![]() |
--->: KOMŞUMUZ SİVAS
Yönetim geçen seneki gibi son dk golü atmazsa Ordayız !
|
[QUOTE=LEVONUN38AŞKI;256687]sıvassporun bu sene göstermiş oldugu performans cok güzel ve kendı adıma bir kayserili olarak cok memnunum zevklı ve heyecan verıcı futbolu var sıvassporun basarıların devamını dıler hepınıze saygılarımı sunarım[/QUOTE]
dileklerin icin tskler görüyorsun bak ne kadar centilmence karsilasiyosun burada ama görüyorumki kayserisporun sitesinde öyle olmuyo hepsini kastetmiyorum asma büyük bi bölümü sivasspora cok büyük nerfret duyuyorlar |
[QUOTE=Rook;277298]Yönetim geçen seneki gibi son dk golü atmazsa Ordayız ![/QUOTE]
rook kardesim bu senin kayserispor sitesindeki yazin ayip oluyo ama ayık oLun... kediden post Sivas´tan dost olmazz! Geçmişte nasıl taktıysak.. Şimdide takacaz.. |
[B]kendi sitelerinde başka burda başka konuşuyolar güven olmaz[/B]
|
EN BUYUK SİVAS BOSA GELMEYİN DERİM
|
[B]baSarılar dılerız kayserıspora kardesımızdır[/B]
|
onların sitedeki yazıları okuduktan sonra boşuna burda cevap vermişiz yazık...
|
evet kayserisporun kendi taraftar sitelerinde demedikleri kalmıo bize yaa çok yazık ayıp ama
|
-->: KOMŞUMUZ SİVAS
vallaha bn kayserinin siteye girdim bizim sitenin 1 numara oldugunu daha iyi anladım okadar seviyesiz yazanlar var argo küfürlü yazanlar ayrıca bizi kücük goruyor ama istiyosa 9 ister 10 eksık olsun bu maç bizim
|
Merhaba arkadaslar bu hafta sivas'ta önemli bir karşılaşma oynanacak anadolunun iki gözde ekibi kayserispor ve sivasspor zorlu mücadelede karsı karsıya gelecekler futbolun herşeyden önce dostluk köprüleride oluşturulduğu unutulmamalı bu macta sivasspor taraftarına büyük görev düşüyor maç naklen yayınlanacak ve umarım iki takımımızıda elele tribunlere cagırırsınız bu gercekten muhtesem olur tarftar sitemizdeki yazılanlara gelincede biz gecen hafta sırf bu yuzden 3-4 gun forumu kapattık ve ilgili uyelere gerekli cezaları verdik ama hala kayserispor-sivasspor macında gereksiz tavırlar alarak yazılar yazmayı surdurenler var o mesajları temizledik ve haklarındada banlama ceza verme gibi gerekli işlemleri yapacağız kişisel sebeplerden dolayı kayseri tarftarlarından sivası sevmeyenler olabilir mesala bursa-ankaragücü kardes kulup olmasına ragmen bir takım bursaspor taraftarının ankaragucu tarftarından hosnut olmadıgını bılıyoruz ama olayı genellememek lazım bu macın gercekten dostluk ve kardeslık havasında gecegıne ınanıyorum ve dostluk adına sivassporun taraftarının elinden geleni yapacagını bılıyorum.
forum.kayserispor.org moderatoru |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:47. |