![]() |
--->: stadyum inşaatı(02.08.07)
yiğidolara hayırlı olur
inşallah |
Bende antalyadan dört gözle bekliyordum böyle bi haber sen yapmışın sağolasın ama çook geç kalmışlar daha bitirememişler. Ben sivasa gittim geldim 1 ay önce burda toki 4 tane bina dikmiş bizimkilerin daha hızlı olması lazım :D Bu fotoları çeken maşallah tam fotoshopcuymuş bea :)
|
stadının resimleri çok güzel yigiter187 çok sağol stadın diğer bölümlerinide kapatsalar mesela kalearkası diğer taraftaki maraton
|
kerdeş eline ve yüreğine sağlık reimler çok güzel
|
-->: stadyum inşaatı(02.08.07)
kale arkalarını neden kapatmıyorlarki
|
cok ıyı olacak
eskı kapalı cok komık yaa sıvasımıza yakısmıyor. bu zamana kadar yaptırmayanlar utansın.... |
hayirli olsun
insallah hemen biter |
--->: -->: stadyum inşaatı(02.08.07)
[QUOTE=yigiter187;232832]İNŞALLAH ŞEHİR VE YURT DIŞINDAKİ HEMŞEHRİLERİMİN MERAKINI AZ DA OLSA GİDERMİŞİMDİR...İNSHA ALLAH..[/QUOTE]
ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM... HEMDE NASIL HOŞUMA GİTTİ. BAYAĞI MERAK EDİYORDUM. GEÇEN AY SİVAS'A 2 GÜNLÜĞÜNE GİTTİM AMA MAALESEF 4 EYLÜL MABEDİNE UĞRAMAK KISMET OLMADI. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAYENDE GÖRMÜŞ OLDUM. AMA ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ ESKİ KAPALININ ÜSTÜ ACİLEN VE KALE ARKALARIDA BU SİSTEMLE KAPATILIP STAD DIŞI ÇEVRE DÜZENLEMESİ DE YAPILSA BİZE 8-10 YIL DAHA YETER BU STAD. |
[B][COLOR="Navy"]KARDES ELLERINE SAGLIK COK GÜZEL OLMUS.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
resimler süper elllerinize sağlık...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:58. |