![]() |
-->: --->: SİVASSPOR:1 GB.OFTAŞ:0
[QUOTE=sivaslı yıldız;250112]Ben Mehmet Yıldız'ın nasıl oynadığını merak ediyorum.. Etkilemiş mi transfer konuları.. :confused:[/QUOTE]
GÜZEL OYNADI DENİLEMEZ HİÇ KOŞMADI BİLE |
-->: SİVASSPOR:1 GB.OFTAŞ:0
TAKIM OLARAKTA GÜZEL OYNAYAMADIK 2.YARI RESMEN ÇÖKMÜŞTÜK OFTAŞ BULUKLARINI DEĞERLENDİREMEDİ TABİ BİZDE AYNEN ÇOK GOL KAÇTI ÇOK GOL KAÇIRDILAR DÜN BEN 3 PUANDAN HİÇ TAT ALAMADIM ŞAHSEN BİRAZ DAHA DİKKAT ETMEK LAZIM BENCE
|
--->: SİVASSPOR:1 GB.OFTAŞ:0
[B][COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]'u bu galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını bekliyoruz...
Her zaman yanındayız [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR][/B] |
bence sivasspor çok başarılı eğer evinde genelde 3 puanla ayrılırsak deplasmanlardada dikkatli oynarsak neden uefa kupasına gitmeyelim.ayrıca mehmet yıldız ben satılmamalı.ayrıca takıma takviye yapılmalı.pek fazla işe yaramayan yabancı futtbolcu yerine altyapı bence daha önemli en büyük sivasspor...
|
aslanlarim benim bee yigidolurum helal olsun be size kim tutar sizi busene sampiyonluk adayiz. Bekle bizi Sampiyonlar Ligi veya uefa kupasi.
|
arkadaşlar resimlerden ve lig tv deki murat ın golunu izlerken gördügüm kadarıyla stadda büyük boşluklar varmış yazık sivas 15000 kişilik stadını dolduramıyor çok yazık komşumuz kayseri 50bin kişilik stad inşa ediyor. biz 15 bin kişilik stadı dolduramıyoruz anlaşılan sivaslı futbola süper lige doymuş.
|
[QUOTE=ertor58;250230]arkadaşlar resimlerden ve lig tv deki murat ın golunu izlerken gördügüm kadarıyla stadda büyük boşluklar varmış yazık sivas 15000 kişilik stadını dolduramıyor çok yazık komşumuz kayseri 50bin kişilik stad inşa ediyor. biz 15 bin kişilik stadı dolduramıyoruz anlaşılan sivaslı futbola süper lige doymuş.[/QUOTE]
[B]Evet maalesef durum o şekildeydi. Maraton tribünü tamamiyle dolu, kapalı %90 dolu, kale arkalarının durumu ise içler acısıydı. İki kale arkasının toplam seyirci sayısı bir tanesinin yarısını ancak doldurabilecek sayıda idi :( Bana göre maçın adamları, kritik mudahale ve attığı gol ile Murat Sözgelmez, sahanın heryerindeki mücadelesi ile Devran, ikinci yarıdaki yerinde kurtarışlarıyla Petkoviç. Petkoviç'in maçta çok iyi olmasıda bizim özellikle ikinci yarıda çok pasif olmamızdan kaynaklanıyor....[/B] |
-->: SİVASSPOR:1 GB.OFTAŞ:0
süper ligde izlediğim en kötü sivassporu izledim.. buna rağmen kazanabiliyorsak büyük takımız vesselam :) bu arada oftaşıda tebrik etmek lazım.. bizden daha iyi oynadılar.. muratın golü hızır gibi yetişti o gol olmasa biz bu maçta mümkün değil gol atamazdık..
|
-->: --->: SİVASSPOR:1 GB.OFTAŞ:0
[QUOTE=ertor58;250230]arkadaşlar resimlerden ve lig tv deki murat ın golunu izlerken gördügüm kadarıyla stadda büyük boşluklar varmış yazık sivas 15000 kişilik stadını dolduramıyor çok yazık komşumuz kayseri 50bin kişilik stad inşa ediyor. biz 15 bin kişilik stadı dolduramıyoruz anlaşılan sivaslı futbola süper lige doymuş.[/QUOTE]
kayseri dolduramıyor ki şuan ki stadını bile....ayrıca o stat 30 bin kişilik...ve onu dolduramayacakalrına emin olabilirsin..üstelik 800.000 nüfusa rağmen..biz oranlarsak daha çok gidiyoruz maça.. |
iyi yendik ama dimi arkadaşlar süper değilmidik.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:27. |