SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti: 7Ekim Pazar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13159)

basayev58 04.10.2007 15:58

--->: Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti: 7Ekim

tüm yiğido gardaşlarıma Selamlar,
yoğun iş temposu yüzünden foruma nadir girebiliyorum.Bir dokuz Eylül üni.mezunu olarak yiğido kardeşimin böyle bir organizasyon düzenlemesine çok sevindim.sene 2001 Sivasspor yıllar sonra İzmir'e geliyor ALtay maçı var,bende kuzenimle hazırlık okuyorum dokuzçeşmelerde.dayım o zaman Sivassporda yönetici,almışız afişleri üniversite bulduğumuz her boşluğa her panoya asmışız,HAydi Yiğidolar maça yazıyordu afişlerde.Bide İzmirli yiğido abimiz hatırlar, 2 araçlık konvoy yapmıştık şampiyon olduğumuz sene,Karşıyakada turlamıştık.Şimdi organize olma anlamında daha iyi işler başarma zamanı...Şuanda Ispartada teftişteyim ve haftasonunda İzmir planım olmamasına rağmen gelmek için elimden geleni yapacağımdan emin olun.
Kolay gelsin.

izmirliyigido 04.10.2007 16:11

[QUOTE=basayev58;257403]tüm yiğido gardaşlarıma Selamlar,
yoğun iş temposu yüzünden foruma nadir girebiliyorum.Bir dokuz Eylül üni.mezunu olarak yiğido kardeşimin böyle bir organizasyon düzenlemesine çok sevindim.sene 2001 Sivasspor yıllar sonra İzmir'e geliyor ALtay maçı var,bende kuzenimle hazırlık okuyorum dokuzçeşmelerde.dayım o zaman Sivassporda yönetici,almışız afişleri üniversite bulduğumuz her boşluğa her panoya asmışız,HAydi Yiğidolar maça yazıyordu afişlerde.Bide İzmirli yiğido abimiz hatırlar, 2 araçlık konvoy yapmıştık şampiyon olduğumuz sene,Karşıyakada turlamıştık.Şimdi organize olma anlamında daha iyi işler başarma zamanı...Şuanda Ispartada teftişteyim ve haftasonunda İzmir planım olmamasına rağmen gelmek için elimden geleni yapacağımdan emin olun.
Kolay gelsin.[/QUOTE]

HATIRLADIM SENİ KARDEŞİM... İNŞALLAH PAZAR AKŞAMI TEKRAR ARAMIZDA GÖRÜRÜZ SENİ DE.

.

izmirliyigido 04.10.2007 16:12

İzmir'de ki yemeğe katılacakların listesi

1- Yalçın KINIK (izmirliyigido)- 1 kişi
2- Mustafa Alsancak(myway)-2 kisi..
3- Ss--58--Ss
4- Etem-Murat- 1 kişi
5- PUSAT-58-35 - 1 kişi
6- OPAN - 2 kişi
7- Kibrisli - 1 kişi
8- HaDeSus - 1 kişi
9- coosivaslicoo - 1 kişi
10- ertugrulss - 1 kişi
11- MekansızKral58 - 3 kişi
12- izmirliyiğido (Cihan) - 1 kişi
13-

Gelmek Isteyen arkadaslar devam ettirsin. Bu SS.Com un izmirde ilk organizasyonu. ILk defa bu organizasyonla tanisip beraber iftar yapiyoruz...

yigido_sampiyon 04.10.2007 21:24

arkadaşlar ben ya tek yada 1 kişi daha getirecem.önümüz bayram olduğu için çoğu arkadaşımız memlekete gidecek o tarihte.
pazar günü bulaşmak üzere.

bide önceden bir yerlere isim yazdırmak falan lazım mı?

serinos 04.10.2007 23:26

bizde ailecek oradayız 3 yetişkin bi ufaklık var zaten beyaz saray bizim evin dibinde iftarda oradayız pazar akşamı herşey sivas için:D

RüStü ElmaS 05.10.2007 02:55

İzmir ve çevresinde yaşayan Yiğidolar için bu güzel fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum.

Bu fırsat kaçtığında, bir sene beklemek zorunda kalırsınız, ve seneye kim öle, kim kala. Benden söylemesi.

Haydi Yiğidolar, tanışmak, kaynaşmak ve dayanışmak için bu fırsatı değerlendirelim.

İzmir' de yaşayan hemşehrilerimizden haberdar olalım ve birlikte organizeler düzenleyelim, birlik olalım.

Haydi Yiğidolar, İzmir' deki varlığınızı göstermek için büyük bir fırsat.

ertugrulss 05.10.2007 03:00

-->: --->: Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti: 7

[B]Haklısın abi bundan güzel fırsatmı olur bunu devam ettirmek gerek herse :) herşey SİVAS için SİVASSPOR için:)[/B][QUOTE=RüStü ElmaS;257594]İzmir ve çevresinde yaşayan Yiğidolar için bu güzel fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum.

Bu fırsat kaçtığında, bir sene beklemek zorunda kalırsınız, ve seneye kim öle, kim kala. Benden söylemesi.

Haydi Yiğidolar, tanışmak, kaynaşmak ve dayanışmak için bu fırsatı değerlendirelim.

İzmir' de yaşayan hemşehrilerimizden haberdar olalım ve birlikte organizeler düzenleyelim, birlik olalım.

Haydi Yiğidolar, İzmir' deki varlığınızı göstermek için büyük bir fırsat.[/QUOTE]

izmirliyigido 05.10.2007 08:47

[QUOTE=yigido_sampiyon;257512]arkadaşlar ben ya tek yada 1 kişi daha getirecem.önümüz bayram olduğu için çoğu arkadaşımız memlekete gidecek o tarihte.
pazar günü bulaşmak üzere.

bide önceden bir yerlere isim yazdırmak falan lazım mı?[/QUOTE]

ÖNCEDEN İSİM, ŞİMDİLİK BU FORUMA YAZARSANIZ KİŞİ SAYISINI BELİRLENMESİ AÇISINDAN YETERLİ. PAZAR AKŞAMI GÖRÜŞMEK ÜZERE..

.

izmirliyigido 05.10.2007 08:51

2- Mustafa Alsancak(myway)-2 kişi
3- Ss--58--Ss - 1 kişi
4- Etem-Murat- 1 kişi
5- PUSAT-58-35 - 1 kişi
6- OPAN - 2 kişi
7- Kibrisli - 1 kişi
8- HaDeSus - 1 kişi
10- ertugrulss - 1 kişi
13- yigido_sampiyon - 2 kişi
14- serinos - 4 kişi
15-

Gelmek Isteyen arkadaslar devam ettirsin. Bu SS.Com un izmirde ilk organizasyonu. ILk defa bu organizasyonla tanisip beraber iftar yapiyoruz...

[B][U]İrtibat için:[/U][/B]

Yalçın KINIK (izmirliyigido) - 0532 360 71 00
Mustafa ALSANCAK (myway) - 0546 656 25 06

.

izmirliyigido 05.10.2007 09:48

2- Mustafa Alsancak(myway)-2 kişi
3- Ss--58--Ss - 1 kişi
4- Etem-Murat- 1 kişi
5- PUSAT-58-35 - 1 kişi
6- OPAN - 2 kişi
7- Kibrisli - 1 kişi
8- HaDeSus - 1 kişi
10- ertugrulss - 1 kişi
13- yigido_sampiyon - 2 kişi
14- serinos - 4 kişi
15- Mustafa Moroğlu - 1 kişi
16-

İrtibat için:

Yalçın KINIK (izmirliyigido) - 0532 360 71 00
Mustafa ALSANCAK (myway) - 0546 656 25 06

.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:51.