![]() |
--->: SS.com 3. İftar Buluşması
[B]İftarımıza şu ana kadarki katılım listesi
sivaslıavukat GuNaY Recep_Yuksel ErdalGuler hakandemirezen albina58 puar nazimgulturk aliizzetbegovic hectortruva mustafa kahya agcalli çılgın-sedat Yigidomustafa58 sivistar (+25 kişi) fatih_5834 engin78 paradoks (+1 kişi) alimuharrem58 impo hafikliyiğido58 samiyusuf58 karakule58 alperen058 Kayserili Arkadaşlar Şu andaki sayımız 50 kişi geçti, Kayserili arkadaşların tam sayısını henüz öğrenemedik.[/B] |
-->: SS.com 3. İftar Buluşması
halayda çekecekmiyiz yemekden sonra
yediklerimizde erimniş olur |
gunay abı benı yaz kesın gelıyorum
|
[COLOR="Red"]İNŞAALLAH YANIMA BİR ARKADAŞ BULABİLİRSEM GELECEĞİM KESİNLEŞİNCE BAŞVURACAĞIM ÇOK GÜZEL BİR ORGANİZASYON
[url]http://s4.gladiatus.net/game/c.php?uid=24279[/url] [/COLOR] |
[B][U][I]İftarımıza şu ana kadarki katılım listesi:[/I][/U]
sivaslıavukat GuNaY (+2) Recep_Yuksel ErdalGuler hakandemirezen albina58 puar nazimgulturk aliizzetbegovic hectortruva mustafa kahya agcalli çılgın-sedat Yigidomustafa58 sivistar (+25 kişi) fatih_5834 engin78 paradoks (+1 kişi) alimuharrem58 impo hafikliyiğido58 samiyusuf58 karakule58 alperen058 bykim alkanmustafa (?) Kayserili Arkadaşlar Şu andaki sayımız 50 kişi geçti, Kayserili arkadaşların tam sayısını henüz öğrenemedik.[/B] |
-->: SS.com 3. İftar Buluşması
GÜnay kardeşim listenin birinde ismimi gördüm daha sonra listelerde ismimi göremedim kambersiz düğün olurmu elbetteki bende geleceğim herkes kalkıp bilmem nerden geliyorda ben mahallemdeki iftar yemeğinemi katılmazmıyım önce ben geleceğim lütfen benide listenize kayıt ediniz
|
--->: -->: SS.com 3. İftar Buluşması
[QUOTE=altuntas58;254399]GÜnay kardeşim listenin birinde ismimi gördüm daha sonra listelerde ismimi göremedim kambersiz düğün olurmu elbetteki bende geleceğim herkes kalkıp bilmem nerden geliyorda ben mahallemdeki iftar yemeğinemi katılmazmıyım önce ben geleceğim lütfen benide listenize kayıt ediniz[/QUOTE]
[B]Abicim galiba bir yanlışlık oldu özür dilerim ben hemen yenileyerek ekliyorum foruma...[/B] |
[B][U][I]İftarımıza şu ana kadarki katılım listesi:[/I][/U]
sivaslıavukat GuNaY (+2) Recep_Yuksel ErdalGuler hakandemirezen albina58 puar nazimgulturk aliizzetbegovic hectortruva mustafa kahya agcalli çılgın-sedat altuntas58 Yigidomustafa58 sivistar (+25 kişi) fatih_5834 engin78 paradoks (+1 kişi) alimuharrem58 impo hafikliyiğido58 samiyusuf58 HAKANCİCEKLİ karakule58 alperen058 bykim alkanmustafa (?) Kayserili Arkadaşlar Şu andaki sayımız 50 kişi geçti, Kayserili arkadaşların tam sayısını henüz öğrenemedik.[/B] |
ben geleilirim hersey babama bağlı :D
|
-->: --->: SS.com 3. İftar Buluşması
[QUOTE=GuNaY;254425][B][U][I]İftarımıza şu ana kadarki katılım listesi:[/I][/U]
sivaslıavukat GuNaY (+2) Recep_Yuksel ErdalGuler hakandemirezen albina58 puar nazimgulturk aliizzetbegovic hectortruva mustafa kahya agcalli çılgın-sedat altuntas58 Yigidomustafa58 sivistar (+25 kişi) fatih_5834 engin78 paradoks (+1 kişi) alimuharrem58 impo hafikliyiğido58 samiyusuf58 HAKANCİCEKLİ karakule58 alperen058 bykim alkanmustafa (?) Kayserili Arkadaşlar Şu andaki sayımız 50 kişi geçti, Kayserili arkadaşların tam sayısını henüz öğrenemedik.[/B][/QUOTE] Gelim mi, gelmim mi ? :D Insallah ilgi gösterilir bu bulusmaya, gönül gelmek isterdi emme, siz orda ben burda olmuyo niyeyse :D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:32. |