![]() |
--->: Heerenveen-Sivasspor Tahmin ve Yorumlar
ARKADAŞLAR ALMANCA BİLMEM AMA HEERENVEEN'İN SİTESİNDE MAÇLA İLGİLİ BİLGİLERDE GOLLERİ ATANLARI ŞÖYLE YAZIYOR.
HEERENVEEN : 3 - 3 : SİVASSPOR GOLLER : (Dk.20 (p)-26-66 Cvetkov (3)--- Dk.81 Nadat Roy Beerens,Dk.82 Geert Arend Roorda,Dk.88 Garcia Garcia) YANLIŞ ANLAYIP, YANLIŞ AKTARDIYSAM FLEMENKÇE (VEYA ALMANCA) BİLENLER LÜTFEN DÜZELTSİN... . |
sivasım yener
her sartta galıbılyet |
[QUOTE=izmirliyigido;230740]ARKADAŞLAR ALMANCA BİLMEM AMA HEERENVEEN'İN SİTESİNDE MAÇLA İLGİLİ BİLGİLERDE GOLLERİ ATANLARI ŞÖYLE YAZIYOR.
HEERENVEEN : 3 - 3 : SİVASSPOR GOLLER : (Dk.20 (p)-26-66 Cvetkov (3)--- Dk.81 Nadat Roy Beerens,Dk.82 Geert Arend Roorda,Dk.88 Garcia Garcia) YANLIŞ ANLAYIP, YANLIŞ AKTARDIYSAM FLEMENKÇE (VEYA ALMANCA) BİLENLER LÜTFEN DÜZELTSİN... .[/QUOTE] Gollerin ikisini Cetkov birini Balili atti,ben maci izledim,ucunude Cetkov atmadi,ilk iki Cetkov ucuncu gol Balili |
-->: Heerenveen-Sivasspor Tahmin ve Yorumlar
KAÇ KAÇ BİTTİ BİLENİNİZ VARMI..........
|
-->: Heerenveen-Sivasspor Tahmin ve Yorumlar
GÜZEL SONUYÇ VALLA HELAL OLSUN ÇOĞUNLIK BİLMİŞ BERABERLİĞİ TBR
|
Heerenveen-Sivasspor sonucunu bilen varmı???
|
3-3 biter bence 2 gol mehmet yıldız 1 gol balili
|
[QUOTE=Yigido58_NL;230794]Gollerin ikisini Cetkov birini Balili atti,ben maci izledim,ucunude Cetkov atmadi,ilk iki Cetkov ucuncu gol Balili[/QUOTE]
Haklısın galiba kardeşim.. Ben o sitede yanlış okudum galiba. Cvetkov 2 gol atmış. . |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:42. |