun süre tek tek tokalaştı. Bir grup Sivasspor taraftarı da Şener'i 'Sivas senile gurur duyuyor' sloganıyla karşıladı.

Yüzlerce araçtan oluşan konvoyla şehir merkezinde tur atan Şener, daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası'na geçti. Şener, TSO'ya gelişinde ise kırmızı halı serilerek karşılandı. Şener gelmeden önce görevliler halıyı temizledi. TSO'da basın toplantısı düzenleyen Şener, Sivas'a 265 günlük bir aradan sonra yeniden geldiği ve hemşerileri ile buluştuğu için mutlu olduğunu belirterek, kendi iradesi ile milletvekilliğinden uzak kaldığı dönemde, memleket meselelerine uzak kalamadığını söyledi. Bu dönemde siyaset ve ekonomi konularında açıklama yaptığını belirten Şener, “Bundan sonra da siyaset ve ekonomi ile ilgili konularda konuşmaya devam edeceğim” dedi.
AKP'nin MKYK toplantısına katılması konusunu da değerlendiren Şener,şunları söyledi:

“Ben orada bulunan arkadaşlarımla sık sık görüşmeleri zaten yapıyordum. Buradaki konuşmalarımız ve benim Başbakan Erdoğan'ı kapatma süreci ile ilgili daha önce uyardığım şeklindeki haberler basına benim dışımda birileri tarafından yansıtıldı. Ancak doğru olmayan yönler vardı. Ben bu düşüncelerimi 9 ay önce değil 2 yıl önce Başbakan'a aktarmıştım. Bu bir bilgi aktarımıdır ve benim de bana ulaşan bilgileri o dönemde Genel Başkan ve Başbakan'a iletmem gayet doğaldır.”

Parti kapatmalarına karşı olduğunu belirten Şener, başka bir siyasi oluşum ile ilgili sorulara ise “Benim şu andaki siyasi kimliğim zaten belli. Türkiye'de insanlar siyaset konusunda arayış içerisinde olabilirler. Bu da gayet normaldir” diye konuştu. Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısı'na da katılan Şener, vergi rekortmenlerine de ödül verdi. [/B][/FONT]

[FONT="Arial Black"][B][COLOR="DarkRed"]Ve Uğur Dündar'ın bir sorusu üzerine Toplumlar isterse siyaset yapmamızı elbetteki olumlu bakar ve neden olmasın diye cevap verdi Sn Şener Dündar'a..[/COLOR][/B][/FONT]

sinan-58 29.04.2008 19:47

-->: Abdüllatif Şener Kafaları Karıştırdı!

inş. doner sivassporumuzu çok iyi destekliyordu

şafak58_35 29.04.2008 20:08

--->: Abdüllatif Şener Kafaları Karıştırdı!

moralim bozuk ondanmıdır bilmiyom ama ben bişey analamadım ya anlayan varsa özetle sölesin

sinan-58 29.04.2008 20:08

sivas halkı inanmıyor

Sivas halkı inanmıyor

SİVASSPOR'un başarılı sol kanat oyuncusu Hayrettin Yerlikaya, G.Saray- F.Bahçe karşılaşmasından istemedikleri bir sonuç çıktığını söyledi. Galatasaray'ın bu sonucun ardından Sivas'a biraz daha rahat geleceğini ifade eden Yerlikaya, ''Beraberlik dahi onlara yetiyor, ama biz ne yapıp edip G.Saray'ı yeneceğiz" dedi. SİVAS halkının şampiyon olacaklarına
inanmadığını belirten Yerlikaya, ''Bu bir gerçek. Ne kadar inanıyor desek de bu görünen bir gerçek. Sivaslı olduğum için bazı şeyleri daha iyi görüyorum. Kimse inanmıyor bize. Ama onlar inanmasın fark etmez, biz kendimiz inanıyoruz. İnşallah bunu başarırız" ifadesini kullandı.

alıntı:pasfotomaç

merkez_emre 29.04.2008 20:09

[B]ne varsa onda var zaten gonderdıgımız vekıllerın hepsnı goruyoruz...
dıkımevı---dmo---sonrası ????[/B]

sivasli215 29.04.2008 20:14

sivasımızın yetiştirdiği usta siyasetçilerden abdüllatif şener,tekrar aktif siyasete dönecek gibi gözüküyor
benim görüşüm,geç bile kaldığı yönünde,sivasımız ve sivassporumuz üzerinde büyük emekleri var
kendisine ve sivasımıza hayırlı olsun....

burak_baykal 29.04.2008 22:29

KAĞITHANEDEN YÖNETİME VE BÜLENT HOCAYA !!!!!!!!!!!

[COLOR="Red"][B]ARTIK SİVASSPORUN BÜYÜKLERLE OYNANAN MAÇLARI YENİLİR EZBERİNDEN USANDIK.SİVASSPORLU FUTBOLCULARIMIZ NE KADAR MAÇDA GALİBİYET ALDIYSA NİYE GS MAÇINI ALMASIN.KASIMPAŞA NASIL YENDİ BÜYÜK TAKIMI SİVASIN NEYİ EKSİK BEN BU YAZIYI YAZARKEN NİYE KALDIRILIYOR? NİYE SİVASSPOR YENMESİN.NEYİ VAR SİVASIN HER ZAMAN AYNI OYUNLAR OYNANIYOR.SİVAS BÜYÜKLE MAÇ YAPTIN MI YENİLİYOR DİĞER TAKIMLAR YAPTIN MI BÜYÜKLERİ YENİYOR.ARTIK SİVASSPORUN BÜYÜKLERE KARŞI JEST YAPMASINI BIRAKSIN ARTIK.HER BÜYÜK MAÇLARDA YENİLGİLERİ UNUTSUN.BUNDAN SONRA GALİBİYETE ŞARTLANSIN.SİVAS HALKIDA BUNA KARŞI İNŞALLAH BU KONU GEREKEN YERLERE ULAŞIR ONA GÖRE BU HAFTA SONU OYNANAN MAÇA BİR DEĞİŞİKLİK OLUR.SİVASSPORUMA BAŞARILAR DİLERİM.

BU MAÇI LÜFEN SİVASSPOR AŞKI TARAFTARLAR İÇİN SİVASSPOR STADINI DOLDURACAK SİVASLI TARAFTARLAR İÇİN BU MAÇI ALIN LÜTFEN ARTIK YETER SİVASIN BÜYÜKLERE OYNADIĞI YENİLGİLERİ BU MAÇDA SON BULSUN TARAFTARLAR MUTLU OLSU.YİĞİDOMUN YOLU AÇIK OLSUN.

LÜTFEN BU MAÇI SİVASSPOR ALSIN.SAKIN BU MAÇI VERMEYİN.[/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:15.